Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope oortjes (bedraad en draadloos)

Redactie     11:55     No comments

Beste goedkope oortjes draadloos


Oortjes (oordoppen, oordopjes) voor je smartphone zijn in de meest uiteenlopende prijsklassen te koop. Ga je voor het beste van het beste? Dan ben je honderden euro's kwijt. Maar niet iedereen wil zulke bedragen uitgeven aan oordoppen. Gelukkig zijn er ook goede oordopjes onder de 20 euro te koop, zowel draadloze oortjes als bekabelde oortjes. Daarom hier de beste oortjes onder de 20 euro.

Hieronder vind je twee overzichten met oortjes. Het overzicht met beste oortjes onder de 20 euro bevat de top 10 van oordoppen onder de 20 euro. In het overzicht met alle oordopjes vind je meer dan 2.500 oortjes met alle prijzen, specificaties en reviews.

In het overzicht met alle oordopjes kun je via tal van selectiemogelijkheden je persoonlijk beste oortjes uit het aanbod selecteren. Hieronder wat tips voor bij het kiezen van je beste oortjes.

De beste draadloze oortjes onder de 20 euro

Goede draadloze oortjes koop je tegenwoordig ook ruim onder de 20 euro. In de bovenstaande overzichten met oortjes vind je naast oordoppen met snoer ook veel goede draadloze oortjes. Ook voor earbuds en andere draadloze oordopjes hoef je tegenwoordig niet meer geld te betalen.

Baseus earbuds goedkoop alternatief voor Apple Airpods

Baseus earbuds goedkoop alternatief voor Apple Airpods

 
Onder de 20 euro vind je bijvoorbeeld goedkope alternatieven voor de  Apple Airpods. Kijk in de bovenstaande top 10 voor meer informatie of selecteer in het totaal overzicht earbuds en draadloos voor alle alternatieven.

Je kunt daar ook kiezen voor in-ear oortjes in plaats van voor earbuds. Het verschil tussen earbuds en in-ear oortjes is dat de earbuds niet de gehoorgang afsluiten. Daardoor hoor je bij earbuds beter de omgevingsgeluiden (en zijn dus veiliger in het verkeer) tenzij je noise cancelling aanzet.

Ook zijn earbuds volledig draadloos, terwijl een in-ear oortje nog een draad heeft die beide oortjes met elkaar verbind.


Sony in ear oortjes draadloos

Sony in-ear oortjes draadloos


De beste goedkope oortjes met snoer

In de bovenstaande overzichten zie je dat er veel goedkope draadloze oortjes te koop zijn (onder de 20 euro). Maar het aanbod aan bekabelde oortjes is nog veel groter in deze lage prijsklasse. Ook als je nog lager in prijs zoekt, want goede oortjes zijn zelfs al onder een tientje te vinden als je oordopjes met snoer zoekt.

Goedkope Samsung oortjes

Goedkope Samsung oortjes (onder de 10 euro)


Goede Samsung oortjes met snoer zijn bijvoorbeeld al ruim onder de 10 euro te koop. Kijk in het bovenstaande overzicht met alle oordopjes voor de actuele lage winkelprijzen.

Kijk bij de bovenstaande overzichten met goedkope oortjes voor alle mogelijkheden en prijzen.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.