Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste ontwormingsmiddel / ontwormingskuur kat

Het beste ontwormingsmiddel voor een ontwormingskuur bij de kat. Met aanbiedingen van alle goede anti worm middelen voor katten.

Beste ontwormingsmiddel kat voor een ontwormingskuur

Wormen kunnen vaak een probleem zijn bij katten. Vooral buitenkatten lopen snel wormen op. Gelukkig kan een kuurtje in de vorm van eenmalige toediening van een ontwormingsmiddel, na 2 weken gevolgd door een tweede toediening, de kat makkelijk van de wormen afhelpen. Hier het beste ontwormingsmiddel voor de kat en een (vaak) goedkoper alternatief, de beste koop.

Deze ontwormingsmiddelen kunnen worden ingezet als er wormen geconstateerd worden bij de kat. Omdat wormen niet altijd zichtbaar zijn, wordt het geadviseerd de kat vier keer per jaar preventief een ontwormingskuur toe te dienen. Zo'n ontwormingskuur kan besmetting niet voorkomen, maar dood wel de eventueel aanwezige wormen.

Bij de aanbiedingen van ontworming katten voor al deze anti worm middelen voor katten. De beste ontwormingskuren voor katten vind je hier onder beschreven. Deze beste ontwormingsmiddelen zijn goedkoop bij de aanbiedingen te vinden.


Beste ontwormingsmiddel kat: Milbemax

De hoogste waardering halen de Milbemax tabletten. Hieronder meer informatie over dit beste ontwormingsmiddel voor het ontwormen van katten.


Milbemax ontwormingsmiddel katMilbemax ontwormingsmiddel bestrijdt wormen bij katten en honden. Dit beste ontwormingsmiddel kan worden ingezet in de strijd tegen alle soorten wormen bij katten zoals haakwormen, spoelwormen, zweepwormen en lintwormen. Het anti-worm middel voor de kat heeft milbemycine oxime en praziquantel als werkzame stof.

Milbemax werkt razendsnel, binnen een dag, met een dosering van (afhankelijk van het gewicht van de kat) een halve tot anderhalve tablet. Herhaal dit na 2 weken. Milbemax wordt geleverd in een doosje met 2 x 2 tabletjes. Deze tabletjes kun je op verschillende manieren toedienen, bijvoorbeeld verkruimeld in nat voer, met een pillenschieter of verstopt in een snoepstaafje.

Dit middel is niet geschikt voor katten die minder dan 2 kilo wegen en bij kittens jonger dan 6 weken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van ontworming middelen voor de kat of bij de Milbemax onwormingskuur kat aanbiedingen voor een Milbemax kuurtje tegen de laagste prijs.

Beste koop: Beaphar Totaal Wormmiddel

De op één na hoogste score is er voor het Beaphar Totaal Wormmiddel. Dit anti worm middel voor katten werkt tegen lintwormen en spoelwormen, de twee meest voorkomende wormen bij katten. Het Beaphar Totaal Wormmiddel is goedkoper dan Milbemax tenzij je een heel zware kat hebt (zwaarder dan 5 kilo). Dan redt je het namelijk niet met 1 doosje Beaphar Totaal Wormmiddel.


Beaphar ontwormingskuur katDit Beaphar anti wormmiddel komt in een doosje met 10 tabletten. Je weegt eerst de kat (samen op de weegschaal weegt het makkelijkst, daarna trek je je eigen gewicht er af). Per 1 kilo kat gebruik je 1 tablet. Dien dit bij voorkeur op de nuchtere maag toe, samen met een kwart van de normale hoeveelheid voer. Geef de kat dan 's avonds de rest van het voer.

Na twee weken herhaal je ook bij het Beaphar Totaal Wormmiddel de behandeling.

Kijk voor de actuele prijs van deze goede antiworm kuur voor de kat bij de aanbiedingen Beaphar Totaal Wormmiddel.

Kijk hierboven bij de aanbiedingen van ontworming katten voor deze beste ontwormingskuren en voor meer goede ontwormingsmiddelen voor katten.

Zie ook:
Beste voor de kat uit de testOnderwerp:
Katten hebben vaak last van wormen zoals lintwormen, spoelwormen, haakwormen en zweepwormen. Met een goed ontwormingsmiddel / ontwormingskuur is de kat binnen een dag van de wormen af. Hier boven de beste ontwormingsmiddelen / beste ontwormingskuren en aanbiedingen van alle goede ontwormingsmiddelen.

Een reactie posten

0 Reacties