Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Telegraaf test paaseitjes. Dit zijn de beste en lekkerste chocolade eitjes

De lekkerste paaseitjes uit de test. Heerlijke chocolade eitjes van goede kwaliteit. De top 5 van lekkerste chocolade paaseitjes.

Beste paaseitjes test


Wat zijn de lekkerste chocolade paaseitjes? De Telegraaf heeft paaseitjes getest en daarbij zijn de Albert Heijn Excellent paaseitjes met een kleine voorsprong als beste paaseitjes uit de test gekomen. Welke paaseitjes zijn nog meer goed uit de chocolade paaseitjes test gekomen?

Voor deze test werden de massieve melkchocolade paaseitjes getest.

1. Albert Heijn Excellent paaseitjes

Met een prijs van 3,99 per 200 gram zijn de AH Excellent paaseitjes niet de goedkoopste chocolade paaseieren, maar de heerlijke chocoladesmaak (niet te zoet) die lang blijft hangen maakt deze chocolade eitjes hun prijs waard. 

2. Tony's Chocolonely paaseitjes

Tweede met slechts een kleine achterstand werden de Tony's Chocolonely paaseitjes. Deze chocolade eitjes lijken zo op de Albert Heijn paaseitjes dat het het Telegraaf testteam niet zou verwonderen als de AH chocolade eitjes bij Tony's Chocolonely vandaan komen. De prijs van de Tony Chocolonely, 3,75 euro voor 225 gram. Meer voor minder.

De melkchocolade paaseitjes van Excellent en Tony's Chocolony zijn wat groter dan gemiddeld. 

Paas feestwinkel

3. Delicata paaseitjes

Voor de nummer drie gaan we weer naar Albert Heijn. Delicata is namelijk een eigen merk van AH. De Delicata paaseitjes zijn met een prijs van 1,99 per 200 gram aanmerkelijk goedkoper dan de bovenste twee merken paaseitjes en daarmee de beste goedkope paaseitjes uit de test van de Telegraaf.

De Delicata paaseitjes zijn volgens de test erg lekker met een volle smaak waarin meer cacao te vinden is dan bij de andere chocolade paaseieren uit de test.

4. Moser-Roth paaseitjes

De Moser-Roth van de Aldi kosten ook 1,99 euro per zakje, maar hierin zitten met 150 gram wel 50 gram minder eitjes. Dat zal meespelen bij de lagere positie want over de smaak is het test team lovend. Zacht, romig, smeuïg. Een lid van het testteam vermoed zelfs dat ze uit de chocolaterie komen. Maar nee, ze komen van de Aldi.

5. De Beste paaseitjes

Nee De Beste paaseitjes zijn niet de beste paaseitjes. De chocolade eitjes van het Dirk / Dekamarkt huismerk De Beste komen als vijfde uit de test. De meningen over deze paaseitjes waren wat verdeeld.

De melkcocolade paaseitjes van onder andere Favorina (Lidl). de Jumbo paaseitjes en de standaard paaseitjes van Aldi haalde de top vijf niet.

Meer testen? 

Op TestResults.nl vind je meer dan 1.200 testen van de meest uiteenlopende producten. Van laptops en televisies tot paaseitjes.


De Telegraaf Paaseitjes test is gepubliceerd in De Telegraaf van zaterdag 27 maart 2021.

Een reactie posten

0 Reacties