Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste racestuur voor Xbox (Serie X, S, One)

 

2 keer het beste racestuur voor Xbox consoles en aanbiedingen van meer goede racesturen.

Beste racestuur Xbox test


Heb je een Xbox en ben je op zoek naar het beste racestuur voor je racegames? Hier vind je de beste racesturen voor de verschillende versies van de XBox. Het beste racestuur voor de Xbox One, maar ook het beste racestuur voor de Xbox de Xbox Series X en de Xbox Series S. Deze stuurtjes werken ook op PC's en laptops met Windows.


Zoek je een racestuur voor de Playstation? Kijk bij de andere testen van racestuurtjes

Of kijk op Beste Racestuur Kopen voor aanbiedingen van de beste winkels met racestuurtjes. Daar vind je ook de Racestuur Top 10.

Hieronder de beste racesturen voor Xbox consoles.

Thrustmaster TMX racestuur

Het Thrustmaster TMX racestuur (foto bovenaan) is door de game-experts van de Consoleshop als beste Xbox racestuur getest. Dit beste Xbox racestuur met pedalen werkt op de Xbox Series X, Sbox Series S en de XBox One, maar niet op de Xbox 360. Wel kun je hem ook op een Windows PC of laptop gebruiken.

De Thrustmaster TMX bestaat uit een racestuurtje en een T3PA pedalenset. Hiermee heb je echt het gevoel in een raceauto te zitten. De force feedback van dit racestuur is geweldig. Je voelt iedere beweging alsof je echt in een racewagen zit.

Beste Xbox racestuur test


Alle soorten racegames worden ondersteund dankzij de ruime draaihoek van 270 tot 900 graden. De progressieve weerstand van het rempedaal draagt nog meer aan het realisme bij. Alles werkt veel vloeiender dan bij mindere racestuurtjes. Je voelt alle bewegingen in je stuur, iedere oneffenheid van het wegdek en ieder contact met andere auto's of de vangrails. En ook als je banden slijten, of op een andere manier je grip afneemt voel je dit aan je stuur.

Deze race-set is van hoge kwaliteit, met een geavanceerd systeem van riemen, poelies en tandwielen, en een verzwaarde metalen pedaalset. De rubberen stuurbekleding geeft veel grip en de hellingshoek van de pedalen kan worden aangepast. Een geweldige set, en met recht getest als het beste racestuur voor je Xbox One racegames.

Kijk voor dit beste racestuur voor de Xbox consoles bij de aanbiedingen Thrustmaster Xbox racesturen. Je vindt daar alle specificaties, informatie en laagste prijs.


Logitech G20 Driving Force

De hoogste waardering van de gebruikers gaat echter naar een ander racestuur plus pedalen. Dan is de Logitech G20 Driving Force het beste racestuur voor de Xbox. Ook dit racestuurtje is geschikt voor de Xbox Series S/X, Xbox One en Windows.


Beste racestuur Xbox LogitechDe Logitech Driving Force is een luxe racestuur, met bijvoorbeeld een lederen bekleding en stalen onderdelen op de kwetsbare plekken. Ook technisch is dit een Xbox racestuur van hoge kwaliteit met verstelbare pedalen en force feedback dat via twee motoren wordt aangestuurd. Verder veel knopjes en lichtjes die het beste schakelmoment aangeven. 

Door verschillende instellingen kun je de pedalen perfect afstellen op het gebruik op een harde vloer of zachte vloerbedekking. Dit is een Xbox racestuur van hoge kwaliteit!

Kijk bij de aanbiedingen van Logitech Xbox racesturen voor meer informatie en de laagste prijs.


Kijk bij het eerder genoemde Beste Racestuur Kopen voor alle goede racesturen en de beste winkels om een racestuur goedkoop te kopen.

Onderwerpen:
Wat is het beste racestuur voor de Xbox? Hierboven vind de beste racesturen voor de Xbox Series X, de Xbox Series S en de Xbox One. Deze beste racesturen zijn van Logitech en Thrustmaster.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *