Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tuinposter / tuindoek / schuttingposter aanbieders

 

Een goed tuindoek of tuinposter van een eigen foto of standaard foto is mooie tuindecoratie. Hier de beste tuindoek aanbieders.

Beste tuinposter aanbieder Tuindoek


Steeds vaker worden tuinen en terrassen opgevrolijkt met een tuinposter (ook wel tuindoek, schuttingdoek of schuttingposter genoemd). Een mooi tuinposter is een sfeermaker onder de tuindecoratie en bovendien kun je er bijzondere visuele effecten mee bereiken zoals een doorkijkje.

Een tuinposter / tuindoek kom je tegen bij vele woonwinkels maar voor de beste tuinposters (van hoge kwaliteit, weerbestendig en kleurvast) kun je het best je tuinposter online bestellen bij een goede online aanbieder. Je kun dan een poster op maat krijgen met keuze uit duizenden geselecteerde foto's of van een eigen foto.

Hieronder vind je de beste aanbieders van tuinposters / tuindoeken met een korte beschrijving.


1. Tuindoek.nl 

  • Ook actief onder de naam Tuinposter.nl en 123Tuinposter
  • Materiaal tuindoek: Niet reflecterend fotodoek
  • Aantal foto's:  4.500 (geselecteerd)
  • Eigen foto gebruiken: Ja
  • Dikte frame: Aangepast aan formaat tuindoek
  • Ophangsysteem: O.a. ringen en spanelastiek, tule, zelfklevend doek, tuinhouten frame, bamboe frame, aluminium buizenframe, steigerhouten lijst, tuinplaat.
  • Minimale maat: 30 x 40 cm 
  • Minimale maat in frame: 50 x 50 cm
  • Maximale maat: 4000 x 1000 cm
  • Maximale maat in frame: 170 cm x 450 cm
  • Foto opdelen in panelen (meerluik): Ja
  • Alle informatie en prijzen


2. Tuinposter.com

  • Materiaal tuindoek: PVC
  • Aantal foto's: 2,8 miljoen (ongeselecteerd)
  • Eigen foto gebruiken: Ja
  • Dikte frame: Geen, 2 cm, 4 cm
  • Ophangsysteem: Ringen en spanelastieken
  • Minimale maat: 30 x 40 cm
  • Maximale maat: 340 x 1000 cm
  • Foto opdelen in panelen (meerluik): Ja
  • Alle informatie en prijzen


Beschikbare foto's tuinposter

In principe kun je iedere foto voor een tuinposter gebruiken. Natuurlijk is er wel een goede resolutie nodig voor een goede scherpte bij een groot tuinposter maar verder kun je iedere zelfgemaakte foto of stockfoto voor het fotoposter gebruiken. Je bent dus niet afhankelijk van de foto's die de tuindoek aanbieder op zijn website heeft staan.

Een lijst om je tuinposter

De meeste tuinposters worden kaal gekocht (dus zonder lijst / frame). Maar je kunt je tuinposter ook laten inlijsten. De mogelijkheden gaan bij de aanbieder Tuindoek het verst. Je kunt de tuinposter in een frame van tuinhout, bamboe of steigerhout bestellen of deze in een aluminium buizenframe laten plaatsen. Ook op andere punten biedt Tuindoek de meeste mogelijkheden en daarbij is Tuindoek de beste tuinposter aanbieder.

Meer informatie tuinposters


Tuinposter zijn heel populair. Dat is niet vreemd want een tuinposter is een goedkoop product waarmee je je tuin of terras kunt opfleuren. Vooral een standaard tuinposter is goedkope tuindecoratie, maar als je iets meer geld uitgeeft kun je ook een tuinposter op maat laten maken, oftewel een tuinposter van een zelf gemaakte foto, of een tuinposter van een prachtige foto die je op internet hebt gevonden.

Hou bij zo'n tuinposter op maat wel rekening met de resolutie van de te gebruiken foto. Gebruik bij en eigen foto de originele foto van de camera (dus geen verkleinde versie) en kies bij het downloaden van fotosite op internet voor een foto met hoge resolutie.

Hierboven vind je de beste aanbieders van tuinposter. Zowel van een tuinposter op maar als van een tuinposter van een hoge resolutie foto die je op de betreffende website kunt vinden.

Materiaal en bevestiging

De beste tuinposters zijn natuurlijk van een weerbestendig materiaal gemaakt. Een tuinposter moet tegen regen kunnen, maar ook tegen zonlicht. UV licht moet de kleuren van de tuindoek zo min mogelijk aantasten. Het is zonde als je een mooie foto als tuinposter laat afdrukken als de kleuren na een jaar al lelijk en vervaagd zijn. Polyester en vinyl zijn materialen die je bij de beste tuinposters veel tegenkomt.

Ook de bevestiging van een buitenposter moet weer en wind bestendig zijn. Je kan een tuindoek aan een spijker ophangen maar de kans is dan vrij groot dat hij bij de eerstvolgende storm bij de buren kan worden opgehaald. Vaak worden er voor een goede bevestiging van een tuinposter meerdere ringen of klemmen gebruikt. 

De formaten van de tuindoeken kunnen sterk verschillen. Ook per aanbieder. Je hebt grote tuinposters en je hebt kleine tuinposters. Bij een tuinposter op maat is het natuurlijk belangrijk dat de verhoudingen van de af te drukken tuindoek overeenkomen met de verhouding lengte en breedte van de originele foto.

Zie ook:



Samenvatting:
Een tuinposter (tuindoek, schuttingdoek, schuttingposter) is een leuke en sfeerbepalende tuindecoratie. Als je online een tuinposter koopt heb je keuze uit alle foto's (ook eigen foto's) die er zijn. Je hebt tuinposters op maat en goedkope tuinposters die je kant en klaar koopt. Hierboven vind je de beste tuinposter aanbieders online. Daar koop je goedkoop een tuindoek van hoge kwaliteit.




0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *