Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste earbuds

Zoek je goede earbuds? Hier vind je de beste earbuds uit de test en hebben we tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste earbuds.

Beste earbuds Huawei


Ook hebben we een overzicht met alle goede earbuds waaruit je op een eenvoudige manier de voor jou beste earbuds kunt selecteren.


Wat zijn earbuds?

Qua vorm zijn de earbuds de meest traditionele oordopjes voor muziek. Kenmerken voor earbuds (ten opzichte van andere oordopjes) is dat je earbuds in je oor steekt maar dat deze oordopjes de gehoorgang niet geheel afsluiten. Dit in tegenstelling tot in-ear oordopjes. 

Dat is nadelig voor de muziek kwaliteit, maar omdat je wel omgevingsgeluid hoort zijn earbuds veiliger op straat dan in-ear oordopjes. Heb je liever oordopjes die de gehoorgang wel helemaal afdekken? Kijk dan hier onder bij de andere beste oordopjes uit de test.

De beste earbuds uit de test en andere goede earbuds

In het overzicht met beste earbuds uit de test vind je de best geteste earbuds (draadloos en met een snoer) en uit het overzicht met alle earbuds kun je makkelijk je persoonlijk beste earbuds selecteren door middel van diverse filter mogelijkheden. 

In dit overzicht vind je alle specificaties, prijzen, foto's, reviews en gebruikerservaringen met alle in Nederland gangbare ear buds (circa 400).

Earbuds kom je in de bovenstaande overzichten in verschillende varianten tegen.

Earbuds met snoer
De goedkoopste earbuds zijn de earbuds met snoer. Deze earbuds zijn door het snoertje minder geschikt om mee te sporten en om actief te bewegen als je de earbuds draagt. 

Gedeeltelijk draadloze earbuds
Deze earbuds staan via bluetooth draadloos in contact met je smartphone maar ze zijn niet helemaal snoerloos omdat er wel een draadje tussen beide oortjes loopt. Dit snoer loopt vaak achterlangs via je nek, bijvoorbeeld door middel van een nekband, zodat je zo min mogelijk last van de draad hebt.

Geheel draadloze earbuds
De beste earbuds zijn de geheel draadloze earbuds. Helaas zijn dit over het algemeen ook de duurste airbuds. Dat komt vooral omdat beide earbuds over een (heel kleine) accu moeten beschikken. Ze hebben immers stroom nodig.

Een earbud met snoer haalt zijn stroom van de telefoon of andere aangesloten apparaat. De goedkoopste optie. Bij de gedeeltelijk draadloze earbud heeft maar één oordopje een accu nodig. Het tweede oordopje krijgt de stroom via het snoertje. Maar een geheel draadloze earbud is ene op zichzelf staand apparaat dat zelf de stroom moet verzorgen.

Daarom hebben beide geheel draadloze earbuds een eigen accu die voor enkele uren stroom kan leveren. Opladen doe je meestal door de earbuds in een bewaardoosje te leggen die meteen een oplader is (oplaadcase). 

Dat kleine doosje is tevens een powerbank, want je neemt de kleine oplaadcase makkelijk in je zak mee en kan er snel tussendoor je earbuds mee opladen. Goede geheel draadloze earbuds worden geleverd met een oplaadcase die vele uren aan stroom kan opslaan.

Goede earbuds merken

Bovenaan kun je bij de beste earbuds uit de test zien wat momenteel de beste earbuds zijn. Bovendien kun je in het overzicht met alle earbuds zien wat voor waardering de earbuds van hun gebruikers hebben gekregen.

Apple Airpods

Erg populair, en het meest bekend, zijn de Apple AirPods. Dit zijn geheel snoerloze earbuds van zeer hoge kwaliteit. De Apple Airpods zijn te koop met oplaadcase die draadloos opgeladen kan worden (via QI) en met een oplaadcase die je op de traditionele manier oplaadt (usb of stopcontact). De Apple AirPods beschikken over een ingebouwd microfoontje in één van de oortjes zodat je ook Siri kunt gebruiken en hands free kunt telefoneren.

Andere goede earbuds

Maar er zijn meer goede earbuds merken zoals JBL die heel goede aantrekkelijke geprijsde geheel draadloze earbuds maakt. Ook Samsung, Sennheiser, Lenovo, Grundig, House of Marley, Skullcandy, Fresh n Rebel, Huawei, Razer, Bose en andere fabrikanten van oordopjes maken heel goede earbuds.

In het bovenstaande overzicht met alle earbuds vind je ze allemaal, met al hun prijzen en specificaties.


Foto bovenaan: Huawei earbuds draadloos


Samenvatting:
Earbuds zijn oordopjes voor muziek die je gehoorgang niet geheel afsluiten. Daarom zijn earbuds veiliger in het verkeer. Hierboven vind je de beste earbuds uit de test en andere goede earbuds. Uit de lijst met earbuds kun je makkelijk de voor jou beste earbuds selecteren en goedkoop kopen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind earbuds niet ideaal omdat ze eerder uit je oren vallen dan andere soorten draadloze oordopjes. Bij de Apple Airpods 3 earbuds heb ik dat minder. Die blijven wel aardig zitten, al is het niet optimaal.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.