Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste browser test

Een overzicht met de beste browsers volgens de meest recenter beste browser testen.

Beste browser test

De browser is één van de meest belangrijke programma's op je computer. Vaak de meest belangrijke software, want de browser geeft je toegang tot alle informatie, software, films, muziek, games en al het andere dat op internet.

Bij chromebook laptops neemt de browser zelfs de taak van het besturingssysteem op zicht. Een goede browser is dus erg gewenst. Daarom hier de beste browser uit de test.

Maar als zo vaak bij tests komt er bij de ene test vaak een ander testwinnaar uit de bus dan bij de andere test. Bovendien worden browsers continue aanpast en verbetert. De beste browser van vandaag kan morgen gepasseerd zijn door een concurrent.

Kijk hier voor de beste browser

Daarom volstaan we hier met een aantal testen uitgevoerd door experts die met grote regelmaat browsers testen. Kijk hieronder wat voor deze experts momenteel de beste browser is.


Populaire browsers

Dit zijn browsers die momenteel veel gebruikt worden.

Google Chrome
Aanvankelijk een heel basic browser, maar tegenwoordig met vele mogelijkheden en via plugins nog veel meer uit te breiden. Toch is Google er in geslaagd om de Chrome browser overzichtelijk een gebruiksvriendelijk te houden.

De chromebook laptop (met het Chrome OS) is een laptop die om deze browser software in   (inplaats van andersom). 

Mozilla Firefox
Een grote concurrent van Chrome en Google is Firefox. Niet zo zeer in marktaandeel (daarin is de Chrome broser vele malen groter) maar wel in mogelijkheden en kwaliteit. Een goede reden voor voor Firefox te kiezen in plaats van voor een browser van Google (Chrome), Apple (Safari) of Microsoft (Edge) is de privacy. Achter de Firefox browser gaat geen groot bedrijf schuil dat op jacht is naar je gegevens voor reclame doeleinden. Mozilla is een open source organisatie zonder commerciële doeleinden.

En voor de mogelijkheden hoef je het niet te laten, want qua mogelijkheden en kwaliteit behoort Firefox tot de beste browsers.

Opera browser
De Opera browser is ook een bijzonder goede browser die minder bekend is dan dat deze goede browser verdient. Opera heeft dezelfde basis als Chrome (Chromium) maar zit qua vormgeving anders in elkaar, en doet dat op diverse punten beter dan Chrome. Deze goede browser is het proberen meer dan waard,

Apple Safari browser
Safari is de browser van Apple. Tegenwoordig is deze browser ook voorbehouden aan Mac / Apple gebruikers. Jammer voor wie Windows of Android gebruikt, maar het geeft Apple meer vrijheid om de ultieme Apple te ontwikkelen.

Microsoft Edge
De tijden dat Microsoft met de Internet Explorer browser markt aandelen had van boven de 95% ligt ver achter ons. Tegenwoordig past Microsoft bescheidenheid, maar met de Microsoft Edge browser (de opvolger van de Internet Explorer) biedt Microsoft een goede browser. 

Microsoft heeft daarvoor wel een knieval moeten maken, want ook de Microsoft browser heeft (evenals Chrome) de Chromium browser als basis. En de Microsoft Edge browser is (volgens velen) niet de beste Chromium browser, maar het feit dat deze browser met MS Windows wordt meegeleverd geeft de Microsoft Edge browser een grote voorsprong.

Vivaldi browser
Veel minder bekend dan de bovenstaande browser is de Vivaldi browser. Toch behoort deze internet browser zonder meer tot de aller beste browsers van dit moment. Deze browser is vooral goed geschikt voor power users, gebruikers die veel tabbladen open hebben staan. 

De Vivaldo browser werkt namelijk heel gestructureerd en geeft overzicht, Dat geldt voor de computer versie, maar vooral ook voor de mobiele browser voor je telefoon (Vivaldi voor Android).

Brave browser
Nog zo'n onbekende maar heel goede browser is de Brave browser. Ook Brave is gebaseerd op de open source browser Chromium. Daaraan is wel wat commercie toegevoegd, want als je wil kan je je via de Brave browser laten betalen voor het bekijken van advertenties en andere commerciële meuk.

Kijk in het bovenstaande browser test overzicht wat op dit moment de beste browser is of wat de beste browsers zijn.

Onderwerp:
De beste browsers van dit moment. Met de beste browser uit diverse recente browser testen. 

Een reactie posten

0 Reacties