Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste restaurants en andere horeca

Zoek je het beste restaurant, de beste lunchroom, de beste snackbar, het beste café of andere beste horeca? Hier vind je alle beste restaurants en andere horeca van Nederland uit de test.

Beste restaurants Nederland

Lekker eten en drinken doe je bij de onderstaande beste horeca. Al deze restaurants, all you can eat gelegenheden, lunchrooms, snackbars, café's en andere horeca hebben de hoogste scores en hoogste waarderingen gehaald bij horeca testen, verkiezingen en dergelijke.

Deze testen en verkiezingen zijn georganiseerd door deskundige zoals horeca tijdschriften en andere horeca professionals.

Tip: Last Minute ergens eten? Dan is het laatste tafeltje de beste restaurant site. Daar vind je namelijk de laatste beschikbare tafels in een goed restaurant waar je met vaak hoge korting nog kunt eten.

Beste restaurant Nederland

Wat is het beste restaurant van Nederland? Dat kan de restaurantgids Lekker je perfect vertellen. 60 professionele rapporteurs testen restaurants en ook waarderingen van de Michelin Gids (de bekende restaurant sterren) en  Gault & Milau punten tellen mee tot een waardering die uiteindelijk resulteert in de Lekker Top 100 van beste restaurants van Nederland.

Kijk hier onder voor de 100 beste restaurants van Nederland volgens de smulpapen van Lekker.


Recensies van tests restaurants
Zo'n door connaisseurs opgestelde lijst met beste restaurants heeft als nadeel dat het gaat om de top van de restaurants. Sterrenrestaurants en andere luxe restaurants die helaas duur zijn en die ook niet iedereen die een lekker gezellig hapje wil eten aanspreekt..

Daarom hebben we hier onder nog een ranglijst met beste restaurants van Nederland opgesteld door de Volkskrant. In deze lijst vind je de beste restaurants volgens de Volkskrant recensenten die restaurants testen. Het gaat hierbij om restaurants in alle prijsklassen. 

Per plaats of regio kun je de restaurant recensies kiezen. Daarbij zie je niet alleen een recensie van de beste restaurants maar ook van de wat minder succesvol verlopen restaurants tests. Dus dan weet je ook waar je NIET moet eten.


Tip: Bij Tripper vind je horeca aanbiedingen in heel Nederland. Voor een diner in een restaurant, maar ook voor onbeperkt poffertjes of pannenkoeken eten, een high tea, high wine of high beer, een all you can eat buffet, een uitgebreide lunch en veel meer lekkers.

Beste snackbar van Nederland

Nog verder af van de sterrenrestaurants staat de snackbar. Toch kan ook een snackbar / cafetaria heel gezellig en heel goed zijn. Dat blijft wel uit de lijst van beste snackbars van Nederland die Noburget regelmatig opstelt. Deze lijst is niet gebaseerd op experts maar op de waardering van bezoekers van de snackbar. De snackbar klant als recensent.

Hieronder vind je de top 20 uit deze sterrengids van snackbars in Nederland. Naast de 20 beste snackbars van Nederland kun je er ook de beste snackbar per provincie vinden. Niet iedere provincie heeft namelijk het geluk zo'n top 20 sterren snackbar / cafetaria binnen de grenzen te hebben.


Beste café van Nederland

Alleen interesse in de natte horeca? Tot voor kort bracht Misset Horeca jaarlijks een top 100 van beste cafe's van Nederland uit. De 20 beste cafe's van Nederland uit de laatste café top 100 zijn hier onder te vinden. Kijk hier onder voor de beste kroeg van Nederland en andere beste kroegen.


Beste horeca in een plaats

Leuk al die toplijsten, maar wat als je gewoon een goed restaurant, goede lunchroom of goede snackbar in een bepaalde plaats zoekt. Bij de Horeca Prijzen is niet alleen de beste horeca genoemd, maar kun je ook zien wat per plaats en soort horeca de beste horeca is (mits ze dat verdienen en genoeg stemmen hebben gehad).

Je kan daarbij niet alleen naar het beste restaurant in een plaats zoeken, maar ook naar de beste bar / café, de beste lunchroom / broodjeszaak, de beste koffiezaak en de beste snackbar per gemeente. Heel praktisch als je ergens een lekker hapje wilt eten of een gezellig drankje wil doen!


Zie ook:


Onderwerp:
Zoek je het beste restaurant, de beste snackbar, de beste kroeg of andere beste horeca? Hierboven vind je diverse top ranglijsten en tests van horeca.

Een reactie posten

0 Reacties