Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fotoalbum online fotoservices

 

Er zijn diverse online fotoalbum / online fotoboek aanbieders. Maar welk van deze beste fotoboek makers is de beste online fotoboek leverancier. Hier de fotoboek test van Radar.

Het mooiste fotoalbum laat je professioneel drukken, Het bekende consumenten-televisieprogramma Radar (Avrotros) heeft de fotoboeken van de belangrijkste online fotoservices getest. Welke fotoboek aanbieders maken het mooiste en beste fotoalbum? Hier de beste fotoboek aanbieder uit de test.

Getest: Fotoboeken online fotoservices
Getest door: Televisieprogramma Radar


Beste aanbieder fotoboeken: Fotofabriek

Radar bestelde fotoboeken bij de populaire fotoservices van Albelli, Blokker, Kruidvat, Henzo en Fotofabriek. Vervolgens lieten ze deze fotoboeken beoordelen door een drukker, een fotografe en een uitgever. De fotoboeken werden op kwaliteit van het drukwerk en het album zelf beoordeeld. 

De software die gebruikt wordt om de fotoalbums thuis samen te stellen werd niet in de beoordeling meegenomen.

Opmerkelijk: De goedkoopste van de vijf, Fotofabriek, kwam ook als beste uit de test. De deskundigen vonden het een duurzaam fotoalbum met een boekband van hoge kwaliteit. Met een 8,2 als "rapportcijfer" is deze fotodienst een overtuigende winnaar van de op maat gemaakte fotoalbum testBekijk hier de fotoboek test Radar


Ook Kruidvat en Albelli scoren een goed resultaat. Deze delen met een 7,2 de tweede plek. Blokker scoort met een 6,0 net aan voldoende. Een onvoldoende (5,2) is er voor Henzo. Dit komt vooral door het gebruikte fotopapier. Door de matte laag over het papier worden de foto’s dof en tonen ze onscherp.


Uitzending test: Radar, mei 2015

Samenvatting:
Bij een test van Radar (het consumenten TV programma van de Avrotros) is het fotoboek van Fotofabriek als beste fotoservice voor het beste fotoboek / beste fotoalbum getest. Dit beste fotoboek uit de test was ook het meest goedkope fotoboek, maar dus heel goed van kwaliteit. Hierboven zie je in de video de fotoalbum test / fotoboek test van Radar.

,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *