Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste online fotoservice voor een fotoalbum

Er zijn diverse online fotoalbum / online fotoboek aanbieders. Maar welk van deze beste fotoboek makers is de beste online fotoboek leverancier. Hier de fotoboek test van Radar.

Het mooiste fotoalbum laat je professioneel drukken, Het bekende consumenten-televisieprogramma Radar (Avrotros) heeft de fotoboeken van de belangrijkste online fotoservices getest. Welke fotoboek aanbieders maken het mooiste en beste fotoalbum? Hier de beste fotoboek aanbieder uit de test.

Getest: Fotoboeken online fotoservices
Getest door: Televisieprogramma Radar


Beste aanbieder fotoboeken: Fotofabriek

Radar bestelde fotoboeken bij de populaire fotoservices van Albelli, Blokker, Kruidvat, Henzo en Fotofabriek. Vervolgens lieten ze deze fotoboeken beoordelen door een drukker, een fotografe en een uitgever. De fotoboeken werden op kwaliteit van het drukwerk en het album zelf beoordeeld. 

De software die gebruikt wordt om de fotoalbums thuis samen te stellen werd niet in de beoordeling meegenomen.

Opmerkelijk: De goedkoopste van de vijf, Fotofabriek, kwam ook als beste uit de test. De deskundigen vonden het een duurzaam fotoalbum met een boekband van hoge kwaliteit. Met een 8,2 als "rapportcijfer" is deze fotodienst een overtuigende winnaar van de op maat gemaakte fotoalbum testBekijk hier de fotoboek test Radar


Ook Kruidvat en Albelli scoren een goed resultaat. Deze delen met een 7,2 de tweede plek. Blokker scoort met een 6,0 net aan voldoende. Een onvoldoende (5,2) is er voor Henzo. Dit komt vooral door het gebruikte fotopapier. Door de matte laag over het papier worden de foto’s dof en tonen ze onscherp.


Uitzending test: Radar, mei 2015

Samenvatting:
Bij een test van Radar (het consumenten TV programma van de Avrotros) is het fotoboek van Fotofabriek als beste fotoservice voor het beste fotoboek / beste fotoalbum getest. Dit beste fotoboek uit de test was ook het meest goedkope fotoboek, maar dus heel goed van kwaliteit. Hierboven zie je in de video de fotoalbum test / fotoboek test van Radar.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan me in het resultaat van de Radar fotoalbum test vinden. Ik heb nu al een paar keer bij Fotofabriek een fotoalbum laten printen en deze zien er erg mooi uit en het in elkaar knutselen gaat makkelijk en is leuk om te doen.

    Maar ik heb wel een punt van kritiek. Hoe goed mijn ervaringen met de het maken en de kwaliteit van het fotoboek ook waren, twee van de drie keer kwam het fotoboek niet. Beide keren werd er niet moeilijk gedaan en werd het fotoalbum opnieuw en opgestuurd, wat mij betreft prima, maar je moet dus geen haast hebben, want je bent zo een week verder.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.