Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fotoalbum online fotoservices

Redactie     22:46    


Het bekende consumenten-televisieprogramma Radar (Avrotros) heeft de fotoboeken van de belangrijkste online fotoservices getest. Welke fotoboeken zijn het best? Hier lees je het.

Getest: Fotoboeken online fotoservices
Getest door: Televisieprogramma Radar


Beste aanbieder fotoboeken: Fotofabriek

Radar bestelde fotoboeken bij de populaire fotoservices van Albelli, Blokker, Kruidvat, Henzo en Fotofabriek. Vervolgens lieten ze deze fotoboeken beoordelen door een drukker, een fotografe en een uitgever. De fotoboeken werden op kwaliteit van het drukwerk en het album zelf beoordeeld. De software die gebruikt wordt om de fotoalbums thuis samen te stellen werd niet in de beoordeling meegenomen.

Opmerkelijk: De goedkoopste van de vijf, Fotofabriek, kwam ook als beste uit de test. De deskundigen vonden het een duurzaam boek met een boekband van hoge kwaliteit. Met een 8,2 als "rapportcijfer" is deze fotodienst een overtuigende winnaar.

Ook Kruidvat en Albelli scoren een goed resultaat. Deze delen met een 7,2 de tweede plek. Blokker scoort met een 6,0 net aan voldoende. Een onvoldoende (5,2) is er voor Henzo. Dit komt vooral door het gebruikte fotopapier. Door de matte laag over het papier worden de foto’s dof en tonen ze onscherp.

Uitzending test: Radar, mei 2015

Samenvatting:
Bij een test van Radar (het consumenten TV programma van de Avrotros) is het fotoboek van Fotofabriek als beste fotoservice voor het beste fotoboek getest. Dit beste fotoboek uit de test was ook het meest goedkope fotoboek, maar dus heel goed van kwaliteit. Hierboven zie je in de video de fotoboek test van Radar.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.