Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Magimix foodprocessor beste in keukenmachine test

 

De Magimix Compact 3200 XL is als beste keukenmachine getest. Hier alle informatie en een aanbieding van deze beste keukenmachine uit de test.

Keukenmachines zijn de allrounders onder de keukenapparaten. Snijden, hakken, raspen, kneden, kloppen en nog veel meer, het kan allemaal met een keukenmachine. Maar pas op, niet iedere keukenmachine kan al deze taken aan, en ook als dat wel zo is zijn ze niet op ieder onderdeel even goed.

Magimix foodprocessor beste keukenmachine test

Welke keukenmachine is de beste keukenmachine? Hier lees je het.

Keukenmachine is een ruim begrip dat wordt gehanteerd voor zo'n beetje alle keukenapparaten waarmee je meerdere verschillende handelingen kunt uitvoeren. Een foodprocessor is een veelzijdige keukenmachine met een ruim takenpakket. 

Dit geldt vooral voor de als beste keukenmachine geteste Magimix Compact 3200 XL. Snijden, hakken, raspen en mixen, maar ook mengen en kneden, deze Magimix foodprocessor kan het allemaal!

Zie ook:


Beste keukenmachine: Magimix Compact 3200 XL

Bij meerdere keukenmachine testen is de Magimix Compact 3200 XL als beste keukenmachine getest. Maar wat maakt deze Magimix foodprocessor tot de beste keukenmachine?

Ten eerste natuurlijk het groot aantal bewerkingen wat je er in de keuken mee uit kunt voeren. Er worden daarvoor veel accessoires meegeleverd. Deze keukenmachine komt met een eiwitklopper, een kneedmes, een blender-mix en vier rasp- en snijbladen, te weten een raspschijf van 2 mm en van 4 mm en een plakjesschijf van 2 mm en van 4 mm. Ook worden er drie mengkommen meegeleverd, met de inhoudsmaten 1,2 liter, 2,2 liter en 2,6 liter.

Magimix foodprocessor beste keukenmachine test

De kleinste mengkom is in combinatie met zijn bijbehorende mes erg makkelijk voor het hakken van bijvoorbeeld knoflook of noten. Het is wel een nadeel dat je een kleinere mengkom alleen kunt gebruiken in combinatie met de grotere kommen. Zo maak je meer kommen vuil dan anders nodig zou zijn.

En dan is er nog de grote gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak van deze keukenmachine. De Magimix 3200 XL foodprocessor beschikt over een extra brede invoerbuis zodat je grote stukken groente en fruit zonder eerst te snijden kunt verwerken. Ook gebruiksvriendelijk is het motorvermogen dat zichzelf automatisch aanpast. Je hoeft de snelheid bij deze Magimix keukenmachine dus niet zelf aan te passen.

Maar het belangrijkste van een keukenmachine is natuurlijk de kwaliteit van het hakken, mixen, kneden, snijden en raspen, en dat doet deze beste keukenmachine uit de test allemaal prima.

Andere goede keukenmachines

Valt deze beste keukenmachine uit de test buiten je budget? Of is dit voor jou persoonlijk niet de beste keukenmachine? Dan kun je bij de bovenstaande andere testen van keukenmachines meer best geteste keukenmachines vinden. 

Of kijk in het overzicht alle keukenmachines. Daar vind je alle goede keukenmachines zoals foodprocessors, cookprocessors en keukenmixers, maar bijvoorbeeld ook blenders, staafmixers, handmixers, juicers, hakmolens, vleesmolens en andere goede keukenapparatuur om te koken.

Je vindt daar ook andere goede keukenmachines van andere goede keukenmachine merken. Bijvoorbeeld keukenmachines van KitchenAid, Kenwood, Bosch, Westinghouse, Ninja, Braun en andere goede keukenmachine merken,

Over Magimix keukenmachines

Magimix is een keukenmachine specialist uit Frankrijk. Magimix bestaat sinds 1963 en staat vooral bekend om zijn goede foodprocessors. Het is dus niet verwonderlijk dat bij diverse testen keer op keer een Magimix foodprocessor als beste keukenmachine wordt getest. Magimix keukenmachines worden ook veel door professionele koks gebruikt.

Naast foodprocessors maakt Magimix ook andere keukenapparaten zoals blenders, juicers, koffiezetters en broodroosters. 


Foto's: Magimix foodprocessor

Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over de Magimix Compact 3200 XL foodprocessor, de beste keukenmachine uit menig test van keukenmachines. Ook vind je hier een verwijzing naar meer beste keukenmachines uit de test en een overzicht met alle goede keukenmachines.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *