Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste keukenmachine

 

De Consumentenbond heeft de Magimix Compact 3200 XL als beste keukenmachine getest. Hier alle informatie en een aanbieding van deze beste keukenmachine uit de test.

Keukenmachines zijn de allrounders onder de keukenapparaten. Snijden, hakken, raspen, kneden, kloppen en nog veel meer, het kan allemaal met een keukenmachine. Maar pas op, niet iedere keukenmachine kan al deze taken aan, en ook als dat wel zo is zijn ze niet op ieder onderdeel even goed.


Daarom heeft de Consumentenbond de 10 meest gangbare keukenmachines getest. Welke keukenmachine is de beste keukenmachine? Hier lees je het.

Getest: Keukenmachines
Getest door: De Consumentenbond

Beste keukenmachine uit de test: Magimix Compact 3200 XL

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over een test van keukenmachines door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.


Bij een keukenmachine verwacht je veel mogelijkheden. De Consumentenbond heeft de keukenmachines daarom op 15 keukenklussen getest. Er werden ijsblokjes fijngemalen, slagroom geklopt, brooddeeg gekneed, cakebeslag en mayonaise gemaakt, gehakt, geraspt, gepureerd en gesneden. Hierbij kwam de Magimix Compact 3200 XL (Magimix CS 3200 XL) als beste keukenmachine uit de bus. 

Beste keukenmachine: Magimix Compact 3200 XL

Alle keukenklussen kan de Magimix Compact 3200 XL keukenmachine aan. Op alles scoort hij minimaal een Goed en op de onderdelen cakebeslag maken, brooddeeg kneden en plakjes snijden scoort deze keukenmachine zelfs een 10. Ook is de Magimix keukenmachine (on)opvallend stil. Al met al krijgt deze keukenmachine een 8,9 als rapportcijfer en is daarmee overtuigend de beste keukenmachine uit de test.


De Magimix Compact 3200 XL keukenmachine wordt geleverd met verschillende snijd- en hakmessen, rasp- en snijdschijven en een klopper voor slagroom en eiwit. Deze keukenmachine is ook nog eens makkelijk in het gebruik. Alleen is hij wat zwaar en best wel aan de prijs. 

Andere goede keukenmachines

Valt deze beste keukenmachine uit de Consumentenbond test buiten je budget? Of is dit voor jou persoonlijk niet de beste keukenmachine? Dan kun je bij de andere testen van keukenmachines meer best geteste keukenmachines vinden. 

Of kijk in het overzicht alle keukenmachines. Daar vind je alle goede keukenmachines zoals foodprocessors, cookprocessors en keukenmixers, maar bijvoorbeeld ook blenders, staafmixers, handmixers, juicers, hakmolens, vleesmolens en andere goede keukenapparatuur om te koken.


Foto's: Magimix

Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over de Magimix Compact 3200 XL, de beste keukenmachine uit de Consumentenbond test van keukenmachines. Ook vind je hier een verwijzing naar meer beste keukenmachines uit de test en een overzicht met alle goede keukenmachines.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.