Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste fotoboek

 

Welke online aanbieder van fotoboeken levert het beste fotoalbum? Hier de test van online fotoboek aanbieders.


Je vakantiefoto's plak je niet meer in een fotoalbum in, die laat je tegenwoordig kant en klaar in een fotoboek afdrukken. Dat is niet alleen veel mooier en niet alleen veel beter bestand tegen beschadigingen, maar professioneel laten afdrukken in een fotoboek is ook helemaal niet duur meer. Hier de resultaten van de test van fotoboeken. Welke aanbieder is de beste?

Online een fotoboek maken kan bij vele aanbieders. Bij bekende foto-aanbieders als HEMA, Kruidvat en Blokker, maar ook bij online specialisten als Albelli, Webprint, Pixum en Fotofabriek. Maar welk van deze aanbieders is de beste? Hieronder lees je het.

Getest: Professioneel afgedrukte fotoboeken van eigen foto's
Getest door: De Consumentenbond
Beste aanbieder fotoboeken: HEMA en Albelli

Let op! Bij de fotoboek test van de Consumentenbond eindigde Albelli en HEMA gelijk omdat beide fotoboeken door Albelli werden gemaakt (en dus gelijk waren). Inmiddels is HEMA overgestapt naar FujiFilm en daarmee is Albelli nu nog de enige testwinnaar!
Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van fotoboek aanbieders door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Zoals we al schreven, het aanbod is groot. De Consumentenbond testte dan ook niet minder dan 19 online aanbieders voor het afdrukken van een fotoboek. Bij de test van het beste fotoboek werd gekeken naar de afdrukkwaliteit, de kwaliteit van het boekwerk en naar het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de software waarmee je het fotoboek samenstelt.

De testresultaten hebben betrekking op een liggend fotoboek met een harde kaft en normaal mat papier.

HEMA en Albelli de beste fotoboek aanbieders

Hierbij kwamen Albelli en HEMA uit de bus. Beide aanbieders maken gebruik van de afdrukcentrale van Albelli en in het aanbod en de software van HEMA en Albelli zit geen verschil. Zodoende eindigde beide gelijk. Maar let op! De prijs ligt bij Albelli lager dan bij HEMA.

Inmiddels maakt Albelli niet meer de HEMA fotoboeken (zie boven).De afdrukkwaliteit van Albelli en HEMA scoort een 7,5 als cijfer. Het totale testcijfer is zelfs een 7,8. Hiermee zijn Albelli en HEMA de winnaars van de test van het beste fotoboek 2015.

AvroTros Radar kiest voor Fotofabriek

Zijn de andere fotoboek aanbieders slecht? Nee zeker niet, de resultaten liggen dicht bij elkaar. Dat blijkt ook wel uit het feit dat De Fotofabriek in mei nog eerste was in de fotoalbum test van Radar

Publicatie test: Consumentengids oktober 2015

Samenvatting:
In 2015 deed de Consumentenbond een fotoboek test. Daarin kwamen de fotoboeken van HEMA en Albelli als beste fotoboek uit de test. Aangezien Albelli ook de fotoboeken van HEMA verzorgt zijn deze twee beste fotoboeken gelijk.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.