Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fotoboek maken. Beste aanbieders

Redactie     15:01    


Je vakantiefoto's plak je niet meer in een fotoalbum in, die laat je tegenwoordig kant en klaar in een fotoboek afdrukken. Dat is niet alleen veel mooier en niet alleen veel beter bestand tegen beschadigingen, maar professioneel laten afdrukken in een fotoboek is ook helemaal niet duur meer. Hier de resultaten van de test van fotoboeken. Welke aanbieder is de beste?


Online een fotoboek maken kan bij vele aanbieders. Bij bekende foto-aanbieders als HEMA, Kruidvat en Blokker, maar ook bij online specialisten als Albelli, Webprint, Pixum en Fotofabriek. Maar welk van deze aanbieders is de beste? Hieronder lees je het.

Getest: Professioneel afgedrukte fotoboeken van eigen foto's
Getest door: De Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids oktober 2015
Beste aanbieder fotoboeken: HEMA en AlbelliDisclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van fotoboek aanbieders door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

Zoals we al schreven, het aanbod is groot. De Consumentenbond testte dan ook niet minder dan 19 online aanbieders voor het afdrukken van een fotoboek. Bij de test van het beste fotoboek werd gekeken naar de afdrukkwaliteit, de kwaliteit van het boekwerk en naar het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de software waarmee je het fotoboek samenstelt.

De testresultaten hebben betrekking op een liggend fotoboek met een harde kaft en normaal mat papier.

HEMA en Albelli de beste fotoboek aanbieders

Hierbij kwamen Albelli en HEMA uit de bus. Beide aanbieders maken gebruik van de afdrukcentrale van Albelli en in het aanbod en de software van HEMA en Albelli zit geen verschil. Zodoende eindigde beide gelijk. Maar let op! De prijs ligt bij Albelli lager dan bij HEMA.De afdrukkwaliteit van Albelli en HEMA scoort een 7,5 als cijfer. Het totale testcijfer is zelfs een 7,8. Hiermee zijn Albelli en HEMA de winnaars van de test van het beste fotoboek 2015.

AvroTros Radar kiest voor Fotofabriek

Zijn de andere fotoboek aanbieders slecht? Nee zeker niet, de resultaten liggen dicht bij elkaar. Dat blijkt ook wel uit het feit dat De Fotofabriek in mei nog eerste was in de fotoalbum test van Radar

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.