Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Test dakkoffers: Thule als beste getest

Thule dakkoffers waren de grote winnaar in een internationale dakkoffer test. Hier informatie en aanbiedingen van de beste dakkoffer uit de test.
 
Thule beste dakkoffer test

Welke dakkoffer is de beste die je kunt kopen? Dakkoffer testen van onder andere de ANWB en het Duitse Vergleich wijzen de Thule dakkoffer keer op keer als beste dakkoffer uit de test aan.

Bij Vergleich bestaat de volledige top drie van de dakkoffer test zelfs uit Thule dakkoffers. Als enige dakkoffers scoorde deze de volledige vijf sterren.

Beste dakkoffer: Thule Motion

Bij zowel de ANWB was het de Thule Motion XT XL dakkoffer die als beste dakkoffer werd getest. Maar deze 500 liter grote dakkoffer is ook te koop als Thule Motion XXL (610 liter) en in kleinere formaten 

Kijk hier onder voor aanbiedingen van deze beste dakkoffer van Thule en voor andere goede dakkoffers.


De beste dakkoffer uit de test was de Thule Motion XL. Zoals de naam al aangeeft is deze beste dakkoffer uit de test lekker ruim. 500 liter bagage kun je kwijt in de XL versie van deze beste dakkoffer uit de test, en dat is heel veel! 

Hierdoor is deze dakkoffer wel aan de grote kant, de lengte is 2,15 meter. Daardoor is deze dakkoffer lang genoeg voor ski's, maar voor veel auto's is deze dakkoffer eenvoudigweg te groot. 

Dat hoeft gelukkig geen probleem te zijn, want Thule biedt de Thule Motion XT dakkoffer ook aan in de formaten Sport (klein), M en L. En voor bezitters grote auto's is er ook nog te kiezen voor de XXL versie.

Deze beste Thule dakkoffer is daarmee te koop in versie van 300, 400, 450, 500 en 610 liter.

Ook bij de test van het Duitse Dachbox Test haalde de Thule Motion XL de volle vijf sterren.

Thule dakkoffers beste dakkoffer in test

Thule Motion dakkoffer


De Thule Motion is een eenvoudig te bevestigen dakkoffer. Zoals alle Thule dakkoffers uit de top 3 van test van beste dakkoffers beschikt hij over een kliksysteem voor relingdragers. Het bevestigingssysteem is voor geinstalleerd.

Kenmerkend voor de Thule dakkoffer is de aerodynamische vorm. Hierdoor geeft de bagagekoffer minder weerstand tijdens het rijden, en dat scheelt zowel geluid als brandstof.

Wil je de beste dakkoffer op je auto? Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Thule Motion dakkoffers voor de actuele lage prijs van de beste dakkoffer in alle beschikbare formaten.

Andere goede Thule dakkoffers

Thule is niet voor niets de marktleider in dakkoffers voor op de auto. Niet alleen maakt Thule dakkoffers van hoge kwaliteit, zoals bovengenoemde testen uitwijzen, ook hebben ze een ruim aanbod aan dakkoffers en bagagedragers in diverse vormen.

Naast de populaire en best geteste Thule Motion dakkoffers zijn er ook de 

Thule Vector

Een serie luxe dakkoffers. Een premium dakkoffer met een zachte voering van vilt en geintegreerde binnenverlichting. De beste Thule dakkoffer, maar in verband met de hoge prijs niet als beste dakkoffer getest. Maar voor wie het beste van het beste zoekt is dit wel de beste dakkoffer.

De Thule Vector is de formaten L (Large, 430 liter, ski's tot 205 cm) en Alpine (380 liter, ski's tot 200 cm).


Dakkoffer Thule Vector

Dakkoffer Thule Vector

Thule Force

Zoek je een relatief goedkope Thule dakkoffer, dan is de Thule Force voor jou de beste dakkoffer. De vorm van deze Thule dakkoffer is minder aerodynamisch, maar meer gericht op ruimte. 

De Thule Force is er als Thule Force XT Alpine (420 liter, ski's tot 215 cm) en Thule Force XT XL (500 liter, ski's tot 195 cm).
Onderwerpen:
Thule is duidelijke de nummer één in dakkoffers. Bij een Duitse dakkoffer test domineerde de Thule dakkoffers de ranglijst. Hierboven informatie en aanbiedingen van de beste dakkoffers uit de dakkoffer test, de Thule Motion dakkkoffer. Deze beste dakkoffer is in vele groottes beschikbaar, voor kleine auto's tot grote auto's.