Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test dakkoffers: Thule als beste getest

Redactie     14:29    


Welke dakkoffer is de beste die je kunt kopen? De Duitse test- en vergelijkingssite Vergleich.org zocht dat uit. Uit hun test van beste dakkoffer kwam Thule als grote winnaar uit de bus.

De volledige top drie van de test van beste dakkoffer werd namelijk gevuld met Thule dakkoffers. Als enige dakkoffers scoorde deze de volledige vijf sterren.

Zie ook:

Beste dakkoffer: Thule Motion XL 

De beste dakkoffer volgens Vergleich.org is de Thule Motion XL (800). Zoals de naam al aangeeft is deze beste dakkoffer uit de test lekker ruim. 460 liter bagage kun je erin kwijt, en dat is heel veel! Hierdoor is deze dakkoffer wel aan de grote kant, de lengte is 2,05 meter. Daardoor is deze dakkoffer lang genoeg voor ski's, maar voor veel auto's is deze dakkoffer eenvoudigweg te groot.De Thule Motion XL is een eenvoudig te bevestigen dakkoffer. Zoals alle Thule dakkoffers uit de top 3 van test van beste dakkoffers beschikt hij over een kliksysteem voor relingdrages. Het bevestigingssysteem is voorgeinstalleerd.

Past deze grote dakkoffer op je auto? Dan is is dit een bijzonder goede koop. Kijk bij de aanbiedingen van Thule dakkoffers voor de actuele laagste prijs.

Thule Touring S dakkoffer

De Thule Touring S (100) eindigde als tweede in de test van beste dakkoffer. Het is een prima alternatief als de bovenstaande XL dakkoffer te groot is. In de Thule Touring S kun je nog altijd 330 liter kwijt en daarmee behoort deze dakkoffer tot de koffers met de meeste ruimte. Toch past de Touring S ook op de meeste kleinere auto's.Ook de kwaliteit van deze Thule dakkoffer is zeer hoog en ook de Thule Touring S is eenvoudig te bevestigen.

Kijk voor de actuele lage prijs bij de hier boven genoemde aanbiedingen van Thule dakkoffers.

Thule Motion Sport

De derde dakkoffer uit de test van beste dakkoffers is de Thule Motion Sport (600). Het is een opvallend lange smalle box (190 cm lang, 67 cm breed, 42 cm hoog) waarin je desondanks 320 liter aan bagage kwijt kan. Deze dakkoffer is door zijn lengte ook geschikt voor ski's.


Kijk bij bovenstaande winkels voor de actuele laagste prijzen van al deze beste dakkoffers uit de test.


Onderwerpen:
Thule is duidelijke de nummer één in dakkoffers. Bij een Duitse dakkoffer test domineerde de Thule dakkoffers de ranglijst. Hierboven informatie en aanbiedingen van deze beste dakkoffers uit de dakkoffer test.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.