Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test dakkoffers: Thule als beste getest

 

Thule dakkoffers waren de grote winnaar in een internationale dakkoffer test. Hier informatie en aanbiedingen van de beste dakkoffer uit de test.
 
Thule beste dakkoffer test

Welke dakkoffer is de beste die je kunt kopen? De Duitse test- en vergelijkingssite Vergleich.org zocht dat uit. Uit hun test van beste dakkoffer kwam Thule als grote winnaar uit de bus.

De volledige top drie van de test van beste dakkoffer werd namelijk gevuld met Thule dakkoffers. Als enige dakkoffers scoorde deze de volledige vijf sterren.

Hieronder vind je een review van de beste dakkoffer uit de test (de Thule Motion XT) en aanbiedingen van alle goede dakkoffers uit deze serie.

Beste dakkoffer: Thule Motion XT XL 

De beste dakkoffer volgens Vergleich.org is de Thule Motion XT XL.  Al eerder testte ook de ANWB de Thule Motion dakkoffer als de beste dakkoffer.


Zoals de naam al aangeeft is deze beste dakkoffer uit de test lekker ruim. 500 liter bagage kun je kwijt in de XL versie van deze beste dakkoffer uit de test, en dat is heel veel! 

Hierdoor is deze dakkoffer wel aan de grote kant, de lengte is 2,15 meter. Daardoor is deze dakkoffer lang genoeg voor ski's, maar voor veel auto's is deze dakkoffer eenvoudigweg te groot. 

Dat hoeft gelukkig geen probleem te zijn, want Thule biedt de Thule Motion XT dakkoffer ook aan in de formaten Sport (klein), M en L. En voor bezitters grote auto's is er ook nog te kiezen voor de XXL versie.

Thule dakkoffers beste dakkoffer in test


De Thule Motion is een eenvoudig te bevestigen dakkoffer. Zoals alle Thule dakkoffers uit de top 3 van test van beste dakkoffers beschikt hij over een kliksysteem voor relingdragers. Het bevestigingssysteem is voorgeinstalleerd.

Wil je de beste dakkoffer op je auto? Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Thule Motion dakkoffers voor de actuele lage prijs van de beste dakkoffer in alle beschikbare formaten.


Onderwerpen:
Thule is duidelijke de nummer één in dakkoffers. Bij een Duitse dakkoffer test domineerde de Thule dakkoffers de ranglijst. Hierboven informatie en aanbiedingen van de beste dakkoffers uit de dakkoffer test, de Thule Motion dakkkoffer. Deze beste dakkoffer is in vele groottes beschikbaar, voor kleine auto's tot grote auto's.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *