Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste daglenzen test

 

De beste daglenzen uit de test. Een daglens draag je een dag en daarna gooi je de contactlens weg.


Daglenzen worden steeds vaker gebruikt. Het is dan ook aantrekkelijk je lenzen na één dag gebruik weg te gooien. Nooit gedoe met schoonmaken (met dure vloeistoffen) en iedere ochtend nieuwe schone contactlenzen. Maar wat zijn de beste daglenzen? Hier de uitslag van de test van beste daglenzen.

Deze test is uitgevoerd door de Duitse vergelijkingssite Vergleich. Al deze goede daglenzen uit de test zijn ook in Nederland en België te koop.

Getest: Beste daglenzen
Getest door: vergleich.org

Beste daglenzen uit de test: Johnson & Johnson 1-Day Acuvue TruEye
Beste koop: Bausch & Lomb Soflens daily disposable
Te koop bij: Aanbevolen winkels contactlenzen

De top 5 test contactlenzen:

  1. Johnson & Johnson 1-Day Acuvue TruEye
  2. Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist
  3. Bausch & Lomb Biotrue ONEday
  4. Alcon Dailies Total 1
  5. Bausch & Lomb Soflens daily disposable (Beste Koop)


Beste daglenzen: Johnson & Johnson 1-Day

De Johnson & Johnson 1-Day Acuvue TruEye contactlenzen zijn door Vergleich uitgeroepen tot beste daglenzen. Deze beste daglenzen uit de test haalt een hoge score met 4,5 van de maximaal 5 te halen sterren bij de gebruikerservaringen en met voorsprong het beste rapportcijfer van het testteam.

De Johnson & Johnson 1-Day Acuvue TruEye daglenzen zijn zachte lenzen die op diverse punten de concurrentie verslaan. Zo scoren deze daglenzen uitstekend bij droge ogen en zijn ze ook opvallend makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen terwijl ze toch stabiel in het oog zitten. Slechte punten hebben deze contactlenzen niet, iets dat overigens voor de volledige top vijf geldt.

Beste koop: Bausch & Lomb Soflens daily disposable daglenzen

Een nadeel van de Johnson & Johnson zou wel de prijs kunnen zijn. Zie de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de actuele prijzen. De Bausch & Lomb Soflens daglenzen zijn opvallend goedkoop, ze kosten maar de helft van de testwinnaar maar scoren toch goed. De Johnson & Johnson halen een 1,5 in de test, de Bausch & Lomb daglenzen een 2,1 (Duitse rapportcijfers, hoe lager hoe beter).


Het testteam constateerde dat deze Beste Koop daglenzen vooral zeer goed presteren onder het sporten. En door hun lage prijs zijn ze dan ook ideaal als je lenzen zoekt die je eigenlijk alleen onder het sporten wil dragen.

Kijk bij meer testen van contactlenzen voor andere lenzen tests.


Foto bovenaan: Johnson & Johnson


Onderwerpen:
Wat zijn de beste daglenzen? Hier vind je de beste weggooi lenzen uit een Duitse daglens test. Deze wegwerp contactlenzen zijn de beste daglenzen. Deze contactlenzen gooi je na een dag gebruik weg. De beste daglenzen uit de test zijn Johnson & Johnson contactlenzen gevolgd door de goede daglenzen van Bausch & Lomb en Alcon. Hierboven alle informatie over de beste daglenzen en aabiedingen van deze beste lenzen uit de daglens test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.