Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wat is de beste versterker?

Redactie     10:56    


Ieder jaar kiezen de Europese Hifi-tijdschriften die samenwerken in de EISA de beste apparatuur van dit jaar. Zo wordt ook ieder jaar de beste versterker gekozen. Het gaat daarbij zelfs om twee EISA Awards, die van beste versterker voor de consumentenmarkt en de beste high end versterker voor wie alleen het beste van het beste wil, ongeacht de prijs. Hier de twee beste versterkers van 2015 / 2016.

Getest: Beste versterker
Getest door: EISA
Datum test: EISA Awards 2015 / 2016

Beste versterker uit de test: Hegel H160
Beste high end versterker: Mark Levinson Nº585
Te koop bij: Aanbevolen winkels om audio-apparatuur te kopen
Zie ook: Alle (en meer recente) testen van versterkers en receivers

Beste versterker: Hegel H160

De Hegel H160 is een moderne geïntegreerde krachtige versterker met een output van 150 Watt output. Deze beste versterker uit de test is een innovatief apparaat met vele noviteiten en functionaliteiten.


De Hegel H160 levert volgens de test een prachtig krachtig geluid met een diepe en strakke bas.

De Hegel H160 heeft twee nadelen. De eerste is de (advies)prijs van 3.195 euro voor een consument flink aan de prijs en ten tweede is deze versterker in Nederland vrij lastig verkrijgbaar. Gelukkig leveren de bovengenoemde aanbevolen winkels om auto-apparatuur te kopen veel goede alternatieven tegen lagere prijzen.


Beste high end versterker: Mark Levinson Nº585

Maar het kan ook veel duurder. Als geld echt geen tol speelt, en je bereid bent meer dan 10.000 euro neer te tellen voor een versterker, kun je gaan voor de Mark Levinson Nº585, de beste high end versterker uit de test van de EISA.Mark Levinson is het premium merk van Harman Kardon. Voor dit merk is alleen het allerbeste goed genoeg en nergens wordt op bezuinigd. Het resultaat is de Mark Levinson Nº585, de beste versterker die je kunt kopen. Deze versterker zorgt voor een stabiel geluid van 200W per kanaal tot 2 Ohm. Het geluid is zeer krachtig, en zelfs de hoogste tonen zijn ruisvrij. Met zijn uitstekende dynamische bereik levert deze Mark Levinson versterker het allerbeste geluid.

Met vier analoge en zes digitale ingangen kun je er al je apparatuur op de beste high end versterker uit de test aansluiten.Meer goede versterkers

Kijk voor alle goede en betaalbare versterkers bij de hier boven genoemde beste winkels om audio-apparatuur te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.