Beste versterker: Arcam SA30 (winnaar EISA Award)

De Arcam SA30 is de winnaar van de EISA Award voor beste versterker. Hier een review en aanbieding van deze beste versterker uit de test.

beste versterker arcam sa30


Ieder jaar kiezen de Europese Hifi-tijdschriften die samenwerken in de EISA de beste apparatuur van dit jaar. Zo wordt ook ieder jaar de beste versterker gekozen. De EISA Award voor de beste versterker ging naar de Arcam SA30.

Hier kijken we kort naar deze beste versterker volgens de EISA experts. 

De Arcam SA30 is het topmodel uit hun serie versterkers die verder bestaat uit de Arcam SA10 en de Arcam SA20. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Arcam versterkers voor deze beste versterkers tegen een lage prijs.


Is de Arcam versterker toch niet de versterker die je zoekt? Of is deze beste versterker uit de test je wat te prijzig? Dan vind je bij de bovenstaande aanbiedingen veel meer (en ook goedkopere) versterkers.

Hieronder kijken we naar de Acam SA30, de beste versterker uit de test.

Beste versterker: Acam SA30

De Arcam SA30 is de winnaar van de EISA Award 2020-2021 als beste versterker. Het is een versterker met 2 120 Watt G-klasse digitale ingangen. Ook kun je de digitale audio draadloos laten binnenkomen via WiFi.Het geluid klinkt onberispelijk op iedere goede aangesloten speaker. Je sluit er alle mogelijke apparatuur op aan. Je hebt bijvoorbeeld de kwalitatief hoogstaande schakelbare MM / MC platenspeler ingang en HDMI ARC-ingang. Deze beste versterker kent 4 digitale ingangen waarvan er 2 coax zijn en 2 optisch.

Draadloos streamen kan via GoogleCast, uPnP en Airplay 2. Je muziek van al je computers en andere netwerk apparaten stream je moeiteloos via deze versterker naar je HiFi apparatuur. De Dirac Live akoestische kamercorrectie met 3 profielen zorgt voor het best mogelijke geluid in ieder interieur.

Voor het opnemen van de versterker in een smart home opstelling beschikt de beste versterker over een I/P besturingsset die compatible is met Crestron en Control4 domotica apparatuur.

 
beste versterker arcam sa-30


De behuizing van de Arcam versterkers ziet er ook mooi en stijlvol uit, wat ook heel belangrijk is bij een versterker die je niet alleen wilt horen maar wil zien. 

Op alle punten is deze beste versterker volgens de EISA Awards 2020- 2021 een uitstekende versterker. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze versterker uit de test en zijn twee kleinere broertjes.


Foto's: Arcam

Onderwerp:
De Arcam SA30 is winnaar van de EISA Award 2020-2021 voor de beste versterker. Hierboven informatie over deze beste versterker, aanbiedingen van deze beste versterker en meer goede versterkers.