Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste allround ski's skitest ANWB


Voor de 22e keer heeft de ANWB ski's getest. Het was dit jaar een grote test waarin alle soorten ski's zijn getest. Hier kijken er naar de testresultaten van de allround ski's.

Allround ski's zijn ski's die het vooral goed doen op zachte en vlakke piste's en bij alle soorten skiërs. Ze mogen niet te zwaar zijn en zowel voor een geoefende skiër als beginner geschikt zijn. Dit zijn de doorsnee ski's die het meest verkocht worden. Hier de beste allrounders.

Getest: Beste allround ski's
Getest door: ANWB
Datum test: Eind november 2015

Beste allround ski's: Blizzard G Power FS
Beste Koop allround ski's: Blizzard WCS
Beste dames allround ski's: Blizzard Viva S5
Te koop bij: Aanbevolen winkels ski's / Aanbiedingen Blizzard ski'sBeste Koop allround ski: Blizzard WCS

Het is duidelijk. Blizzard maakt volgens de ANWB de beste allround ski's. In alle drie de categorieën kwam er een Blizzard ski als beste uit de bus. De beste "allround allrounder" is de Blizzard WCS de een adviesprijs van 399 euro heeft (kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de actuele winkelprijzen). Het testteam was zwaar onder de indruk van deze allround ski's die zowel voor beginners als sportieve skiërs zeer geschikt is.

Beste koop allround ski's: Blizzard G Power FS

Bij de keuze van de beste allround ski is ook rekening gehouden met de prijs. Maar wat als je de prijs niet laat meetellen en alleen naar de kwaliteit kijkt? Dan blijkt de Blizzard G Power FS een nog betere allround ski. Dit is een super sportieve ski die door een geavanceerd demping-systeem ook op zeer hoge snelheid rustig blijft. Maar ja, die prijs, 950 euro, kijk bij bovengenoemde aanbevolen winkels voor de (lagere) actuele winkelprijzen.


Beste allround ski's voor dames

De beste allround ski voor dames is volgens de ANWB de Blizzard Viva S5 die 399,95 euro kost (zie bovenstaande winkels voor de actuele winkelprijs). Het is een stugge ski die met wat snelheid het best presteert. Vooral sportieve skisters zullen aangesproken worden door deze allround damesski van Blizzard. En ook voor wat zwaardere dames is deze ski prima geschikt.

Voor beginnende skisters is de Dynastar Active 9 Xpress uit dezelfde prijsklasse beter geschikt.

Skiën buiten de piste

Wil je ook buiten de piste goed kunnen skiën? Kijk dan bij de overige testen van ski's.

Onderwerp:
Blizzard ski's zijn de grote winnaar in de ANWB ski test 2015. Zowel de beste allround ski, als de beste koop en de beste allround ski voor dames betroffen Blizzard ski's. De ANWB skitest bewijst dat de Blizzard ski een allround piste ski van hoge kwaliteit is. Kijk hier boven voor deze beste allround ski / beste ski voor de gemiddelde skier / beste piste ski.