Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste thermosfles

 

De Lefheit Coco is de beste thermosfles uit de Kassa thermosflessen test. Hier informatie over deze Leifheit thermosfles en andere goede thermosflessen.

Beste thermosfles test Kassa

Een goede thermosfles komt altijd van pas. In de zomer en in de winter. Of je nu je drank warm of juist koud wilt houden. Vara's Kassa testte thermosflessen. Welke is de beste?

Er werden 8 populaire thermosflessen getest. Hierbij werd gekeken welke thermosfles de drank het beste warm hield. Ieder thermosfles uit de test was dubbelwandig en gemaakt van staal. Dit zijn de thermosflessen die het best functioneren. De thermosflessen werden zowel door een groep consumenten als in het laboratorium getest.

Getest: Thermosflessen. Hoe goed houden ze de drank warm?
Getest door: Vara Kassa

Beste thermosfles uit de test: Leifheit Coco
Te koop bij: Aanbiedingen ruim 5.000 thermosflessen

De belangrijkste taak van een thermosfles is om je drank koel of warm te houden. Hierbij is niet alleen de wand van de fles belangrijk, maar ook de dop. Doordat een dop van een thermosfles niet ge├»soleerd is gaat daar de meeste warmte (of koelte) verloren. 

Vooral de Klean Kanteen thermosfles verliest daar veel warmte. Ook de thermosflessen van Ikea, Hema en Rubytec scoren ook slecht op dit onderdeel.


Beste thermosfles: Leifheit Coco

Beste thermosfles uit de test van Kassa is de Leifheit Coco. Deze relatief goedkope thermosfles krijgt een 8,4 als cijfer en is daarbij overtuigend winnaar van de thermosfles-test van Vara Kassa.


Beste thermosfles test Kassa: Leifheit Coco


De thermosfles van Thermos deelt de tweede plaats met de Rosti Mepal thermosfles. Beide scoren een goede 7,8. Ook deze thermosflessen houden de koffie, thee of andere vloeistof heel erg lang warm.


Middenmoot en verliezers

De middenmoot wordt gevormd door de thermosflessen van Rubytec, Sigg en Ikea. Deze thermosflessen scoren een voldoende.

De Klean Kanteen, toch geen goedkope thermosfles, is de absolute verliezer van de test. Het warmteverlies is bij deze thermosfles veel groter dan bij de andere flessen. Ook de Hema thermosfles krijgt een onvoldoende.

Zie ook: Meer beste thermosflessen en drinkflessen uit de test

Bekijk de Kassa thermosfles test


In onderstaande video kun je de thermosfles-test van Kassa bekijken.Onderwerp:
In de thermosfles test van Vara Kassa is de Leifheit Coco. Andere thermosflessen die getest zijn waren donder andere de Ikea thermosfles, de Rosti Mepal Excalibur thermosfles en de Hema thermosfles, maar die waren allemaal minder dan de Leifheit thermosfles. 
Hierboven alle informatie en prijzen van deze beste thermosfles uit de test. Bovenaan vind je tevens aanbiedingen van meer dan 4.000 andere goede thermosflessen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *