Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste thermosfles, drinkfles, waterfles test

Drinken meenemen als je op reis gaat, gaat het beste met een goede drinkfles / waterfles of thermosfles. Maar wat is de beste thermosfles / beste drinkfles / beste waterfles? Hier de beste reisflessen uit de test.

Beste drinkfles test / beste waterfles test

Een drinkfles gebruik je om koude dranken mee te nemen. Omdat dit in veel gevallen om water gaat wordt een drinkfles ook wel waterfles genoemd. In tegenstelling tot een thermosfles is een drinkfles niet geïsoleerd. Daardoor kan je koele drankje in een warme omgeving minder koel worden.


Beste thermosfles test

Een thermosfles is wel geïsoleerd en kan koude drank dus wel koel houden. Een thermoskan wordt echter meestal vooral voor warme dranken gebruikt zoals thee, koffie en chocolademelk. De beste thermosflessen houden warme dranken vele uren lang op temperatuur.

Kies je beste waterfles, drinkfles of thermosfles

In het overzicht alle drinkflessen vind je niet alleen alle waterflessen en thermosflessen, maar ook schenkkannen, waterfilterflessen en reisbekers. Het gaat daarbij om ruim 5.000 drinkflessen die in Nederland te koop zijn!

Natuurlijk kun je in zo'n enorm overzicht goed zoeken. Je kunt er al je wensen aangeven zoals soort fles, inhoud, prijsklasse, merk, materiaal, kleur en opties en kenmerken zoals vaatwasmachinebestendigheid, dubbelwandig, isolerend, vriezer-bestendigheid, onbreekbaar, met handgreep enzovoort. Op deze manier kun je heel snel en makkelijk de voor jou beste drinkfles, beste waterfles of beste thermosfles vinden. 


De inhoud van een drinkfles

Al deze flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten met een verschillende inhoud. Bij waterflessen / drinkflessen loopt dat meestal tot de inhoud van een liter. Je kan dan veel water of frisdrank meenemen, maar hou er rekening mee dat je een volle literfles behoorlijk zwaar is (ruim een kilo) en natuurlijk ook wat groter dan een kleine drinkfles.

De meeste drinkflessen hebben een inhoud van een derde tot een halve liter. Dit is een fijn maatje / gewicht om mee te nemen. 

De inhoud van een thermosfles

Het zelfde geldt voor de inhoud van de thermosfles. Bij een thermosfles moet je er wel meer rekening mee houden dat de inhoud voor een dag voldoende is, dit in tegenstelling tot de waterfles (die je vaak wel een keer ergens met water kunt bijvullen). 

Bij de thermosflessen zijn er ook meer grote flessen te koop (meestal thermoskan genoemd) die niet zo zeer bedoeld zijn om mee te nemen, maar ook thuis of op een werkplek te gebruiken. Ook deze beste thermoskannen zijn te vinden bij de bovenstaande beste thermosflessen uit de test.Onderwerp: 
Hier boven vind je alle beste drinkflessen uit de test. Dat kan de beste thermosfles zijn, maar ook de beste thermosfles of andere drinkfles. Bij het overzicht met alle drinkflessen vind je een overzicht van alle goede drinkflessen met hun specificaties, prijzen en ervaringen van gebruikers.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.