Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste drinkfles / beste waterfles / beste thermosfles

De beste drinkflessen uit de test, met de beste waterfles, de beste drinkfles voor koude dranken en de beste thermosfles die de inhoud koud of warm houdt.Drinken meenemen als je op reis gaat, gaat het beste met een goede drinkfles. Een waterfles of thermosfles. Maar wat is de beste drinkfles. Kijk hier voor de beste waterfles en beste thermosfles uit de test en andere goede reisflessen en drinkflessen voor onderweg.

Beste drinkfles test / beste waterfles test

Een waterfles gebruik je om water of andere koude dranken mee te nemen als je op pad gaat. Omdat het bij zo'n drinkfles in veel gevallen om water gaat wordt een drinkfles ook wel waterfles genoemd. 


In tegenstelling tot een thermosfles is een waterfles niet geïsoleerd. Daardoor kan je koele drankje in een warme omgeving minder koel of zelfs lauw worden. Wil je je drank koud of warm houden? Kies dan voor een thermosfles (isoleerfles).

Beste thermosfles test

Een thermosfles is wel geïsoleerd en een thermosfles kan koude drank dus wel koel houden. Een thermoskan wordt echter meestal gebruikt om warme dranken zoals thee, koffie en warme chocolademelk warm te houden. 

De beste thermosflessen houden zowel warme dranken als koude dranken vele uren lang op temperatuur. Hieronder vind je deze beste thermosflessen uit de test.


Dopper waterfles

Dopper waterfles


Beste thermoskan

De thermosfles gebruik je om mee te nemen. Wil je thuis of op werk je koffie, thee, soep of andere drank warm of juist koel houden? Kies dan voor een thermoskan. Deze heb je in verschillende formaten, als kan, maar ook als een grote isoleerkan met pomp.

Hieronder vind je al deze beste thermoskannen.


Kies je beste waterfles, drinkfles of thermosfles

In het overzicht aanbiedingen alle drinkflessen vind je niet alleen alle waterflessen en thermosflessen, maar ook schenkkannen, waterfilterflessen en reisbekers. Het gaat daarbij om duizenden drinkflessen die in Nederland te koop zijn!

Natuurlijk kun je in zo'n enorm overzicht makkelijk en snel zoeken naar je beste fles voor onderweg.

Je kunt er al je wensen aangeven zoals soort fles, inhoud, prijsklasse, merk, materiaal, kleur en opties en kenmerken zoals vaatwasmachinebestendigheid, dubbelwandig, isolerend, vriezer-bestendigheid, onbreekbaar, met handgreep enzovoort. 

Op deze manier kun je heel snel en makkelijk de voor jou beste waterfles, beste thermosfles of andere beste drinkfles voor warme en / of koude dranken vinden. 

Beste schoolbeker

Speciaal voor kinderen is er de bekende schoolbeker. Een goede schoolbeker is een makkelijk te gebruiken en makkelijk schoon te maken drinkbeker die lekdicht kan worden afgesloten. Kijk hier onder voor deze beste drinkbeker voor school uit te test.De inhoud van een waterfles

Al deze drinkflessen voor onderweg zijn verkrijgbaar in verschillende maten met een verschillende inhoud. Bij waterflessen / drinkflessen loopt dat meestal tot de inhoud van een liter. Je kan dan veel water of frisdrank meenemen, maar hou er rekening mee dat je een volle literfles behoorlijk zwaar is (ruim een kilo) en natuurlijk ook wat groter dan een kleine drinkfles.

De meeste waterflessen hebben een inhoud van een derde tot een halve liter. Deze waterflesjes hebben een fijn maatje / gewicht om mee te nemen. 

De inhoud van een thermosfles

Het zelfde geldt voor de inhoud van de thermosfles. Een thermosfles (isoleerfles) gebruik je meestal als je gedurende lange tijd de inhoud koel of juist warm moet blijven. Bijvoorbeeld een hele dag. Daarom heeft een thermosfles (thermos waterfles of thermos drinkfles) vaak een wat grotere inhoud.

Een thermosfles is bedoeld om mee te nemen. Voor thuisgebruik kun je ook kiezen voor een thermoskan, die vaak makkelijker schenkt en een grotere inhoud heeft. Deze thermos kannen zijn niet zo zeer bedoeld zijn om mee te nemen, maar ook thuis of op een werkplek te gebruiken. 

Dopper drinkfles

Een populaire waterfles is de Dopper waterfles. Deze drinkfles is licht, heel praktisch in het gebruik en makkelijk schoon te maken. De Dopper kan in drie delen uit elkaar gehaald worden (fles, beker en dop), en kan zo in de vaatwasser. Je kunt bij de Dopper uit de fles drinken, maar ook gebruik maken van de beker die onderdeel uitmaakt van de waterfles.

Naast de originele Dopper waterfles maakt Dopper ook een geïsoleerde thermosfles (thermos waterfles / thermos drinkfles). Deze Dopper Insulated kan je drank koud of warm houden.

Andere goede drinkflessen

Een andere populaire drinkfles is de Air Up drinkfles. Dit is een drinkfles die je gewoon als waterfles kunt gebruiken, maar je kan er ook Air Up pods met smaakjes voor kopen. Deze smaak komt voort uit een aroma. Er wordt dus niets aan het water toegevoegd, maar het is de geur die je de smaak doet proeven.

Naast de Dopper en de Air Up drinkfles zijn er nog veel meer goede waterflessen. Als beste drinkfles merken kunnen we verder nog noemen: Camelbak, Mepal, Sistema, Tupperware, Kambukka, Flaske, Blafre, Contigo, Liewood, Quokka, Chilly's en Sigg. 

Bij de aanbiedingen van drinkflessen bovenaan vind je al deze flesjes.


Goede thermosflessen (isoleerflessen)

Ook als je een thermosfles zoekt (ook wel isoleerfles, thermo drinkfles of thermo waterfles genoemd), heb je ook veel keuze. Hierboven noemden we al al de Dopper thermos fles, maar er zijn nog veel meer goede fabrikanten.

Goede thermosflessen / isoleerflessen worden gemaakt door Stanley, Leifheit, Tefal, Curver, Outwell, Bodum, Coleman en veel andere bekende fabrikanten op zowel outdoor gebied als het gebied van keuken benodigdheden. 

Ook al deze goede thermosflessen zijn boven bij de aanbiedingen van drinkflessen te vinden.

Drinkfles met rietje

Drinken uit een drinkfles kan op verschillende manieren. Direct uit het flesje, of uit een beker die meteen als dop van de fles dienst doet. En soms kun je ook drinken via een rietje die in het flesje doorloopt. Zo kun je drinken zonder dat je je hoofd naar achter hoeft te kantelen. Wel zo veilig als je bijvoorbeeld onder het autorijden water drinkt.

Goede merken voor een waterfles met rietje zijn o.a. Kambukka, LaCardia, Camelbak, Mepal en Vann.


Zie ook: 


Onderwerp: 
Hier boven vind je alle beste drinkflessen uit de test. Dat kan de beste thermosfles zijn, maar ook de beste thermosfles of andere drinkfles. Bij het overzicht met alle drinkflessen vind je een overzicht van alle goede drinkflessen met hun specificaties, prijzen en ervaringen van gebruikers.

Een reactie posten

0 Reacties