Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste langlauf handschoenen (skihandschoenen langlaufen)

Langlaufen stelt andere eisen aan een handschoen dan skiën. Wat is de beste langlauf handschoen? Hier de beste langlauf handschoenen.

Beste handschoenen langlaufen test

Råd & Rön, een consumenten tijdschrift uit Zweden, heeft handschoenen voor langlaufen getest. Deze langlaufhandschoenen test vond zowel plaats in het laboratorium als op een langlauf parcours. Welke skihandschoenen zijn het best voor langlaufen geschikt? Hier de beste langlauf handschoenen uit de test.


Getest: Beste handschoenen voor het langlaufen (beste langlauf handschoenen)
Getest door: Råd & Rön (Zweden)

Beste langlauf handschoenen uit de test: Hestra ERGO Grip windstopper
Te koop bij: Aanbiedingen Hestra Ergo Grip handschoenen

Hestra handschoenen de beste langlauf handschoenen in de test

Het waren de Hestra skihandschoenen die de test het best doorstonden. Twee modellen uit de Hestra Windstopper serie (de ERGO Grip en de Breeze) eindigde op de eerste twee plaatsen bij de test van beste handschoenen voor langlaufen. Beide versies van de Hestra handschoenen zijn goede robuuste wintersport handschoenen die niet krimpen in de was.

Winnaar van de test van beste handschoenen voor langlaufen is de Hestra ERGO Grip. Deze beste langlaufhandschoenen overtuigen vooral door hun sterkte en de bescherming tegen de wind die ze bieden. De tweede beste langlaufhandschoen, de Hestra Breeze, is ietsje beter in het afvoeren van vocht.

Na de test in het lab werden de langlauf handschoenen in de praktijk getest op de piste en op hellingen. Daarbij werd ook goed gekeken of de langlauf handschoenen goed vastzaten zonder de vingers te knellen. 

Ook op dit punt scoorde de beide Hestra handschoenen goed, evenals de als de Lillsport Legend wintersport handschoenen die als derde in de langlaug handschoenen test eindigden.

Tip: Kijk bij de aanbiedingen van skihandschoenen voor meer goede wintersport handschoenen tegen de laagste prijs bij diverse belangrijke winkels.

Zie ook: Onderwerp:
De consumentenorganisatie van Zweden heeft de Hestra Ergo Grip wintersport handschoenen getest als beste langlauf handschoenen. Deze skihandschoenen zijn de beste handschoenen voor langlaufen