Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste langlauf handschoenen (skihandschoenen langlaufen)

 


Råd & Rön, de Zweedse Consumentengids, heeft handschoenen voor langlaufen getest. Deze langlaufhandschoenen test vond plaats in het laboratorium en op een langlauf parcours. Welke skihandschoenen zijn het best voor langlaufen geschikt? Hier de beste langlauf handschoenen uit de test.


Getest: Beste skihandschoenen voor het langlaufen (langlaufhandschoenen)
Getest door: Råd & Rön (Zweden)
Publicatie test: December 2015

Beste langlauf handschoenen uit de test: Hestra ERGO Grip windstopper
Te koop bij: Aanbiedingen Hestra Ergo Grip handschoenen

Hestra handschoenen de beste in de test

Het waren de Hestra skihandschoenen die de test het best doorstonden. Twee modellen uit de Hestra Windstopper serie (de ERGO Grip en de Breeze) eindigde op de eerste twee plaatsen bij de test van beste handschoenen voor langlaufen. Het zijn beide goede robuuste handschoenen die niet krimpen in de was.

Winnaar van de test van beste skihandschoenen voor langlaufen is de Hestra ERGO Grip die vooral overtuigde door zijn sterkte en bescherming tegen de wind. De Hestra Breeze was ietsje beter in het afvoeren van vocht.

Na een test in het lab werden de piste en op hellingen de langlaufhandschoenen in de praktijk getest. Daarbij werd ook goed gekeken of de langlauf handschoenen goed vastzaten zonder de vingers te knellen. Ook op dit punt scoorde de Hestra skihandschoenen goed, evenals de als de Lillsport Legend skihandschoenen die als derde in de langlaug handschoenen test eindigden.

Tip: Kijk bij de aanbiedingen van skihandschoenen voor goede handschoenen tegen de laagste prijs bij diverse belangrijke winkels.

Zie ook: Onderwerp:
De consumentenbond van Zweden heeft de Hestra Ergo Grip skihandschoenen getest als beste langlauf handschoenen. Deze skihandschoenen zijn de beste langlaufhandschoenen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.