Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Broodrooster test

Redactie     12:26    


Welk broodrooster zorgt voor heerlijke knapperige toast? Geroosterd brood dat mooi egaal bruin is? Kortom, wat is het beste broodrooster? Stiftung Warentest (de Duitse Consumentenbond) zocht dat uit. Hier de uitslag van hun broodrooster test.

Getest: Broodroosters (voor 2 sneetjes brood)
Getest door: Stiftung Warentest
Publicatie test: April 2016 (kijk hier voor meer recente broodrooster testen)
Beste broodrooster uit de test: Krups KH 442
Te Koop bij: Media Markt, Otto en Bol (zie hier)

Beste broodrooster test: Krups KH 442

Het was een uitgebreide test waarin broodroosters van onder andere Philips, Domo, Bosch, Krups, Braun, De Longhi, Siemens en Moulinex uitgebreid getest werden. Het was de Krups KH 442 die met afstand als beste broodrooster uit de test kwam. Dit Krups broodrooster roostert het brood bijzonder gelijkmatig en constant. Ook is deze beste broodrooster uit de test makkelijk te bedienen. Wel neemt de Krups de tijd voor het roosteren (gemiddeld zo'n twee en een halve minuut), maar het resultaat is er ook naar!Met de Krups KH 442 kun je boterhammen en broodjes roosteren.

De nummer twee: Braun Multiquick 5 HT 550

Voor de Krups betaal je een kleine 60 euro bij de bovenstaande aanbevolen (en goedkoopste) winkels, is je dat te duur dan kun je bij Bol de Braun Multiquick 5 HT 550 vinden. Deze nummer twee uit de test scoort ook een goed maar is een stukje goedkoper. Dit Braun broodrooster ziet er prachtig uit en kan naast boterhammen ook broodjes roosteren. Het roosteren doet hij helaas wat minder gelijkmatig dan de de Krups, de beste broodrooster uit de test.Met het Braun Multiquick 5 HT 550 broodrooster kun je ook langere broden roosteren.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.