Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Broodroosters test. Beste broodrooster voor 2 sneetjes brood

Redactie     12:26    


Welk broodrooster zorgt voor heerlijke knapperige toast? Geroosterd brood dat mooi egaal bruin is? Kortom, wat is het beste broodrooster? Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) zocht dat uit. Hier de uitslag van hun broodrooster test.

Getest: Broodroosters (voor 2 sneetjes brood)
Getest door: Stiftung Warentest (Duitse consumentenbond)
Beste broodrooster uit de test: Krups KH 442D
Beste koop: Braun Multiquick 5 (HT 550)
Te Koop bij: Beste winkels om een broodrooster goedkoop te kopen

Beste broodrooster test: Krups KH 442D

Het was een uitgebreide test waarin broodroosters van onder andere Philips, Domo, Bosch, Krups, Braun, De Longhi, Siemens en Moulinex uitgebreid getest werden. Het was de Krups KH 442 die met afstand als beste broodrooster uit de test kwam. 

Dit Krups broodrooster roostert het brood bijzonder gelijkmatig en constant. Ook is deze beste broodrooster uit de test makkelijk te bedienen. Wel neemt de Krups de tijd voor het roosteren (gemiddeld zo'n twee en een halve minuut), maar het resultaat is er ook naar!
Met de Krups KH 442 kun je boterhammen en broodjes roosteren.

De nummer twee: Braun Multiquick 5 HT 550 (beste koop)

Het beste broodrooster uit de test van Krups is helaas geen goedkoop broodrooster. Is dit beste broodrooster uit de test je te duur dan kun je ook voor het Braun Multiquick broodrooster kiezen. Deze nummer twee uit de test scoort ook een goed maar is een stuk goedkoper. 

Dit Braun broodrooster ziet er prachtig uit en kan naast boterhammen ook broodjes roosteren. Het roosteren doet hij helaas wat minder gelijkmatig dan de de Krups (de beste broodrooster uit de test), maar nog steeds ruim voldoende.Met het Braun Multiquick 5 HT 550 broodrooster kun je ook langere broden roosteren.


Onderwerp:
Bij de broodrooster test van de Duitse consumentenbond Stiftung Vergleich is een Krups broodtooster als beste broodrooster getest. De beste koop in de broodrooster test was de Braun Multiquick. Hier boven informatie over beide beste broodroosters en links naar meer best geteste broodroosters en de beste winkels om een goed broodrooster goedkoop te kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.