Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Broodroosters test. Beste broodrooster 2 boterhammen

 

Het broodrooster voor 2 boterhammen is het standaard broodrooster. En vaak een goedkoop broodrooster. Maar welk goedkoop broodrooster is het beste broodrooster in die klasse.

beste broodrooster 2 boterhammen

Welk broodrooster zorgt voor heerlijke knapperige toast? Geroosterd brood dat mooi egaal bruin is? Kortom, wat is het beste broodrooster? In Duitsland zocht men dat uit via een uitgebreide vergelijkende test. Hier de uitslag van deze broodrooster test.

Getest: Broodroosters (voor 2 boterhammen)
Beste broodrooster uit de test: Krups KH 442D
Zie ook: Andere beste broodroosters uit de test

Beste broodrooster test: Krups KH 442D

Het was een uitgebreide test waarin broodroosters van onder andere Philips, Domo, Bosch, Krups, Braun, De Longhi, Siemens en Moulinex uitgebreid getest werden. Het was de Krups KH 442 die met afstand als beste broodrooster uit de test kwam. 

Dit Krups broodrooster roostert het brood bijzonder gelijkmatig en constant. Ook is deze beste broodrooster uit de test makkelijk te bedienen. Wel neemt de Krups de tijd voor het roosteren (gemiddeld zo'n twee en een halve minuut), maar het resultaat is er ook naar!
Met de Krups KH 442 kun je boterhammen en broodjes roosteren.

Kijk voor dit beste broodrooster voor 2 boterhammen uit de broodrooster test bij de link bovenaan.

De nummer twee: Braun Multiquick 5 HT 550 (beste koop)

Het beste broodrooster uit de test van Krups is helaas geen goedkoop broodrooster. Is dit beste broodrooster uit de test je te duur dan kun je ook voor het Braun Multiquick broodrooster kiezen. Deze nummer twee uit de test scoort ook een goed maar is een stuk goedkoper. 

Dit Braun broodrooster ziet er prachtig uit en kan naast boterhammen ook broodjes roosteren. Het roosteren doet hij helaas wat minder gelijkmatig dan de de Krups (de beste broodrooster uit de test), maar nog steeds ruim voldoende.Met het Braun Multiquick 5 HT 550 broodrooster kun je ook langere broden roosteren.

Ook de aanbiedingen van deze beste koop uit de Duitse test van broodroosters voor 2 boterhammen zijn hier boven te vinden.


Onderwerp:
Bij de broodrooster test van de Duitse consumenten organisatie is een Krups broodtooster als beste broodrooster getest. De beste koop in de broodrooster test was de Braun Multiquick. Hier boven informatie over beide beste broodroosters en links naar meer best geteste broodroosters en de beste winkels om een goed broodrooster goedkoop te kopen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *