Broodroosters test. Beste broodrooster 2 boterhammen

Het broodrooster voor 2 boterhammen is het standaard broodrooster. En vaak een goedkoop broodrooster. Maar welk goedkoop broodrooster is het beste broodrooster in die klasse.

beste broodrooster 2 boterhammen

Welk broodrooster zorgt voor heerlijke knapperige toast? Geroosterd brood dat mooi egaal bruin is? Kortom, wat is het beste broodrooster? In Duitsland zocht men dat uit via een uitgebreide vergelijkende test. Hier de uitslag van deze broodrooster test.

Getest: Broodroosters (voor 2 boterhammen)
Beste broodrooster uit de test: Krups KH 442D
Zie ook: Andere beste broodroosters uit de test

Beste broodrooster test: Krups KH 442D

Het was een uitgebreide test waarin broodroosters van onder andere Philips, Domo, Bosch, Krups, Braun, De Longhi, Siemens en Moulinex uitgebreid getest werden. Het was de Krups KH 442 die met afstand als beste broodrooster uit de test kwam. 

Dit Krups broodrooster roostert het brood bijzonder gelijkmatig en constant. Ook is deze beste broodrooster uit de test makkelijk te bedienen. Wel neemt de Krups de tijd voor het roosteren (gemiddeld zo'n twee en een halve minuut), maar het resultaat is er ook naar!
Met de Krups KH 442 kun je boterhammen en broodjes roosteren.

Kijk voor dit beste broodrooster voor 2 boterhammen uit de broodrooster test bij de link bovenaan.

De nummer twee: Braun Multiquick 5 HT 550 (beste koop)

Het beste broodrooster uit de test van Krups is helaas geen goedkoop broodrooster. Is dit beste broodrooster uit de test je te duur dan kun je ook voor het Braun Multiquick broodrooster kiezen. Deze nummer twee uit de test scoort ook een goed maar is een stuk goedkoper. 

Dit Braun broodrooster ziet er prachtig uit en kan naast boterhammen ook broodjes roosteren. Het roosteren doet hij helaas wat minder gelijkmatig dan de de Krups (de beste broodrooster uit de test), maar nog steeds ruim voldoende.Met het Braun Multiquick 5 HT 550 broodrooster kun je ook langere broden roosteren.

Ook de aanbiedingen van deze beste koop uit de Duitse test van broodroosters voor 2 boterhammen zijn hier boven te vinden.

Gouwe Ouwe video van de Consumentenbond

Een andere fabrikant van broodroosters is Inventum. Dat deze Inventum broodroosters al lange tijd gemaakt worden kun je zien in de onderstaande Consumentenbond video. Hierin vertelt een lid van de Consumentenbond vol trots over zijn Inventum broodrooster dat zijn ouders in de jaren vijftig kochten.Consumentenbond Gouwe Ouwe: Het broodrooster


Dit broodrooster werkt nog steeds prima! Maar het nadeel is dat moderne boterhammen groter zijn dan de boterhammen van 70 jaar geleden. Ook moet je bij dit (bijna) antieke broodrooster de boterham met de hand draaien, en dat moet op het juiste moment gebeuren want de marge tussen nog niet gereed en een verbrande boterham is maar klein. 

Kijk in de Consumentenbond video hoe brood roosteren in een ver verleden werd gedaan!


Onderwerp:
Bij de broodrooster test van de Duitse consumenten organisatie is een Krups broodtooster als beste broodrooster getest. De beste koop in de broodrooster test was de Braun Multiquick. Hier boven informatie over beide beste broodroosters en links naar meer best geteste broodroosters en de beste winkels om een goed broodrooster goedkoop te kopen.