Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Ei650 beste rookmelder test

Redactie     14:00    


Een rookmelder heeft alleen nut als je er 100% op kunt vertrouwen. Bij geen ander apparaat is de betrouwbaarheid zo belangrijk. Koop daarom altijd een goede rookmelder, en die hoeft heus niet zo heel duur te zijn.
De Duitse Consumentenbond (Stiftung Warentest) heeft rookmelders getest. De beste rookmelder uit deze test is de Ei650 van Ei Electronics. Deze beste rookmelder uit de test is ook in Nederland te koop.

Getest: Rookmelders
Getest door: Stiftung Warentest (de Duitse Consumentenbond)
Beste rookmelder uit de test: Ei650 (kijk hier voor de aanbiedingen)
Zie ook:
Meer testen van rookmelders.

Beste rookmelder: Ei650

Op veiligheid moet je niet besparen, maar dat is bij deze rookmelder ook niet nodig. Hij kost via bovenstaande webwinkel namelijk nog geen 25 euro. Dat is niet veel geld voor een rookmelder waarop je kunt vertrouwen.

Eigenlijk is alles goed aan de Ei650 rookmelder. Deze is betrouwbaar, robuust, geeft een duidelijk alarmsignaal en is makkelijk te installeren. Met de meegeleverde lithium batterij kan de rookmelder 10 jaar vooruit. Eigenlijk constateert de Stiftung Warentest maar één minpunt, volgens de fabrikant moet de rookmelder minimaal één maal per maand met de hand worden getest. Wij vinden dat alleen maar verstandig!


Ei650c, rookmelders koppelen

Onder de naam Ei650c wordt er ook een versie van deze beste rookmelder verkocht die te koppelen  is aan rookmelders van hetzelfde type. Zo kun je tot 12 Ei650c rookmelders bekabeld of draadloos met elkaar verbinden. Voor een draadloze verbinding is een radiofrequentie module (Ei650m RF) nodig bij iedere rookmelder. Door de rookmelders te koppelen geven ze bij rookontwikkeling het alarmsignaal aan elkaar door.

Kijk bij bovengenoemde webwinkel om deze en andere rookmelders goedkoop te kopen.


Onderwerp:
In 2016 heeft Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) de Ei650 als beste rookmelder getest. Deze beste rookmelder uit de test is ook in een te koppelen versie te koop als Ei650c.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.