Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste epilator / epileerapparaat

Redactie     20:28    


Met epilator (ook wel epileerapparaat genoemd) kun je op een effectieve manier ongewenste lichaamshaartjes verwijderen, maar je wil natuurlijk wel dat dit grondig en pijnloos gebeurt. Wat is de beste epilator? Lees hier de uitslag van de epileerapparaat test.

Getest: Wat is de beste epilator?
Getest door: Expertentesten.de
Beste epileerapparaat test: Braun Silk-epil 7

Beste epileerapparaat: Braun Silk-epil 7 7681 epilator

Bij de test van het Duitse magazine Expertentesten kwam de Braun Silk-epil 7 (type 7681) overtuigend als testwinnaar uit de bus. Dit epileerapparaat kreeg de waardering zeer goed en het testteam kon geen enkel minpunt verzinnen. Daar houden we van!Het begint al bij de vormgeving van de Braun Silk-epil 7 epilator. Deze is niet alleen mooi om te zien maar beschikt ook over een ergonomische vorm waardoor dit epileerapparaat goed in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. De bedieningsknop is in het midden geplaatst zodat je de intensiteit met slechts één vinger kan aanpassen.De Braun Silk-epil 7 kan zowel droog als nat ontharen. Helemaal pijnloos is epileren nooit, maar met deze als beste geteste epilator gaat dit werkje grotendeels zonder pijn. Zelfs de kortste haartjes worden verwijderd met als gevolg een heerlijk glad resultaat. Hoogfrequentie massagerollen stimuleren het bovenste deel van de huid en nemen zodoende het trekkende gevoel bij het ontharen weg. Ook gaat deze massage onder het ontharen huidirritatie tegen.

Meer goede epilatoren

Op Beste Epilator Kopen vind je meer goede epilatoren, de beste winkels om online goedkoop een goede epilator te kopen en tips en informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste epilator. Of kijk bij de beste epilators uit de test voor de beste geteste epilators uit andere testen.


Foto's: Braun

Onderwerp:
De Silk-epil 7 is de beste epilator uit de test van Expertentesten. Deze beste epilator uit de test kan zowel droog als nat glad ontharen. Hierboven informatie over deze best geteste epilator, Op Beste Epilator Kopen vind je meer goede epilatoren en de beste winkels om online een goede epilator goedkoop te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.