Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste epilator / epileerapparaat

Redactie     20:28    


Met epilator (ook wel epileerapparaat genoemd) kun je op een effectieve manier ongewenste lichaamshaartjes verwijderen, maar je wil natuurlijk wel dat dit grondig en pijnloos gebeurt. Wat is de beste epilator? Lees hier de uitslag van de epileerapparaat test.

Getest: Wat is de beste epilator?
Getest door: Expertentesten.de
Beste epileerapparaat: Braun Silk-epil 7
Beste koop: Philips Satinelle HP6400
Goedkoop te koop bij: Aanbevolen winkels voor een epilator

Beste epileerapparaat: Braun Silk-epil 7 7681 epilator

Bij de test van het Duitse magazine Expertentesten kwam de Braun Silk-epil 7 (type 7681) overtuigend als testwinnaar uit de bus. Dit epileerapparaat kreeg de waardering zeer goed en het testteam kon geen enkel minpunt verzinnen. Daar houden we van!Het begint al bij de vormgeving van de Braun Silk-epil 7 epilator. Deze is niet alleen mooi om te zien maar beschikt ook over een ergonomische vorm waardoor dit epileerapparaat goed in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. De bedieningsknop is in het midden geplaatst zodat je de intensiteit met slechts één vinger kan aanpassen.De Braun Silk-epil 7 kan zowel droog als nat ontharen. Helemaal pijnloos is epileren nooit, maar met deze als beste geteste epilator gaat dit werkje grotendeels zonder pijn. Zelfs de kortste haartjes worden verwijderd met als gevolg een heerlijk glad resultaat. Hoogfrequentie massagerollen stimuleren het bovenste deel van de huid en nemen zodoende het trekkende gevoel bij het ontharen weg. Ook gaat deze massage onder het ontharen huidirritatie tegen.

Beste koop: Philips Satinelle HP6400/00 epilator

Philips biedt met de Satinelle een klein en voordelig epileer-apparaat dat grondig en efficiënt kan ontharen. Het weet raad met de kleinste haartjes en zorgt voor een langdurig glad resultaat.21 pincetschijven zorgen er voor dat het epileerapparaat toegang heeft tot zelfs de fijnste haartjes. Ook de Philips Satinelle epilator scoort een zeer goed en het testteam constateerde geen nadelen. Door zijn kleine vorm ligt dit epileerapparaat goed in de hand en doordat de haartjes bij de wortel worden verwijderd kan het gladde resultaat wekenlang merkbaar blijven. Het epileren kan op twee snelheden.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor de laagste prijzen van deze en andere epileerapparaten.

Publicatie test: mei 2016. Kijk bij de andere epilator tests voor een test van meer recente datum.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.