Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste epileerapparaat / epilator

 

Kijk hier voor het beste epileerapparaat (de beste epilator) uit de test en voor aanbiedingen van meer goede epileerapparaten.Met epilator (ook wel epileerapparaat genoemd) kun je op een effectieve manier ongewenste lichaamshaartjes verwijderen, maar je wil natuurlijk wel dat dit grondig en pijnloos gebeurt. Wat is het beste epileerapparaat? Lees hier de uitslag van de epileerapparaat test.

Getest: Wat is het beste epileerapparaat?
Getest door: Expertentesten.de
Beste epileerapparaat test: Braun Silk-epil 7

Beste epileerapparaat: Braun Silk-epil 7 epilator

Bij de test van het Duitse magazine Expertentesten kwam de Braun Silk-epil 7 overtuigend als testwinnaar uit de bus. Dit epileerapparaat kreeg de waardering zeer goed en het testteam kon geen enkel minpunt verzinnen. Daar houden we van!Het begint al bij de vormgeving van de Braun Silk-epil 7 epilator. Deze is niet alleen mooi om te zien maar beschikt ook over een ergonomische vorm waardoor dit beste epileerapparaat uit de test goed in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. De bedieningsknop is in het midden geplaatst zodat je de intensiteit met slechts één vinger kan aanpassen.De Braun Silk-epil 7 kan zowel droog als nat ontharen. Helemaal pijnloos is epileren nooit, maar met deze als beste geteste epileerapparaat gaat dit werkje grotendeels zonder pijn. Zelfs de kortste haartjes worden verwijderd met als gevolg een heerlijk glad resultaat. Hoogfrequentie massagerollen stimuleren het bovenste deel van de huid en nemen zodoende het trekkende gevoel bij het ontharen weg. Ook gaat deze massage onder het ontharen huidirritatie tegen.

Meer goede epileerapparaten

Op Beste Epilator Kopen vind je meer goede epileerapparaten, de beste winkels om online goedkoop een goed epileerapparaat te kopen en tips en informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste epileerapparaat. Of kijk bij de beste epilators uit de test voor de beste geteste epileerapparaten uit andere testen.


Foto's: Braun

Onderwerp:
De Silk-epil 7 is het beste epileerappaat uit de test van Expertentesten. Dit beste epileerapparaat uit de test kan zowel droog als nat glad ontharen. Hierboven informatie over dit best geteste epileerapparaat, Op Beste Epilator Kopen vind je meer goede epileerapparaten en de beste winkels om online een goed epileerapparaat goedkoop te kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.