Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Senseo Milk Twister de best gewaardeerde melkopschuimer

Redactie     12:59    


De heerlijkste koffiespecialiteiten maak je nog lekkerder met een mooie laag van perfect luchtig melkschuim. Zo'n perfecte schuimlaag voor je  latte macchiato, cappuccino of ijskoffie maak je met een elektrische melkopschuimer. Maar wat is de beste melkopschuimer?

Een heel populaire elektrische melkopschuimer is de Philips CA6500/60 Senseo Milk Twister. Bij Kieskeurig heeft deze Philips melkopschuimer honderden reviews van gebruikers gekregen en is met een 8,5 als waarderingscijfer uitgeroepen tot de best reviewed melkopschuimer. Ook bij bijvoorbeeld de gebruikersreviews van Media Markt haalt deze Philips Senseo melkopschuimer de hoogste waardering.

Getest / gewaardeerd: Beste melkopschuimer
Getest door: Kieskeurig (best reviewed)
Datum: Mei 2016
Zie ook: Recente testen van melkopschuimers
Best getest: Philips CA6500/60 Senseo Milk Twister
Te koop bij: Aanbevolen winkels

Wat maakt de Philips Senseo Milk Twister zo goed?

Je kunt de Philips CA6500/60 Senseo Milk Twister instellen op de ideale temperatuur en snelheid voor de ultieme stijfheid en fijnheid van het schuim. Het is een ideale schuimmaker voor alle koffiespecialiteiten, zowel warm als koud. Te gebruiken in samenwerking met een Senseo, maar ook met alle andere koffiezetapparaten.


Je kunt in één keer koffieschuim maken voor twee kopjes. De opschuimer in het deksel kunnen na gebruik gewoon de vaatwasser in. De Philips Senseo melkopschuimer is voorzien van een antikleeflaag wat het schoonmaken ook weer makkelijker maakt.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels om de Philips Senseo melkopschuimer of een andere goede elektrische melkopschuimer tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Meer testen melkopschuimers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.