Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Philips Senseo de beste melkopschuimer reviews

De Philips Senseo melkopschuimer is als beste melkopschuimer getest. Hier een review en aanbiedingen van deze beste melkopschuimer uit de test.


De heerlijkste koffiespecialiteiten maak je nog lekkerder met een mooie laag van perfect luchtig melkschuim. Zo'n perfecte schuimlaag voor je  latte macchiato, cappuccino of ijskoffie maak je met een elektrische melkopschuimer. Maar wat is de beste melkopschuimer?

Een heel populaire elektrische melkopschuimer is de Philips CA6500 Senseo Milk Twister. Bij Kieskeurig heeft deze Philips melkopschuimer honderden reviews van gebruikers gekregen en is met een 8,5 als waarderingscijfer uitgeroepen tot de best reviewed melkopschuimer.

Ook bij bijvoorbeeld de reviews van Media Markt en bij Bol.com, haalt deze Philips Senseo melkopschuimer de hoogste waardering.

Getest: Beste melkopschuimer
Getest door: O.a. Kieskeurig (best reviewed)
Best getest: Philips CA6500/60 Senseo Milk Twister

De Philips Senseo melkopschuimer is een elektrische melkopschuimer. Liever een handmatige melkopschuimer of een andere elektrische melkopschuimers. Kijk dan bij de andere beste melkopschuimers uit de melkopschuimer testen.

Wat maakt de Philips Senseo melkopschuimer zo goed?

Je kunt de Philips CA6500 Senseo melkopschuimer instellen op de ideale temperatuur en snelheid voor de ultieme stijfheid en fijnheid van het schuim. Het is een ideale schuimmaker voor alle koffiespecialiteiten, zowel warm als koud. 

Deze Philips melkopschuimer is te gebruiken in samenwerking met een Senseo koffiemachine, maar ook met alle andere koffiezetapparaten.


Je kunt met deze Philips melkopschuimer in één keer koffieschuim maken voor twee kopjes. De opschuimer en het deksel kunnen na gebruik gewoon de vaatwasser in. De Philips Senseo melkopschuimer is voorzien van een antikleeflaag wat het schoonmaken ook weer makkelijker maakt.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels om de Philips Senseo melkopschuimer tegen de laagste prijs te kopen.

Meer goede melkopschuimers

Is deze melkopschuimer toch niet wat je zoekt? Kijk dan bij de aanbiedingen van melkopschuimers voor circa 300 melkopschuimers met hun mogelijkheden, specificaties en lage actuele winkelprijzen. Je vindt daar zowel elektrische melkopschuimers als handmatige melkopschuimers waarbij je de melk opschuimt door te pompen.

Zie ook: Meer testen melkopschuimers


Foto's: Philips melkopschuimer

Onderwerp:
De Philips Senso melkopschuimer is in menig melkopschuimer test als beste melkopschuimer getest. De Philips Senseo melk opschuimer is de beste elektrische melkopschuimer. Hierboven vind je informatie over deze beste Philips melkopschuimer en je vind er aanbiedingen van nog veel meer goede melkopschuimers.