Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste melkopschuimer test

 

De beste melkopschuimer test, met de beste melkopschuimer handmatig (melkopklopper) en de beste elektrische melkopschuimer.

Beste melkopschuimer test

De tijd dat er vrijwel alleen filterkoffie met eventueel wat melk en suiker gedronken wordt ligt achter ons. Tegenwoordig staat er in vele huishoudens een koffiemachine of speciaal koffiezetapparaat en worden er naast de gewone koffie ook veel koffiespecialiteiten als espresso. cappuccino en latte macchiato gedronken. 

Voor veel van deze koffie specialiteiten is melkschuim nodig. Deze melkschuim maak je met een speciale melk opschuimer. Met een goede melkopschuimer is dat een snel en makkelijk klusje. 

Hier kijken we naar de beste melkopschuimers uit de melkopschuimer test en geven we tips voor bij het vinden van de voor jou beste melkopschuimer.

De beste melkopschuimers uit de tests

Zoals gebruikelijk beginnen we met de beste melkopschuimers uit de diverse testen. Kijk hier welke melk opschuimers de experts en gebruikers als beste melkopkloppers hebben gekozen.


Zie ook:

Kies je beste melkopschuimer

Of kies zelf je beste melk opschuimer (elektrisch of handmatig) uit het onderstaand overzicht met alle melkopschuimer aanbiedingen. In dit overzicht vind je meer dan 400 handmatige melkopschuimers en elektrische melkopschuimers, met een keuzehulp om je beste melkopklopper uit dit grote aanbod te selecteren.


Handmatig of elektrisch melk opschuimen?

Je hebt twee soorten melkopschuimers (melkopkloppers), de elektrische melkopschuimer en de handmatige melkopschuimer. 

Handmatige melkopschuimers

De handmatige melkopschuimer (mechanische melkopschuimer) is de traditionele melkopklopper in de vorm van een afgesloten melkkan die voor een klein deel met melk wordt gevuld. Vervolgens pomp je enkele malen met de knop op het deksel en de melk schuimt op.

Mechanische melk opschuimer Bialetti


Deze mechanische melkopschuimers presteren het beste met koude melk. Wil je warm melkschuim? Dan kun je de melkopschuimer na afloop enkele seconden in de magnetron zetten.

Elektrische melkopschuimers (kan)

De elektrische melkopschuimers heb je in twee soorten. De eerste soort melk opschuimer is evenals de hierboven beschreven mechanische opschuimers een melkkan die met een laag melk wordt gevuld. Bij deze elektrische melkopkloppers hoef je niet te pompen. Dat doet het apparaatje zelfstandig. Ook is een elektrische melkopschuimer in staat zelf het melkschuim te verwarmen, deze hoeft dus niet in de magnetron of eerst in een pannetje verwarmd te worden.

Elektrische melkopschuimer Philips


Let er bij de aanschaf van een elektrische melkopschuimer op hoe deze aan zijn stroom komt. Je hebt ze namelijk zowel op batterijen als met een snoer. Kijk in de bovenstaande melkopschuimer test voor meer informatie.

Elektrische melkopschuimer (mixer)

Heel anders zijn de elektrische melk opschuimers in de vorm van een kleine mixer. Je kunt deze elektrische melkopkloppers zien als een garde die op batterijen werkt. Het is een simpel apparaatje waarbij je de melk opklopt die je daarvoor in je beker of kannetje doet. Dit is de goedkoopste optie, maar ook de minst handige.

Severin melkopschuimer (mixer)


Goede melkopschuimers

Goede en populaire elektrische melk opschuimers worden gemaakt door onder andere Inventum, Philips (Senseo), Severin, KitchenBrothers, Tomado, Bestron, WMF en MOA.

Merken voor goede melkopschuimers handmatig zijn onder andere Bialetti, Leonardo, Kinghoff en Gefu. Het aanbod aan handmatige melkopschuimers is tegenwoordig aanmerkelijk kleiner dan het aanbod aan elektrische melkopkloppers.

Kijk bovenaan bij de melkopschuimer testen voor de beste melkopschuimers (elektrisch en handmatig) van dit moment.

Zie ook: 


Onderwerp:
Kijk hier voor de beste melkopschuimer test. De beste melkopkloppers voor melk opschuimen. Voor zowel elektrisch als handmatig melk opkloppen.

0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *