Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste melkopschuimer test

De tijd dat er vrijwel alleen filterkoffie met eventueel wat melk en suiker gedronken wordt ligt achter ons. Tegenwoordig staat er in vele huishoudens een koffiemachine of speciaal koffiezetapparaat en worden er naast de gewone koffie ook veel koffiespecialiteiten als espresso. cappuccino en latte macchiato gedronken. Voor veel van deze koffie specialiteiten is melkschuim nodig. Deze melkschuim maak je met een speciale melkopschuimer. Met een goede melkopschuimer is dat een snel en makkelijk klusje. Hier kijken we naar de beste melkopschuimers uit de melkopschuimer test en geven we tips voor bij het vinden van de voor jou beste melkopschuimer.

De beste melkopschuimers uit de tests

Zoals gebruikelijk beginnen we met de beste melkopschuimers uit de diverse testen. Kijk hier welke melkopschuimers de experts en gebruikers als beste melkopkloppers hebben gekozen.


Zie ook:

Handmatig of elektrisch?

Je hebt twee soorten melkopschuimers (melkopkloppers), de elektrische melkopschuimer en de handmatige melkopschuimer. 

Handmatige melkopschuimers

De handmatige melkopschuimer (mechanische melkopschuimer) is de traditionele melkopklopper in de vorm van een afgesloten melkkan die voor een klein deel met melk wordt gevuld. Vervolgens pomp je enkele malen met de knop op het deksel en de melk schuimt op.

Mechanische melkopschuimer Bialetti


Deze mechanische melkopschuimers presteren het beste met koude melk. Wil je warm melkschuim? Dan kun je de melkopschuimer na afloop enkele seconden in de magnetron zetten.

Elektrische melkopschuimers (kan)

De elektrische melkopschuimers heb je in twee soorten. De eerste soort melkopschuimer is evenals de hierboven beschreven mechanische opschuimers een melkkan die met een laag melk wordt gevuld. Bij deze elektrische melkopkloppers hoef je niet te pompen. Dat doet het apparaatje zelfstandig. Ook is een elektrische melkopschuimer in staat zelf het melkschuim te verwarmen, deze hoeft dus niet in de magnetron of eerst in een pannetje verwarmd te worden.

Elektrische melkopschuimer Philips


Let er bij de aanschaf van een elektrische melkopschuimer op hoe deze aan zijn stroom komt. Je hebt ze namelijk zowel op batterijen als met een snoer. Kijk in de bovenstaande melkopschuimer test voor meer informatie.

Elektrische melkopschuimer (mixer)

Heel anders zijn de elektrische melkopschuimers in de vorm van een kleine mixer. Je kunt deze elektrische melkopkloppers zien als een garde die op batterijen werkt. Het is een simpel apparaatje waarbij je de melk opklopt die je daarvoor in je beker of kannetje doet. Dit is de goedkoopste optie, maar ook de minst handige.

Severin melkopschuimer (mixer)


Zie ook: Meer testen drinken en eten

Onderwerpen:
Beste melkopschuimer test, melk opschuimen, melk opkloppen, b
este melkopschuimers tests.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.