Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Test beste motorhelm

De beste motorhelmen uit de beste motorhelm test. Met de beste integraalhelm en de beste jethelm.

Beste motorhelm test

Een motorhelm koop je voor je eigen veiligheid en gezondheid. Het is daarom erg belangrijk een goede helm te kopen. Maar wat is de beste motorhelm? Kijk hier voor de uitslag van de motorhelm test.

Getest: Motorhelmen
Getest door: Vergleich.org

Beste integraalhelm / beste motorhelm uit de test: HJC IS-17
Beste jethelm: Shark Raw

Beste motorhelm: HJC IS-17

De allerbeste motorhelm uit de test is de IS-17 van HJC. De HJC IS-17 wordt dan ook in de markt gezet als een premium integraal helm, een link van de hoogste kwaliteit. En terecht! Maar toch is de HJC IS-17 een heel goed betaalbare motorhelm.

Beste integraal motorhelm test

Eens sterk punt van deze beste motorhelm uit de test is het in de helm geïntegreerd zonnevizier. Deze kan op drie verschillende standen worden ingesteld zodat je altijd goed tegen het zonlicht bent beschermd. 

Heb je het zonnevizier niet meer nodig? Dan kun je deze met één druk op een knop terug in de helmschaal laten schieten. Maar ook zonder dit speciale "zonnescherm" biedt het vizier van de HJC IS-17 optimale veiligheid. Het is namelijk een Max-Vision Pinlock vizier dat een helder zicht geeft, ook bij vochtige omstandigheden. 

Dit vizier geeft verder een heel groot zichtveld en dankzij het dubbele vizier beslaat deze niet.

Het testteam constateerde dat deze beste motorhelm aangenaam is om te dragen met een goede pasvorm. Ook heb je weinig last van ruis door de wind. Een goede motorhelm die zowel bij het testteam als de gebruikers als beste motorhelm uit de bus kwam. Het gewicht van de integraalhelm is licht (1200 gram)

Beste jethelm: Shark Raw

Heb je liever een jethelm? Kijk dan eens naar de Shark Raw. Dit is een unieke jethelm met een optioneel kinstuk. Dit kinstuk zit vast een het brilvizier (de goggles), maar kan worden losgekoppeld. Een nadeel van dit systeem is wel dat het kinstuk een minder goede beveiliging biedt. 

Een voordeel is dat het makkelijker is om iemand te spreken zonder de motorhelm af te doen. Ook is de Shark Raw motorhelm goed geschikt voor brildragers. Verder heeft de Shark Raw een goede pasvorm. Zoals we van Shark gewend zijn!

Beste jethelm motorhelm test

En dan hebben we het nog niet eens over de geweldig stoere uitstraling van deze coole motorhelm!

Kijk bij de boven genoemde aanbevolen winkels voor alle prijzen en informatie over deze motorhelmen.

Zie ook:. Meer beste motorhelmen uit de test


Samenvatting:
Bij een Duitse test van motorhelmen is de HJC IS-17 als beste motorhelm (en dus ook als beste integraalhelm) getest. De beste jethelm in deze motorhelm test was de Shark Raw. Hierboven vind je informatie over deze beste motorhelmen die je via de links bovenaan goedkoop online kunt kopen.