Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test. Wat is het beste heteluchtpistool / beste verfafbrander?

Redactie     14:04    


Een heteluchtpistool is handig elektrisch gereedschap voor het verwijderen en drogen van verf, solderen, het vormen van kunststof, het krimpen van krimpmoffen en vooral voor het afbranden van verf (ze worden dan ook vaak verfafbranders genoemd). Maar welk heteluchtpistool kun je het beste kopen? Hier de uitslag van een test van heteluchtpistolen.

Getest: Het beste heteluchtpistool / beste verfafbrander
Getest door: Vergleich.org
Beste heteluchtpistool: Skil 8004 AA
Beste Koop: Bosch Easyheat 500 

Beste heteluchtpistool: Skil 8004 AA

De Skil 8004 is een krachtig 2000 W heteluchtpistool met een elektronische regeling die oververhitting tegengaat. Deze beveiliging brengt de temperatuur naar beneden als dat nodig is terwijl je gewoon kunt doorwerken. De maximale temperatuur is wel zo'n 650 graden!Dit heteluchtpistool is compatibel met alle gangbare mondstukken voor heteluchtpistolen. Met het juiste mondstuk kun je tal van taken uitvoeren zoals solderen, desolderen, lassen, verf afbranden en nog veel meer. De temperatuur en de luchtstroom (5 standen) zijn makkelijk in te stellen. De Skil 8004 AA wordt geleverd met een opbergkoffer.

Beste Koop: Bosch Easyheat 500 heteluchtpistool

Voor zo'n 20 euro minder heb je de nummer twee uit deze test, de Bosch PHG 500 2 Easy die niet veel lager scoort maar dus wel een stuk goedkoper is. Wordt - in tegenstelling tot de Skil - echter niet met extra hulpstukken geleverd. Maar ook zonder deze hulpstukken kun je verf en lak verwijderen, solderen en materialen bevestigen.


De Bosch Easyheat 500 kent 3 luchtstroom-standen, een thermo-stop (die alles stopzet als het heteluchtpistool te warm wordt) en een te verwijderen warmtebescherming.

Deze Bosch verfbrander mag dan minder uitgebreid zijn, het 1600 Watt heteluchtpistool is makkelijk in het gebruik, presteert goed en is compact en handzaam.


Tip: Kijk op Beste Heteluchtpistool Kopen voor meer goede heteluchtpistolen / goede verfafbranders en de goedkoopste winkels om online deze goede heteluchtpistolen te kopen. 

Zie ook: Alle testen heteluchtpistolen


Foto's: Skil (bovenste 2), Bosch (onderste 2).

Onderwerp:
Bij een test van heteluchtpistolen (verfbranders, verfafbranders) is de Skil 8004 AA als beste verfafbrander / beste heteluchtpistool getest. Deze beste verfbrander werd in de uitslag van de test gevolgd door de goedkopere Bosch Easyheat 500 die daarmee de beste koop uit de verfafbrander test werd.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.