Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test. Wat is het beste heteluchtpistool?

Redactie     14:04    


Een heteluchtpistool is handig elektrisch gereedschap voor het verwijderen en drogen van verf, solderen, het vormen van kunststof en het krimpen van krimpmoffen. Maar welk heteluchtpistool kun je het beste kopen? Hier de uitslag van een test van heteluchtpistolen.

Getest: Het beste heteluchtpistool
Getest door: Vergleich.org
Publicatie test: 1 juni 2016
Beste heteluchtpistool: Skil 8004 AA
Beste Koop: Bosch PHG 500 2 Easy
Te koop bij: Aanbevolen winkels voor heteluchtpistolen

Beste heteluchtpistool: Skil 8004 AA

De Skil 8004 is een krachtig 2000 W heteluchtpistool met een elektronische regeling die oververhitting tegengaat. Deze beveiliging brengt de temperatuur naar beneden als dat nodig is terwijl je gewoon kunt doorwerken. De maximale temperatuur is wel zo'n 650 graden!Dit heteluchtpistool is compatibel met alle gangbare mondstukken voor heteluchtpistolen. Met het juiste mondstuk kun je tal van taken uitvoeren zoals solderen, desolderen, lassen en nog veel meer. De temperatuur en de luchtstroom (5 standen) zijn makkelijk in te stellen. De Skil 8004 AA wordt geleverd met een opbergkoffer.

Beste Koop: Bosch PHG 500 2 Easy heteluchtpistool

Voor ruim 20 euro minder heb je de nummer twee uit deze test, de Bosch PHG 500 2 Easy die niet veel lager scoort maar dus wel een stuk goedkoper is. Wordt - in tegenstelling tot de Skil - echter niet met extra hulpstukken geleverd. Maar ook zonder deze hulpstukken kun je verf en lak verwijderen, solderen en materialen bevestigen.


De Bosch PHG 500 2 Easy kent 3 luchtstroom-standen, een thermo-stop (die alles stopzet als het heteluchtpistool te warm wordt) en een te verwijderen warmtebescherming.

De Bosch PHG 500 2 Easy mag dan minder uitgebreid zijn, hij in makkelijk in het gebruik, presteert goed en is compact en handzaam.


Kijk bij de bovenaan aanbevolen winkels voor de beste winkels om goedkoop heteluchtpistolen en ander  gereedschap te kopen.

Zie ook: Alle testen heteluchtpistolen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.