Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Cuisinart beste rijstkoker in rijstkokers test. Tristar beste koop

Redactie     08:46    


Rijst koken zonder het gevaar van overkoken of verbranden. Dat kan met een rijstkoker. Bij een goede rijstkoker hoef je niet te roeren om verbranding tegen te gaan en krijg je een rijst met een mooie droge korrel. Hier de uitslag van een test van rijstkokers.

Test: Rijstkokers
Getest door: Vergleich.org
Beste rijstkoker: Cuisinart Cook & Steam CRC400E
Beste Koop: Tristar RK rijstkoker

Wat is een rijstkoker

In een rijstkoker (ook wel ricecooker of rijststomer genoemd) kun je de perfecte rijst koken zonder te roeren en zonder er naar om te kijken. Een rijstkoker heeft een timer die er voor zorgt dat het koken stopt als de rijst klaar is. Daarna kan de rijstkoker de rijst warm houden.

In een rijstkoker verbrand de rijst niet en de smaak kan beter behouden blijven. Dat is vooral geval bij rijstkokers die de rijst stomen. Ook geeft de rijstkoker de rijst een meer luchtige structuur.

In Nederland is de rijstkoker niet zo'n bekend keukenapparaat. Dit in tegenstelling tot in landen waar er veel rijst op het menu staat.

Beste rijstkoker uit de test: Cuisinart CRC400E

De Cuisineart CRC400E is een heel populaire rijstkoker, ook in Nederland, die bij de rijstkoker test van Vergelich.org zowel bij de vakjury als het publiek de beste waardering kreeg. Het is een rijstkoker die de rijst kan stomen zodat de smaak het best behouden blijft. Met deze Cuisineart rijstkoker kun je niet alleen rijst bereiden maar ook groente, vis en gevogelte stomen. Als de rijst gaar is schakelt deze beste rijstkoker uit de test automatisch over naar de warmhoudfunctie.Tijdens een buffet kun je de Cuisineart rijstkoker gewoon op een tafel zetten zodat iedereen kan opscheppen en de rijst op de juiste temperatuur blijft. Met dank aan de stoominzet kun je er niet alleen rijst maar ook andere gerechten mee stomen. Zoek je een goede rijstkoker met veel mogelijkheden, dan is deze beste rijstkoker uit de test een echte aanrader.

Beste Koop: Tristar RK rijstkoker

Hoewel de Cuisineart CRC400E zeker geen dure rijstkoker is kan het nog goedkoper met de Tristar rijstkoker. Ondanks zijn lagere prijs eindigt deze goedkope rijstkoker tweede in de test van Vergleich.org. En daarmee is de Tristar rijstkoker de Beste Koop in de rijstkoker test.


De Tristar RK is eenvoudig in het gebruik en eenvoudig te reinigen. De rijstkoker schakelt automatisch over naar de warmhoudfunctie als de rijst klaar is en beschermt de rijst tegen droogkoken. De Tristar RK is al te koop voor zo'n 25 euro (met een kleinere capaciteit) maar er zijn ook grotere versies tot wel zo'n 15 cups rijst. Tristar bewijst met zijn rijstkokers dat een goedkope rijstkoker een goede rijstkoker kan zijn.

Bij de links naar deze beste rijstkokers bovenaan deze pagina vind je alle informatie en actuele lage prijzen van deze beste rijstkoker en de beste koop uit de rijstkokers test.

Zie ook: Beste keukenapparatuur uit de test


Onderwerp:
Bij een test van rijstkokers is een Cuisinart rijstkoker als beste rijstkoker getest. De beste koop uit deze test was een Tristar rijstkoker. Dit is een goedkope rijstkoker die heel goed presteert. Hierboven vind je informatie en aanbiedingen van deze beste rijstkokers uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.