Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Cien zonnebrand van Lidl de beste in diverse testen

 

Het goedkope Cien zonnebrand middel van de Lidl is een heel goed zonnebrand middel. Dat bewijzen zonnebrandmiddel testen keer op keer.

Cien zonnebrand beste test

Bij testen van zonnebrand in zowel Nederland als Duitsland is de Cien zonnebrand van de Lidl verrassend als beste zonnebrand middel uit de test gekomen. Deze Lidl zonnebrand crème is namelijk een goedkoop zonnebrand middel. 

Dit betreft zonnebrand testen die in 2022 zijn uitgevoerd.


Meer testen:

Cien zonnebrand altijd goed in de test

Of er nu zonnebrand middelen met een hoge factor of lage factor getest worden. Cien zonnebrand middelen komen altijd goed aan de test. Een hoge factor wordt tegenwoordig altijd aangeraden. Een hoge factor (SPF) beschermt het best tegen schadelijke UV straling.

Welke factor zonnebrand?

De mate van bescherming tegen schadelijke UV straling wordt in SPF (Sun Protection Factor) uitgedrukt. Bijvoorbeeld SPF 30, meestal factor 30 genoemd. De minimale benodigde SPF factor is afhankelijk van de zonkracht, je huidtype en de mate waarin je huid  recent al aan de zon is blootgesteld. 

De SPF is de vermenigvuldiging van de extra tijd dat je zonder verbranden in de zon kan. Zou je normaal gesproken na 10 minuten al verbranden, dan geeft SPF 30 (een factor 30 zonnebrand middel) je 10 x 30 = 300 minuten bescherming. Maar pas op, dit is een indicatie en de bescherming kan door zwemmen, zweten, vegen e.d. eerder afnemen.

Voor een goede bescherming wordt bij een lichte huid en bij kinderen vaak factor 50 aangeraden. Bij een wat meer gebruinde huid factor 30 en bij bewolkte dagen factor 15. 

Cien zonnebrand van Lidl

Cien zonnebrand van de Lidl is in diverse vormen verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld Cien zonnebrand lotion (factor 30 en factor 50), Cien zonnebrand lotion en schuim, Cien zonnespray transparant, sensitive spray en lotion, vegan zonnebrand spray en vegan zonnebrand lotion en er is specifieke Cien zonnebrand voor kinderen. Deze Cien zonnebrand spray en lotion voor kinderen is alleen in factor 50 beschikbaar. Voor kinderen wordt namelijk altijd een hoge factor aangeraden.

Kijk hier boven bij de Lidl aanbiedingen voor alle informatie en prijzen. Je vindt daar ook andere interessante producten van Lidl, die vaak bijzonder hoog van kwaliteit zijn maar toch ook verbazend goedkoop.

Zie ook:

Samenvatting:
De goedkope Cien zonnebrand van de Lidl is in 2022 als beste zonnebrand middel getest bij diverse zonnebrand middel testen in zowel Nederland als Duitsland.


, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *