Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test zonnebrand middelen: Cien zonnebrand van Lidl de beste

 

Het goedkope Cien zonnebrand middel van de Lidl is een heel goed zonnebrand middel. Dat bewijzen zonnebrandmiddel testen keer op keer.

Cien zonnebrand Lidl beste zonnebrand middel test


In een test van de Duitse Consumentenbond is zonnebrand middelen is de Cien zonnebrand van de Lidl verrassend als beste zonnebrand middel uit de test gekomen. Deze Lidl zonnebrand crème is namelijk een goedkoop zonnebrand middel. 

Ook bij een test van de Nederlandse consumentenbond in 2021 en 2022 was het Cien zonnebrand middel de beste koop in de test van zonnebrand middelen.


Meer testen:

Cien zonnebrand altijd goed in de test

Of er nu zonnebrand middelen met een hoge factor of lage factor getest worden. Cien zonnebrand middelen komen altijd goed aan de test. Een hoge factor wordt tegenwoordig altijd aangeraden. Een hoge factor (SPF) beschermt het best tegen schadelijke UV straling.

Welke factor zonnebrand?

De mate van bescherming tegen schadelijke UV straling wordt in SPF (Sun Protection Factor) uitgedrukt. Bijvoorbeeld SPF 30, meestal factor 30 genoemd. De minimale benodigde SPF factor is afhankelijk van de zonkracht, je huidtype en de mate waarin je huid  recent al aan de zon is blootgesteld. 

De SPF is de vermenigvuldiging van de extra tijd dat je zonder verbranden in de zon kan. Zou je normaal gesproken na 10 minuten al verbranden, dan geeft SPF 30 (een factor 30 zonnebrand middel) je 10 x 30 = 300 minuten bescherming. Maar pas op, dit is een indicatie en de bescherming kan door zwemmen, zweten, vegen e.d. eerder afnemen.

Voor een goede bescherming wordt bij een lichte huid en bij kinderen vaak factor 50 aangeraden. Bij een wat meer gebruinde huid factor 30 en bij bewolkte dagen factor 15. 

Cien zonnebrand van Lidl


Cien zonnebrand van de Lidl is in diverse vormen verkrijgbaar. Er is zonnebrand voor kinderen in spray vorm die in factor 30 en 50 verkrijgbaar is. De Cien zonnebrand spray factor 50 voor kinderen is door de Consumentenbond als beste koop getest,

Dat geldt ook voor de Cien zonnebrand spray factor 30 voor volwassenen die als beste koop is getest.

Verder biedt Lidl onder andere nog Cien zonnebrand lotion (factor 30 en factor 50), Cien zonnelotion 50+ sensitive voor de extra kwetsbare huid en Cien zonnebrand matterend (scrub), transparante zonnecrème en zonnebrand schuim.

Kijk hier boven bij de Lidl aanbiedingen voor alle informatie en prijzen. Je vindt daar ook andere interessante producten van Lidl, die vaak bijzonder hoog van kwaliteit zijn maar toch ook verbazend goedkoop.

Zie ook:

Samenvatting:
De goedkope Cien zonnebrand van de Lidl is als beste zonnebrand middel getest door de Duitse consumentenbond. De Nederlandse consumenten bond testte het Lidl zonnebrand middel als beste koop. 

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.