Beste datingsites voor 10 soorten dates

Wat is de beste datingsite voor een spannende date, voor als je een relatie of de liefde zoekt of als je een alleenstaande ouder bent? Hier de 10 beste contactsites voor 10 soorten dates.

beste datingsites

Wat is de beste datingsite? Dat hangt sterk af van het soort date dat je zoekt. Daarom hier een top 10 van beste datingsites. 10 datingsites voor 10 verschillende soort dates.

Op de datingblog Eerlijke Datingsites kun je deze datingsite top 10 vinden. Het betreft de beste datingsites gericht op 10 doelgroepen.

Voor onderstaande groepen daters kun je daar de beste datingsite vinden:

De beste datingsite voor een serieuze relatie

De meest klassieke datingsite, is de relatiesite waar mannen en vrouwen op zoek gaan naar elkaar met als doel het vinden van de liefde. Op deze relatiesites is het vinden van een vaste partner / liefdesrelatie / vaste relatie vaak het ultieme doel. 

Kijk in de bovenstaande top 10 voor deze beste relatiesite voor het vinden van de liefde en voor het succesvol vinden van een vaste partner.


De beste datingsite voor erotische dating

Maar niet iedereen zoekt een vaste partner. Ook seksrelatie of meer kortstondig sekscontact is iets waar veel vrouwen en mannen online naar zoeken via dating sites en dating apps. Dat kan op bovenstaande serieuze dating sites, maar daar maak je over het algemeen geen vrienden mee bij de mannen en vrouwen die er wel een levenspartner zoeken. 

Gelukkig zijn er voor de erotische contacten aparte datingsites. En binnen dit soort contactsites zijn ook weer heel veel verschillen. Kijk maar in de bovenstaande datingsite top 10.

De beste datingsite voor hoger opgeleiden

Terug naar de meer serieuze relaties die worden gezocht via een dating site of dating app. Wie een vaste partner voor meer dan alleen een vriendschap zoekt, die is vaak op zoek naar een partner dezelfde intellectuele bagage. Een man of vrouw waarmee een goed gesprek te voeren valt, ook over wat ingewikkeldere zaken. 

Ook hiervoor zijn goede specifieke relatiesites. Goede dating sites voor hoger opgeleiden. Kijk in de top 10 voor de beste datingsite voor HBO en WO niveau  van dit moment.

De beste datingsite voor 50 plussers

Ook voor de wat oudere daters geldt dat ze graag binnen hun eigen groep daten. Een vijftig plusser heeft weinig op met een datingsite vol twintigers en dertigers. Daarom zijn er speciale datingsite voor ouderen / senioren. Deze grens begint op deze relatiesites voor senioren begint vrij laag, want ook als ze een jaar of 50 zijn voelen veel vrouwen en mannen zich beter thuis op een datingsite voor ouderen (in dit geval 50 plus) dan ook een datingsite vol jongeren.

De beste datingsite mensen met overgewicht

Ook voor heren en dames met overgewicht geldt dat ze zich niet altijd op een algemene datingsite thuis voelen. Hoewel lang niet altijd terecht hebben volle vrouwen en volle mannen soms het gevoel dat hun aanwezigheid daar niet op prijs gesteld wordt. 

Op een relatiesite voor "dikke" vrouwen en mannen hoeven ze daar niet bang voor te zijn. Een pondje meer is op deze datingsites geen enkel bezwaar. Ook de beste relatiesite op dit gebied vind je in de bovenstaande beste datingsite top 10.

De beste datingsite getrouwde mensen

Terug naar de datingsites voor de erotisch getinte dates. Daar vind je niet alleen dating sites voor singles, maar ook datingsites voor getrouwde vrouwen en mannen. Deze kun je weer onderverdelen in datingsites voor mannen en vrouwen die buiten hun relatie met andere flirten en daten (oftewel overspel, vreemdgaan), en datingsites voor stellen die samen het ondeugende dating pad opgaan en daten met andere stellen of met single vrouwen en mannen. 

Ook deze beste dating sites vind je in de top 10 hier boven.

De beste datingsite voor swingende stellen

Ook op de beste swingers datingsites kom je volop getrouwde mensen en andere mannen en vrouwen met een relatie tegen, maar het grote verschil is dat deze koppels samen daten. Stellen die samen aan erotische dating doen, en afspreken met andere koppels, worden swingers genoemd, en deze swingers hebben hun eigen contactsites.

Ook de beste van deze ondeugende datingsites voor stellen kun je boven in de top 10 van beste datingsites vinden.

De beste datingsite voor mensen met kinderen

Heel veel vrouwen en mannen die aan dating doen zijn alleenstaande ouder. Door het grote aantal echtscheidingen zijn er veel alleenstaande moeders en alleenstaande vaders die aan dating doen. Ook voor deze groep, ouders met kinderen, zijn er specifieke relatiesites waar kinderen geen bezwaar zijn. 

Kijk voor de beste datingsite voor een alleenstaande ouder in de bovenaan genoemde datingsite top 10.

De beste datingsite voor een homo relatie of gay contact

Voor gay, homo en lesbienne zijn er ook goede datingsites. Zowel serieuze relatiesites (voor een partnerrelatie en de liefde) als voor de minder serieuze contacten. 

In de beste datingsite top 10 vind je de beste datingsite op beide gebieden. Ook de beste contactsite voor bi contacten is in dat overzicht te vinden.

De beste datingsite voor een gezellige date of vriendschap 

Maar misschien wil je geen vaste relatie, en ook geen spannend avontuurtje, maar gewoon een leuke date, of misschien een vriendschap. Ook voor vriendschap en een gezellig avondje uit zijn er goede dating sites. De beste datingsite op dit gebied is ook in de beste datingsite top 10 te vinden.

 Kijk bij bovengenoemd artikel voor alle winnaars, een beschrijving en de mogelijkheid de datingsites gratis te proberen.

Zie ook:

Onderwerpen:
Wat zijn de beste dating sites? Na een test heeft de website Eerlijke Datingsites de tien beste datingsites aangewezen. Dit betreft tien beste datingsites voor tien verschillende soorten dates. Van erotische dating en dating met het oog op een relatie tot contactsites om vrienden te vinden of gewoon om een gezellige avond te hebben.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Als vrouw van eind 50 gebruik ik bij voorkeur een 50 plus datingsite voor mijn dating. Ik voel me geen senior maar de contacten op die datingssites is veel minder vluchtig en de sfeer is er veel minder opgewonden. Je legt er mooie contacten met sympathieke mensen en misschien zit er daar nog een leuke relatie voor mij in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Datingsites zijn veel effectiever voor daten dan de moderne dating apps. Als je een echte date wil kan je beter een dating site gebruiken dan een dating app. Of je nu een relatie of alleen een verzetje zoekt, op een website heb je meer kans dan in een app waar iedereen alleen maar aan het swipen is.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.