Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC speakers test

Redactie     13:02    


De PC wordt vaak gebruikt om films te kijken of muziek te beluisteren. Netflix, YouTube, Spotify, maar ook downloads van films en mp3's vragen om goede PC speakers. Want natuurlijk wil je optimaal van het geluid genieten. Daarom hier de uitslag van een PC speaker test.

Deze vergelijkende test is in Duitsland uitgevoerd maar alle PC speakers zijn ook in Nederland te koop. Één speakerset voor de PC spring er bovenuit. De Creative GigaWorks T40 Series II scoorde als enige speaker set een Zeer Goed. Voor de wat kleinere beurs is de Logitech Z333 een aanrader. Deze Logitech speakerset eindigde als twee de in de test maar is goedkoper.

Deze speakers en andere goede speakers voor PC en smartphone zijn goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels op Beste PC Speakers Kopen.

Beste speakers voor de PC: Creative GigaWorks T40 Series II 

Creative maakt al vele jaren PC speakers van topkwaliteit. Met hun GigaWorks T40 Series II leveren ze wederom een staaltje van techniek af.  De Creative GigaWorks T40 Series II zorgen voor topgeluid uit je computer, en (ook belangrijk) deze PC speakers zien er met hun glanzend zwarte afwerking mooi uit.


Beide luidsprekers zijn uitgerust met twee wooferdrivers met conussen van geweven glasvezel en een stoffen dometweeter die zorgt voor een prachtig helder geluid. Creative's BasXPort techniek zorgt daarnaast voor een heerlijk responsief basgeluid zonder dat er een subwoofer nodig is. Wooferdrivers en high-tech tweeters van professionele kwaliteit opgeborgen in een MTM-configuratie zorgen voor een optimale akoestische balans.

Qua bediening is deze PC speakerset ook bijzonder vriendelijk. De regelaars zijn makkelijk toegankelijk aan de voorkant evenals twee ingangen waarop verschillende bronnen zoals een telefoon kunnen worden aangesloten zonder wisselen van kabels.


Beste koop: Logitech Z333

De prijs van bovenstaande Creative speakers ligt ruim boven de 100 euro. Hoewel deze speakers iedere cent waard zijn kunnen we voorstellen dat dit boven je budget ligt. Er is wel een goedkopere versie (de T20) maar ook nummer twee van de PC speaker test, de Logitech Z333 is een goed goedkoop alternatief.

Voor deze beste koop betaal je nog geen 60 euro. Zie aanbiedingen Logitech PC speakers.In tegenstelling tot de Creative speakers wordt er bij de Logitech Z333 wel gebruik gemaakt van een losse subwoofer. Deze zorgt er voor dat deze PC speakers zorgen voor een prachtig basgeluid. De bediening van de Logitech Z333 speakers gaat heel makkelijk via een (bedraade) afstandsbediening die je op je bureau kunt zetten.

Naast je computer kun je er ook een smartphone, tablet, televisie, mp3-speler op aansluiten. Ook een hoofdtelefoonaansluiting is aanwezig op deze beste koop uit de test van PC speakers.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor deze en andere top-speakers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen speakers


Foto bovenaan: Creative

Onderwerp:
In een Duitse test is de Creative GigaWorks T40 Series II als beste PC speaker test uitgeroepen. Deze beste computer speakers scoorde een zeer goed in de PC speaker test. Beste Koop was de Logitech Z33 een set van twee PC speakers met een subwoofer. Bij het bovenstaande Beste PC Speaker kopen vind je nog meer goede PC speakers en hun goedkoopste winkels.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.