Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste desktop speakers test

Deze Creative bureau speakers zijn als beste desktop speakers getest in de desktop speaker test.


De PC wordt vaak gebruikt om films te kijken of muziek te beluisteren. Netflix, YouTube, Spotify, maar ook downloads van films en mp3's vragen om goede PC speakers , oftewel goede desktop speakers. Want natuurlijk wil je optimaal van het geluid genieten. Daarom hier de uitslag van een desktops speaker test.

Een desktop speaker is een computer speaker voor je PC, maar natuurlijk net zo goed op een laptop te gebruiken. En op veel andere apparatuur, waaronder je apparatuur, want een desktop speaker gebruikt normaal gesproken de hoofdtelefoon aansluiting van een audio apparaat. Je kan de desktop speaker set dan op ieder apparaat met een koptelefoon uitgang gebruiken.

De beste desktop speaker test

Deze vergelijkende desktop speaker test is in Duitsland uitgevoerd maar alle PC speakers zijn ook in Nederland te koop. Één speakerset voor de PC spring er bovenuit. De Creative GigaWorks T40 Series II scoorde als enige speaker set een Zeer Goed. 

Voor de wat kleinere beurs is de Logitech Z333 een aanrader. Deze Logitech desktop speakerset eindigde als twee de in de test maar is goedkoper, en daarmee de beste koop uit de desktop speaker test.

Deze speakers en andere goede speakers voor PC en smartphone zijn goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels op Beste PC Speakers Kopen.

Beste desktop speakers: Creative GigaWorks T40 Series II 

Creative maakt al vele jaren PC speakers van topkwaliteit. Met hun GigaWorks T40 Series II leveren ze wederom een staaltje van techniek af.  

De Creative GigaWorks T40 Series II zorgen voor topgeluid uit je computer, en (ook belangrijk) deze desktop speakers zien er met hun glanzend zwarte afwerking mooi uit.

Creative desktop PC speakers
Best getest: Creative desktop speakers


Beide luidsprekers zijn uitgerust met twee wooferdrivers met conussen van geweven glasvezel en een stoffen dometweeter die zorgt voor een prachtig helder geluid. Creative's BasXPort techniek zorgt daarnaast voor een heerlijk responsief basgeluid zonder dat er een subwoofer nodig is. 

Wooferdrivers en high-tech tweeters van professionele kwaliteit opgeborgen in een MTM-configuratie zorgen voor een optimale akoestische balans.

Qua bediening is deze PC speakerset ook bijzonder vriendelijk. De regelaars zijn makkelijk toegankelijk aan de voorkant evenals twee ingangen waarop verschillende bronnen zoals een telefoon kunnen worden aangesloten zonder wisselen van kabels.

Kijk bij de aanbiedingen van de Creative PC speakers voor de actuele prijs van deze beste desktop speakers uit de test.


Beste koop: Logitech Z333 desktop speaker

De prijs van bovenstaande Creative speakers ligt ruim boven de 100 euro. Hoewel deze computer speakers iedere cent waard zijn kunnen we voorstellen dat dit boven je budget ligt. Er is wel een goedkopere versie (de T20) maar ook nummer twee van de desktop PC speaker test, de Logitech Z333 is een goed goedkoop alternatief.

Voor deze beste koop betaal je nog geen 70 euro. Zie aanbiedingen Logitech PC speakers.


Beste koop: Logitech desktop speakers met subwoofer

Beste koop: Logitech desktop speakers met subwoofer


In tegenstelling tot de Creative speakers wordt er bij de Logitech Z333 wel gebruik gemaakt van een losse subwoofer. Deze zorgt er voor dat deze desktop speakers zorgen voor een prachtig basgeluid. 

De bediening van de Logitech Z333 speakers gaat heel makkelijk via een (bedraade) afstandsbediening die je op je bureau kunt zetten.

Naast je computer kun je er ook een smartphone, tablet, televisie, mp3-speler op aansluiten. Ook een hoofdtelefoonaansluiting is aanwezig op deze beste koop uit de desktop speaker test.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor deze beste desktop pc speakers en andere top-speakers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen speakers


Foto bovenaan: Creative desktop speakers, beste computer speakers in de test

Onderwerp:
In een Duitse desktop speaker test is de Creative GigaWorks T40 Series II als beste desktop speaker voor PC of laptop getest. Deze beste computer speakers scoorde een zeer goed in de desktop PC speaker test. Beste Koop was de Logitech Z33 een set van twee PC speakers met een subwoofer. Bij het bovenstaande Beste PC Speaker kopen vind je nog meer goede desktop speakers en hun goedkoopste winkels.