Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste basis NAS

Redactie     14:07    

beste nas test thuis

Met een NAS-systeem kun je al je foto's, films, muziek, backups en andere bestanden veilig in je netwerk opslaan. En je media kun je direct vanaf de NAS naar je televisie streamen. Ideaal voor je collecties films, muziek en foto's  Hier heb je de beste eenvoudige NAS systeem. Het basis NAS systeem voor thuis.

De experts van het NAScenter kozen in hun test voor de 4TB Home versie van de WD My Cloud. 

Voor thuisgebruik is dit een prima NAS systeem. Groot genoeg voor een grote hoeveelheid mediabestanden en backups van de PC's en laptops in huis, maar voordelig genoeg voor een consument die een data-opslag in in zijn thuisnetwerk wil.

beste NAS thuis

Beste basis NAS: WD My Cloud Home 4 TB

Deze  versie van de WD My Cloud biedt 4TB (4 miljoen MB) opslagruimte voor al je bestanden. Dat is ideaal om bijvoorbeeld je filmverzameling op te slaan. Op 4TB passen zo'n 1.200 speelfilms in HD kwaliteit, en aan muziekbestanden en foto's kan je nog veel meer kwijt.  Al deze films, muziek en foto's kun je direct vanaf de NAS naar je televisie streamen. Het is alleen wel jammer dan de WD My Cloud niet over een HDMI-poort beschikt, je moet het netwerk gebruiken om te streamen. Via het netwerk en internet zijn de bestanden vanaf iedere plek in de wereld te benaderen.

Deze NAS biedt de beste prijs / kwaliteit verhouding en daardoor heeft het NAScenter hem als beste NAS voor basis thuisgebruik aangewezen.

Meer goede NAS systemen

Kijk voor andere beste NAS systemen uit de test (bijvoorbeeld voor bedrijven) bij de beste NAS uit de test of kijk op Beste NAS Kopen voor de beste en goedkoopste winkels en de NAS top 10.

Foto: WD (Western Digital)


Onderwerp:
De WD My Cloud Home 4 TB is door het NAScenter als beste NAS voor thuisgebruik getest, Deze beste NAS voor thuis uit de test is groot genoeg voor heel veel media en andere bestanden en voor het backuppen van de apparaten in je netwerk. Kijk op Beste NAS Kopen of bij de andere testen van NAS systemen voor meer goede NAS apparaten.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.