Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Elektrische pizza-oven test (beste elektrische pizzamaker)

Redactie     19:13    


Zelf een echte pizza maken, dat kan met een elektrische pizza-oven. Je stelt je eigen favoriete pizza samen en de pizza-oven maakt er in zo'n 6 minuten een heerlijk knapperige pizza van. Het is een echte Italiaanse steenoven-pizza want een elektrische pizza-oven beschikt over een steen of speciale plaat waarmee je die bekende extra knapperige bodem krijgt.


Zelf een echte Italiaanse pizza maken met een elektrische pizza-oven is niet alleen super leuk om te doen, maar ook nog eens heel eenvoudig en je pizza is snel klaar. Net zoals bij de Italiaan. En met de pizza's van die Italiaan kunnen jouw homemade pizza's zich ook meten!

Maar dan heb je natuurlijk wel een echt goede pizza-oven nodig. En wat zijn echt goede elektrische pizza-ovens? Vergleich deed in Duitsland een test en daaruit kwamen onderstaande beste elektrische pizzaoven en beste koop.

Beste elektrische pizza-oven: G3 Ferrari Delizia pizzamaker

De elektrische pizzaoven bij uitstek volgens velen. De G3 Ferrari Delizia pizzamaker haalt een temperatuur van 390 graden Celcius. Daarom heeft deze elektrische pizzamaker maar een paar minuten nodig om een heerlijk knapperige bodem te maken.


Met de G3 Ferrari Delizia pizzamaker maak je een echte (grote) pizza, dus niet van die mini-pizza's die uit de meeste elektrische pizzaovens komen. Ook kun je de G3 Ferrari Delizia op lage temperatuur gebruiken om er bijvoorbeeld, lasagne, brood of taart mee te bereiden. De temperatuur van deze pizza-oven is namelijk instelbaar. Daarnaast beschikt de elektrische pizza-oven ook over een timer.

Klik op de link hier boven voor de aanbiedingen van deze beste elektrische pizza maker.

Beste koop: Princess Pizza Maker

Eigenlijk is het enige nadeel van de G3 Ferrari Delizia pizzamaker zijn prijs die ruim boven de 100 euro ligt. De Princess Pizza Maker is dan een alternatief dat een stuk goedkoper is. Voor deze voordelige elektrische pizza-oven betaal je nog geen 45 euro en er komen ook bijzonder smakelijke pizza's uit! Daarom werd deze Princess pizza-oven uitgeroepen tot beste koop.Ook met de Princess Pizza Maker maak je echte Italiaanse pizza's met een doorsnede tot 30 centimeter. De elektrische pizzaoven heeft een regelbare thermostaat, een anti-aanbaklaag en twee bakplaten die er voor zorgen dat de pizza zowel aan de bovenkant als aan de onderkant optimaal verhit wordt. De Princess Pizza Maker is een echte musthave voor de pizza liefhebber die zo zijn eigen pizza's kan maken. Om de prijs hoef je het niet te laten.


Onderwerp:
Kijk hier boven voor de beste elektrische pizzaoven (de G3 Ferrari Delizia pizzamaker) en de beste koop (de Princess Pizza Maker) tegen een lage prijs. Deze twee beste elektrische pizzamakers uit de test zijn de beste pizzamakers om elektrisch snel en makkelijk je home made pizza te maken. 

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.