Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste pizzarette / pizza gourmet / elektrische pizzaoven

Kijk hier voor de beste pizzarette gourmet / mini pizza gourmet en andere goede kleine pizza ovens voor op tafel.

beste pizzarette, pizza gourmet, elektrische pizzaoven test


Zelf je eigen pizza maken, niet in de keuken maar aan tafel. Dat kan met een pizza oven voor op tafel. Officieel pizzarette genaamd, maar ook vaak pizza gourmet, tafel pizza of mini pizza oven genoemd.
De pizzarette valt namelijk in dezelfde categorie als het gourmetstel en de fondue, het is een funcooking apparaat waarmee je met z'n allen gezellig aan tafel je eigen pizza samenstelt en bakt. 

Daarnaast heb je ook pizzarettes voor in de keuken, met dit keukenapparaat maak je één grote pizza per keer.

De beste tafel pizza ovens

Hieronder vind je de pizzarette top 10 en een overzicht met alle pizzarettes, pizza gourmets en tafel pizza ovens.

Pizzarette 8 personen 2 verdiepingen Emerio

Pizzarette 8 personen 2 verdiepingen Emerio


De meest verkochte en hoogst gewaardeerde pizzarettes vind je in de pizzarette top 10. Meer van deze tafel pizzaovens vind je in het overzicht met alle pizzarettes. 

Dit gaat om meer dan 150 pizza gourmets van Emerio, Tristar, G3 Ferrari, Trebs, Pincess, Domo, Bestron en veel andere goede fabrikanten van deze mini pizza ovens voor het bereiden van je eigen pizza aan tafel en voor elektrische pizzaovens voor in de keuken.


G3 Ferrari beste elektrische pizzaoven test

G3 elektrische pizzaoven voor in de keuken


Kies je beste pizzarette

In dat overzicht kun je aanvinken wat voor eisen je aan je pizzarette stelt. Zo blijven van die 150 mini pizza ovens en elektrische pizzaovens uiteindelijk alleen de beste pizzarettes over. 

Hieronder kijken we naar enkele van de selectiemogelijkheden die je in je selectie kunt opnemen.

Funcooking (mini pizza's) of een grote pizza maken
Pizzarettes heb je ruwweg in twee soorten. Je hebt  het funcooking apparaat, een pizza oven voor op tafel, met meerdere openingen, waarmee iedereen aan tafel zij eigen mini-pizza kan maken (de pizza gourmet). 

Maar er zijn ook veel pizzarettes voor gebruik in de keuken. Hiermee maak je geen mini-pizza's, maar één grote pizza. De pizza's die je met zo'n gespecialiseerde elektrische pizza oven maakt zijn veel lekkerder en krokanter dan pizza's uit de oven.

Beide soorten pizzarettes kom je in de bovenstaande overzichten tegen.

Pizza gourmet: pizzarette 2 personen Livoo

Pizza gourmet: pizzarette 2 personen LivooHet aantal gebruikers
Terug naar de funcooking pizzarettes (de mini pizza ovens / pizza gourmet). Wil je met het hele gezin inclusief gasten pizza aan tafel bakken? Dat is geen probleem met een pizzarette want er zijn tafel pizza ovens in alle formaten. 

Je hebt pizzarettes waarmee tot wel 8 personen gelijktijdig hun pizza kunnen bereiden. Deze tafel pizzarettes beschikken over twee verdiepingen zodat ze niet te veel ruimte op tafel innemen.

Voor aanmerkelijk kleinere gezelschappen (namelijk voor twee personen) hebben o.a. KitchenKraft en Fritel compacte pizza oventjes voor op tafel waarmee je samen gezellig mini-pizza's kunt bakken.

En daartussen in vind je ook pizzarettes voor 3, 4 of 6 personen. De vier en zes persoons pizzarettes zijn het meest gangbaar. 


Tristar pizza gourmetMeer selectiemogelijkheden
En zo zijn er meer selectiemogelijkheden om je beste pizzarette te kiezen. Je kunt het gewenste vemogen kiezen  (een serieuze pizzamaker heeft meer vermogen nodig dan een pizzagourmet), je kunt een maximale prijs opgeven, de merken die voorkeur hebben en/of de aanwezigheid van een anti-aanbaklaag, van verwisselbare platen, het aantal warmtestanden en zelfs de gewenste kleur. 

Zo vind je snel en makkelijk de voor jou beste pizza gourmet of andere pizzarette.Foto bovenaan: Emerio pizzarette met grillplaat


Onderwerpen:
De pizzarette heb je in twee soorten. Je hebt de pizza gourmet (tafel pizza oven, mini pizza oven) om samen gezellig aan tafel mini pizza's te bakken, en je hebt elektrische pizzaovens voor het meer serieuze zelf pizza bakken. Hierboven vind je informatie over alle pizzarettes en de beste pizzarettes, beste pizza gourmets en beste elektrische pizzaovens in de pizzarette top 10.


Een reactie posten

0 Reacties