Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste draadloze muis (Bluetooth muis)

Redactie     15:12    


Als je achter je computer aan het werk bent wil je niet het gevoel hebben met een draadje vast te zitten. Een draadloze muis is dan wel zo plezierig. De muis staat dan via Bluetooth draadloos in contact met de computer waardoor je veel meer vrijheid hebt. Deze draadloze Bluetooth muizen zijn getest. Hier drie aanbevolen draadloze muizen uit deze test.

Deze test is in Duitsland door Expertentesten uitgevoerd. Wij hebben hier de beste Bluetooth muis uit de test, de runner-up en de beste koop.Al deze draadloze muizen, en andere goede computermuizen, zijn voordelig te koop bij de aanbiedingen van computermuizen van aanbevolen computerwinkels op Beste Computermuis Kopen.

Beste draadloze muis: Microsoft Arc Touch

De Microsoft Arc Touch was de overtuigende beste draadloze muis in deze test. Alleen door zijn prachtige design verdient deze Bluetooth muis al een ereplaats. Niet alleen ziet hij er mooi uit, maar je kunt de muis ook in een platte stand klikken als je hem niet gebruikt. Dat is wel zo makkelijk opbergen en meenemen.


Helemaal bijzonder is dat deze draadloze muis geen knoppen heeft maar een touch-oppervlak. Je tikt en veegt bij de muis zoals bij het touchpad van een laptop. De muis wordt geleverd met een USB-ontvanger zodat je hem ook kunt gebruiken op computers die nog niet over Bluetooth beschikken. Hou er wel rekening mee dat deze Bluetooth muis alleen onder Windows werkt.

Runner up: Logitech M535 

Ook de nummer twee van de test, de draadloze Logitech M535, willen we hier noemen. Deze Logitech muis heeft twee grote voordelen ten opzichte van de Microsoft Arc Touch. Ten eerste de prijs, voor de Logitech betaal je een kleine 45 euro, voor de Microsoft Arc Touch zo'n 60 euro. En ten tweede werkt deze Bluetooth muis niet alleen onder Windows maar ook onder Android, Chrome OS en op Apple computers.


Een spannend design heeft de Logitech M535 niet. Dit is een standaard muis om te zien, alleen het staartje ontbreekt. Maar het gaat bij een muis toch vooral om de functionaliteit en deze Logitech muis is gewoon een heel goede Bluetooth muis. Je kunt er precies mee navigeren en de muis is lekker compact zodat je hem probleemloos in je zak kunt steken. Bovendien is de Logitech M535 geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Deze Logitec muis is tevens de beste koop.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor deze en andere goede muizen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle beste computermuizen uit de test.


Onderwerp:
De Microsoft Arc Touch muis is de beste muis uit een Duitse test van draadloze muizen. De Logitech M535 is de beste koop uit deze computermuizen test.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.