Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Test beste bluetooth muis

De beste draadloze Bluetooth muis uit de test, en de beste koop uit de test van draadloze Bluetooth muizen.

Beste draadloze muis / bluetooth muis test

Als je achter je computer aan het werk bent wil je niet het gevoel hebben met een draadje vast te zitten. Een draadloze muis is dan wel zo plezierig. De muis staat dan via Bluetooth draadloos in contact met de computer waardoor je veel meer vrijheid hebt. Deze draadloze Bluetooth muizen zijn getest. Hier drie aanbevolen draadloze muizen uit deze test.

Deze test is in Duitsland door Expertentesten uitgevoerd. Wij hebben hier de beste Bluetooth muis uit de test, de runner-up (tevens de beste koop). 

Deze beide beste draadloze muizen, en andere goede computermuizen, zijn voordelig te koop bij de aanbiedingen van computermuizen van de aanbevolen computerwinkels en in het overzicht met ruim 400 draadloze muizen.


Beste bluetooth muis: Microsoft Arc Touch

De Microsoft Arc Touch was de overtuigende beste Bluetooth muis in deze test. Alleen door zijn prachtige design verdient deze draadloze muis al een ereplaats. Niet alleen ziet hij er mooi uit, maar je kunt de muis ook in een platte stand klikken als je hem niet gebruikt. Dat is wel zo makkelijk opbergen en meenemen.

Beste bluetooth muis Microsoft Arc Touch draadloos

Beste Bluetooth muis: Microsoft Arc Touch


Helemaal bijzonder is dat deze Bluetooth muis geen knoppen heeft maar een touch-oppervlak. Je tikt en veegt bij de muis zoals bij het touchpad van een laptop. De muis wordt geleverd met een USB-ontvanger zodat je hem ook kunt gebruiken op computers die nog niet over Bluetooth beschikken. 

Hou er wel rekening mee dat deze Bluetooth muis alleen onder Windows werkt. Dit in tegenstelling tot onderstaande beste koop.

Beste koop: Logitech M535  bluetooth muis

Ook de nummer twee van de test, de draadloze Logitech M535, willen we hier noemen. Deze Logitech Bluetooth muis heeft twee grote voordelen ten opzichte van de Microsoft Arc Touch. 

Ten eerste de prijs, voor de Logitech betaal je een kleine 45 euro, voor de Microsoft Arc Touch zo'n 60 euro. En ten tweede werkt deze Bluetooth muis niet alleen onder Windows maar ook onder Android, Chrome OS en op Apple computers.

Logitech draadloze muis bluetooth

Logitech draadloze muis bluetooth


Een spannend design heeft de Logitech M535 niet. Dit is een standaard muis om te zien, alleen het staartje ontbreekt. Maar het gaat bij een muis toch vooral om de functionaliteit en deze Logitech Bluetooth muis is gewoon een heel goede Bluetooth muis. 

Je kunt met deze beste bluetooth muis heel precies navigeren en de muis is lekker compact zodat je hem probleemloos in je zak kunt steken. Bovendien is de Logitech M535 bluetooth muis geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Deze draadloze Logitec muis is tevens de beste koop.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor deze en andere goede muizen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle beste computermuizen uit de test.


Foto bovenaan: Microsoft Arc Touch bluetooth muis

Onderwerp:
De Microsoft Arc Touch muis is de beste draadloze muis / beste bluetooth muis uit een Duitse test van draadloze muizen. De Logitech M535 is de beste koop uit deze bluetooth computermuizen test. Hier informatie over deze beste bluetooth muizen. Bovenaan vind je een overzicht met alle goede draadloze muizen waaruit je eenvoudig de voor jou beste bluetooth muis kunt selecteren.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Mickey de draadloze muis3 juli 2024 om 20:22

    Ik vind een sterk punt van de Microsoft Arc muis de manier waarop je deze muis in je hand houdt. Ik vind de greep veel fijner dan bij andere muizen. Je kan deze bluetooth muis overigens ook gewoon plat maken zodat je hem makkelijker mee kan nemen.

    Dat plat maken is ook de manier om hem uit te zetten. Handig, want daarom vergeet je hem eigenlijk nooit uit te zetten. Je ziet het namelijk gelijk. Ik vind het ook een mooie bluetooth muis om te zien. Een echte design muis.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.