Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Wat is de beste kruimeldief?

Redactie     12:16    


Op het gebied van de kruimelzuigers (kruimeldieven) komen de Dyson handstofzuigers er keer op keer het beste af. Al eerder was de Dyson Animal de beste kruimelzuiger bij de test van de Consumentenbond, bij de Duitse vergelijkingssite Vergleich komt de Dyson V6 Trigger+ als beste kruimeldief uit de test. Als beste koop werd de Clatronic HS 2631 aangewezen.

Waar kopen?

Deze goede maar goedkope kruimeldief kun je bij de stofzuigerwinkel van Bol en bij Conrad kopen voor zo'n 3 tientjes. Voor de Dyson, die ruim 200 euro kost, kun je terecht bij de beste winkels om een stofzuiger of kruimeldief te kopen. Daar kun je tevens terecht voor nog veel meer goede kruimeldieven tegen de laagste prijs.

Beste kruimeldief: Dyson V6 Trigger+

Goedkoop is deze nieuwste kruimeldief van Dyson niet, maar wel een enorm goede kruimelzuiger. Van Vergleich kreeg deze Dyson kruimeldief een Zeer Goed als beoordeling en ook de gebruikerswaardering is met 4,5 van de 5 sterren bijzonder hoog bij deze kruimeldief van topkwaliteit.


De Dyson V6 Trigger+ is een bijzonder sterke kruimeldief waarmee je niet alleen stof en kruimels maar ook andere soorten vuil kunt opzuigen. Zelfs met de altijd lastige dierenharen heeft deze handzame krachtpatser geen moeite. Naast de krachtige motor heb je een digitale pulstechnologie en een neodymium-magneet tot je beschikking voor een optimaal zuigresultaat. Lastig vuil? De speciale boost-stand geeft je tot 6 minuten lang een extra hoge zuigkracht. Ook de lithium-ion accu van de Dyson V6 Trigger is erg goed.

Door zijn hoge zuigkracht kun je de Dyson V6 Trigger+ kruimeldief ook inzetten als handstofzuiger voor kleinere zuigklussen. Dan hoef je de grote stofzuiger niet te pakken en je kan toch goed stofzuigen.

Kijk bij de bovenstaande winkels om deze Dyson kruimelstofzuiger zo goedkoop mogelijk te kopen.

Beste Koop: Clatronic HS 2631

De Clatronic HS 2631 is een kruimeldief in een totaal andere prijsklasse. Toch is ook dit een verbazend complete kruimelzuiger. Meer een handstofzuiger dan een kruimeldief. Doordat er diverse accessoires worden meegeleverd zoals een voegenmondstuk en een kleine en grote borstel kun je er ook meubels, bekleding, computers en nog veel meer mee schoonzuigen. Met het vermogen van 700 Watt zuigt deze kruimeldief goed.Maar pas op. In tegenstelling tot de meeste andere kruimelzuigers is deze kruimeldief niet draadloos. En dat maakt de Clatronic HS 2631 veel minder handzaam, en dat is toch waar je een kruimeldief voor gebruikt. Om snel en makkelijk even wat gemorste rommel op te zuigen.Bij de bovengenoemde beste winkels voor een kruimeldief zijn nog veel meer goede kruimeldieven te vinden.

Publicatie test: 26-09-2016. Meer kruimelzuiger tests.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.