Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Wat is de beste kruimeldief?

Redactie     12:16    


Op het gebied van de kruimelzuigers (kruimeldieven) komen de Dyson handstofzuigers er keer op keer het beste af. Al eerder was de Dyson Animal de beste kruimelzuiger bij de test van de Consumentenbond, bij de Duitse vergelijkingssite Vergleich komt de Dyson V6 Trigger+ als beste kruimeldief uit de test. Als beste koop werd de Clatronic HS 2631 aangewezen.

Wat kosten deze beste kruimeldieven?

De Clatronic HS2631 is niet alleen een goede kruimelzuiger maar zeker ook een goedkope kruimeldief. De beste kruimeldief in de goedkoopste klasse kost namelijk maar zo'n drie tientjes.

Voor de beste kruimeldief ongeacht de prijs, ben je heel wat meer geld. Voor de Dyson V6 Trigger ben je al snel een paar honderd euro kwijt. Maar je hebt het dan wel over een heel ander soort kruimelzuiger, Geen eenvoudige kruimeldief voor alleen kruimels en ander klein vuil, maar een serieuze handstofzuiger met een hoge constante zuigkracht.

Kijk bij de beste winkels om een stofzuiger of kruimeldief te kopen, voor deze en nog veel meer goede kruimeldieven tegen de laagste prijs.

Beste kruimeldief: Dyson V6 Trigger+

Goedkoop is deze nieuwste kruimeldief van Dyson niet, maar wel een enorm goede kruimelzuiger. Van Vergleich kreeg deze Dyson kruimeldief een Zeer Goed als beoordeling en ook de gebruikerswaardering is met 4,5 van de 5 sterren bijzonder hoog bij deze kruimeldief van topkwaliteit.


De Dyson V6 Trigger+ is een bijzonder sterke kruimeldief waarmee je niet alleen stof en kruimels maar ook andere soorten vuil kunt opzuigen. Zelfs met de altijd lastige dierenharen heeft deze handzame krachtpatser geen moeite. Naast de krachtige motor heb je een digitale pulstechnologie en een neodymium-magneet tot je beschikking voor een optimaal zuigresultaat. Lastig vuil? De speciale boost-stand geeft je tot 6 minuten lang een extra hoge zuigkracht. Ook de lithium-ion accu van de Dyson V6 Trigger is erg goed.

Door zijn hoge zuigkracht kun je de Dyson V6 Trigger+ kruimeldief ook inzetten als handstofzuiger voor kleinere zuigklussen. Dan hoef je de grote stofzuiger niet te pakken en je kan toch goed stofzuigen.

Kijk bij de bovenstaande winkels om deze Dyson kruimelstofzuiger zo goedkoop mogelijk te kopen.

Beste Koop: Clatronic HS 2631

De Clatronic HS 2631 is een kruimeldief in een totaal andere prijsklasse. Toch is ook dit een verbazend complete kruimelzuiger. Meer een handstofzuiger dan een kruimeldief. Doordat er diverse accessoires worden meegeleverd zoals een voegenmondstuk en een kleine en grote borstel kun je er ook meubels, bekleding, computers en nog veel meer mee schoonzuigen. Met het vermogen van 700 Watt zuigt deze kruimeldief goed.Maar pas op. In tegenstelling tot de meeste andere kruimelzuigers is deze kruimeldief niet draadloos. En dat maakt de Clatronic HS 2631 veel minder handzaam, en dat is toch waar je een kruimeldief voor gebruikt. Om snel en makkelijk even wat gemorste rommel op te zuigen.Bij de bovengenoemde beste winkels voor een kruimeldief zijn nog veel meer goede kruimeldieven te vinden.Onderwerp:
De Dyson V6 Trigger en de Clatronic HS 2631 zijn beide als beste kruimeldief getest, maar het zijn twee geheel verschillende kruimelzuigers met een compleet verschillend prijskaartje. De Clatronic is de beste kruimelzuiger in de goedkoopste klasse, de Dyson is de beste kruimelzuiger als je niet op de prijs let. De Dyson V6 Trigger is een volwaardige handstofzuiger.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.