Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Test: Wat is de beste kruimeldief?

De beste kruimeldief uit de test, de beste goedkope kruimeldief en andere best geteste kruimelzuigers en handstofzuigers.


Op het gebied van de kruimelzuigers (kruimeldieven) komen de Dyson handstofzuigers er keer op keer het beste af. Al eerder was de Dyson V8 Animal de beste kruimelzuiger bij een grote test, en bij de laatste test van snoerloze stofzuigers was de Dyson V12 de beste in de test.

Ook de Duitse vergelijkingssite Vergleich kwam de Dyson V6 Trigger+ als beste kruimeldief uit de test. Als beste koop werd door Vergleich de Clatronic HS 2631 aangewezen. Hier kijken we naar deze beste kruimeldieven uit de test, van Clatronic en Dyson, en hebben een goed alternatief in de vorm van de JAP Tornado kruimeldief.


Wat kosten deze beste kruimeldieven?

Hieronder vind je de actuele prijs van de drie best geteste kruimelzuigers en andere goede kruimeldieven:


De Clatronic kruimeldief is niet alleen een goede kruimelzuiger maar zeker ook een goedkope kruimeldief. De beste kruimeldief in de goedkoopste klasse kost namelijk maar zo'n drie tientjes. Kijk bij de aanbiedingen van Clatronic kruimelzuigers voor deze beste goedkope kruimeldief.

Als je niet naar de prijs van de kruimeldief kijkt, maar uitsluitend naar de kwaliteit van de kruimeldief, dan ben je heel wat meer geld kwijt. 

Voor de Dyson kruimelzuigers ben je al snel een paar honderd euro kwijt. Maar je hebt het dan wel over een heel ander soort kruimelzuiger, 

Een Dyson handstofzuiger is geen eenvoudige kruimeldief voor alleen kruimels en ander klein vuil, maar een serieuze handstofzuiger met een hoge constante zuigkracht die je ook als gewone stofzuiger (steelstofzuiger) kunt gebruiken.Beste kruimeldief: Dyson handstofzuiger

Wil je voor een beste kruimeldief ongeacht de prijs? Dan is een Dyson draadloze stofzuiger de beste kruimelzuiger. Dit is echter veel meer dan een kruimeldief alleen, en dus een heel ander soort kruimeldief dan de Clatronic.

De Dyson kan je ook even uit de kast halen om snoerloos kruimels op te zuigen, maar met een goede Dyson zuiger heb je meteen een goede draadloze stofzuiger. Dit is een handstofzuiger en steelstofzuiger in één. 

De Dyson V12 is getest als beste snoerloze stofzuiger. De advies van deze draadloze stofzuiger is 629 euro. Een goedkoper alternatief is de Dyson V8, die eerder door als beste handzuiger / draadloze stofzuiger is getest. Deze Dyson heeft een adviesprijs van 349 euro wat een stuk goedkoper is dan de V12, maar nog steeds behoorlijk prijzig.
Het verschil zit hem in de accu duur (40 minuten tegenover 60 minuten) en de zuigkracht. Deze is bij de V8 laag voor een stofzuiger, maar extreem goed voor een kruimeldief.

De Dyson kruimelzuiger is een bijzonder sterke kruimeldief / handstofzuiger waarmee je niet alleen stof en kruimels maar ook andere soorten vuil kunt opzuigen. Zelfs met de altijd lastige dierenharen heeft deze handzame krachtpatser  (voor een kruimelzuiger) geen moeite. 

Naast de krachtige motor heb je een digitale pulstechnologie en een neodymium-magneet tot je beschikking voor een optimaal zuigresultaat. Lastig vuil? De speciale boost-stand geeft je tot 6 minuten lang een extra hoge zuigkracht..

Door zijn hoge zuigkracht is de Dyson meer dan een kruimeldief. Je kunt de Dyson V8 ook inzetten als handstofzuiger voor kleinere zuigklussen. Dan hoef je de grote stofzuiger niet te pakken en je kan toch goed stofzuigen. Kies je voor de Dyson V12, dan kun je ook serieus stofzuigen.

Kijk voor de actuele prijs van een Dyson kruimeldief bij de eerder genoemde aanbiedingen.
Beste Koop: Clatronic HS 2631

De Clatronic HS 2631 is een kruimeldief in een totaal andere prijsklasse. Maar deze kruimelzuiger is niet als volwaardige stofzuiger te gebruiken. Dit is een echte kruimeldief.

Toch is ook dit een voor een kruimeldief verbazend complete kruimelzuiger. Meer een handstofzuiger dan een kruimeldief. 

Doordat er diverse accessoires worden meegeleverd zoals een voegenmondstuk en een kleine en grote borstel kun je er ook meubels, bekleding, computers en nog veel meer mee schoonzuigen. Met het vermogen van 700 Watt zuigt deze kruimeldief goed.
Maar pas op. In tegenstelling tot de meeste andere kruimelzuigers is deze kruimeldief niet draadloos. En dat maakt de Clatronic HS 2631 veel minder handzaam, en dat is toch waar je een kruimeldief voor gebruikt. Om snel en makkelijk even wat gemorste rommel op te zuigen.

De actuele prijs van deze beste goedkope kruimeldief vind je bij de kruimeldief aanbiedingen bovenaan.

xxx

Draadloze kruimeldief: JAP Tornado S3

Omdat veel kopers de voorkeur geven aan een draadloze kruimeldief hebben we nog een alternatief in de vorm van de JAP Tornado S3, de beste goedkope kruimeldief draadloos. De beste beste draadloze kruimeldief scoort zeer hoge waarderingen van gebruikers (4,6 uit 5 bij ruim 250 recensies op Bol.com), en wordt geleverd met 5 accessoires voor ondermeer het opzuigen van vocht, voor het gebruik als kruimeldief in auto en voor het opzuigen van dierenharen.


JAP Tornado kruimeldief


In tegenstelling tot de Dyson is dit wel een echte kruimeldief, maar dan wel één met een HEPA fiter dat 99,5 procent van de fijne deeltjes opneemt waar mensen met allergieën en hooikoorts patiënten last van hebben. 

De JAP Tornado is er ook nog in goedkopere versies (de S1 en S2) maar deze kruimelzuigers zijn minder krachtig dan de JAP Tornado S3 die tot de beste kruimeldieven behoort. Je vindt ze allemaal bij de aanbiedingen van JAP kruimeldieven eerder op deze pagina. Beste winkels voor een kruimeldief of stofzuiger

Kijk bij de beste winkels om een stofzuiger of kruimeldief te kopen, voor deze en nog veel meer goede kruimeldieven tegen de laagste prijs.

Bij de bovengenoemde beste winkels voor een kruimeldief zijn nog veel meer goede kruimeldieven te vinden.
Onderwerp:
De Dyson en de Clatronic HS 2631 zijn beide als beste kruimeldief getest, maar het zijn twee geheel verschillende kruimelzuigers met een compleet verschillend prijskaartje. De Clatronic is de beste kruimelzuiger in de goedkoopste klasse, de Dyson is de beste kruimelzuiger als je niet op de prijs let. De Dyson V6 Trigger is een volwaardige handstofzuiger. Omdat de Catronic kruimeldief niet draadloos is hebben we ook een beste draadloze kruimeldief als alternatief, de JAP Tornado S3 kruimeldief.