Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tondeuse uit de test

Redactie     10:12    


Wat is een goede tondeuse? Bij tests van experts op dit gebied komt de Panasonic ER 1611 vaak als beste tondeuse uit de test. Wat maakt deze tondeuse zo goed?

Bij de tondeuse test van Duitse expertsites als Haarschneidertest24 en Haarschneider-test wordt deze Panasonic als beste tondeuse uitgeroepen. Andere tondeuses die het heel goed doen bij tests zijn de Panasonic ER-GP80 (beste volgens Verbraucherwelt) en de Philips Series 9000 (beste volgens Vergleich).

Beste tondeuses kopen

Deze beste tondeuse is evenals andere goede tondeuses te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Tondeuse Kopen. Daar vind je ook de tondeuse top 10, meer testen van tondeuses en de tondeuse keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste tondeuse.

Beste tondeuse: Panasonic ER 1611

Maar bij de meeste tests is het de Panasonic ER 1611 die er als beste tondeuse uit komt rollen. Niet verwonderlijk want dit is een lichte veelzijdige tonduese die beschikt over verstelbae messen en 3 opzetkammen. Dit betekent dat je een grote varieteit aan kapsels kun creeren met deze zo vaak als best geteste tondeuse.

Je kunt de Panasonic ER 1611 zowel met snoer als draadloos gebruiken. Bij dat laatste heb je de beschikking over een accu waarmee je 50 minuten non-stop kunt scheren. Dat is erg lang voor een tondeuse. Binnen een uur is de accu weer volledig opgeladen.De lengtestand  lengtestand van de tondeuse loopt uiteen van 0,8 mm tot 15 mm. Er worden opzetkammen meegeleverd voor de grotere lengtes terwijl je het precisiewerk heel nauwkeurig met de verstelbare messen kunt doen.

De Panasonic ER 1611, en andere goede tondeuses, koop je goedkoop bij de bovengenoemde winkels.


Publicatie test: Oktober 2016
Recentere test? Alle testen tondeuses

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.