Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Panasonic tondeuse beste in menig Duitse test

 

In meerdere testen van tondeuses is de Panasonic tondeuse als beste tondeuse getest. 

Panasonic tondeuse beste haartrimmer test

Wat is een goede tondeuse? Bij tests van experts op dit gebied komt de Panasonic ER 1611 vaak als beste tondeuse uit de test. Wat maakt deze tondeuse zo goed?

Bij de tondeuse test van twee Duitse expertsites (Haarschneidertest24 en Haarschneider-test) wordt deze Panasonic als beste tondeuse uitgeroepen. Andere tondeuses die het heel goed doen bij tests zijn de Panasonic ER-GP80 (beste volgens Verbraucherwelt) en de Philips Series 9000 (beste volgens Vergleich).

Beste tondeuses kopen

Deze beste tondeuse is evenals andere goede tondeuses te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Tondeuse Kopen. Daar vind je ook de tondeuse top 10, meer testen van tondeuses en de tondeuse keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste tondeuse.

Beste tondeuse test: Panasonic ER 1611

Maar bij de meeste tests is het de Panasonic ER 1611 die er als beste tondeuse uit komt rollen. Niet verwonderlijk want dit is een lichte veelzijdige tonduese die beschikt over verstelbare messen en 3 opzetkammen. Dit betekent dat je een grote variëteit aan kapsels kun creëren met deze zo vaak als best geteste tondeuse.

Je kunt de Panasonic ER 1611 zowel met snoer als draadloos gebruiken. Bij dat laatste heb je de beschikking over een accu waarmee je 50 minuten non-stop kunt scheren. Dat is erg lang voor een tondeuse. Binnen een uur is de accu weer volledig opgeladen.

Beste tondeuse test: Panasonic ER-1611

Beste tondeuse test: Panasonic ER-1611


De lengtestanden van deze Panasonic tondeuse loopt uiteen van 0,8 mm tot 15 mm. Er worden opzetkammen meegeleverd voor de grotere lengtes terwijl je het precisiewerk heel nauwkeurig met de verstelbare messen kunt doen.

De Panasonic ER 1611, en andere goede tondeuses, koop je bij de bovengenoemde winkels.

Deze Panasonic tondeuse is een uitstekende tondeuse die ook voor professioneel gebruik geschikt is. Zoek je een goedkopere tondeuse? Kijk dan bij de andere beste tondeuses uit de test voor best geteste goedkope tondeuses.


Foto's: Panasonic

Onderwerp:
Uit menig tondeuse test komt de Panasonic ER 1611 haartrimmer als beste tondeuse uit de test. Deze Panasonic tondeuse is een professionele tondeuse, een echte kappers tondeuse van hoge kwaliteit met veel standen. Hierboven vind je alle informatie over deze beste Panasonic tondeuse uit de test en andere goede tondeuses zoals bijvoorbeeld de Panasonic ER-GP80, een andere best geteste tondeuse van Panasonic uit een andere test . 


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.