Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Panasonic tondeuses beste tondese in menig Duitse test

In meerdere testen van tondeuses is een Panasonic tondeuse als beste tondeuse getest. Hier aandacht voor deze beste tondeuse en andere goede Panasonic tondeuses.

Panasonic tondeuse beste haartrimmer test

Wat is een goede tondeuse? Bij tests van experts op dit gebied komt de Panasonic ER 1611 vaak als beste tondeuse uit de test. Wat maakt deze Panasonic tondeuse zo goed?

Bij de tondeuse test van twee Duitse expertsites (Haarschneidertest24 en Haarschneider-test) wordt deze Panasonic als beste tondeuse uitgeroepen. 

Een andere Philips tondeuses die het heel goed doen bij tests is de Panasonic ER-GP80 (beste volgens Verbraucherwelt).


Kijk hier om Panasonic tondeuses goedkoop te kopen:

Beste tondeuses kopen

Zit jouw beste tondeuse hier niet bij? Ook fabrikanten als Wahl, Philips, Babyliss (BabylissMen), Remington en Moser maken goede tondeuses.

Aanbiedingen van al deze tondeuses bij de beste en goedkoopste winkels vind je op Beste Tondeuse Kopen. Daar vind je ook de tondeuse top 10, meer testen van tondeuses en de tondeuse keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste tondeuse.

Beste tondeuse test: Panasonic ER 1611

Maar bij de bovenstaande Duitse tondeuse tests is het de Panasonic ER 1611 die er als beste tondeuse uit komt rollen. Niet verwonderlijk want deze Panasonic tondeuse is een lichte veelzijdige tonduese die beschikt over verstelbare messen en 3 opzetkammen. Dat betekent dat je een grote variëteit aan kapsels kun creëren met deze zo vaak als best geteste Panasonic tondeuse.

Je kunt de Panasonic ER 1611 zowel met snoer als draadloos gebruiken. Bij dat laatste heb je de beschikking over een accu waarmee je 50 minuten non-stop kunt scheren. Dat is erg lang voor een tondeuse. Binnen een uur is de accu weer volledig opgeladen.

Beste tondeuse test: Panasonic ER-1611

Beste tondeuse test: Panasonic ER-1611


De lengtestanden van deze Panasonic tondeuse loopt uiteen van 0,8 mm tot 15 mm. Er worden opzetkammen meegeleverd voor de grotere lengtes terwijl je het precisiewerk heel nauwkeurig met de verstelbare messen kunt doen.

Meer Panasonic tondeuses

In tegenstelling tot in veel andere landen behoort Panasonic in Nederland niet tot de grootste tondeuse merken. Onterecht, want Panasonic biedt een breed assortiment goede tondeuses voor hoofd, lichaam en baard. De Panasonic zijn van prima kwaliteit en heel betaalbaar. Kijk maar bij de bovenstaande Panasonic tondeuse aanbiedingen.

Panasonic tondeuses koop je goedkoop bij de aanbiedingen van bovengenoemde winkels.

Deze Panasonic tondeuse is een uitstekende tondeuse die ook voor professioneel gebruik geschikt is. Zoek je een goedkopere tondeuse? Kijk dan bij de andere beste tondeuses uit de test voor best geteste goedkope tondeuses.


Foto's: Panasonic

Onderwerp:
Uit menig tondeuse test komt de Panasonic ER 1611 haartrimmer als beste tondeuse uit de test. Deze Panasonic tondeuse is een professionele tondeuse, een echte kappers tondeuse van hoge kwaliteit met veel standen. Hierboven vind je alle informatie over deze beste Panasonic tondeuse uit de test en andere goede tondeuses zoals bijvoorbeeld de Panasonic ER-GP80, een andere best geteste tondeuse van Panasonic uit een andere test .