Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Karcher beste in stoomreiniger test

Redactie     16:40    


Ben je op zoek naar een goede stoomreiniger? Dat is een Kärcher stoomreiniger het overwegen meer dan waard. Kärcher stoomreinigers komen keer op keer als beste uit stoomreiniger tests.

Zo riepen de Duitse specialisten van de Dampfreiniger Test website de Kärcher SC2 uit tot beste stoomreiniger voor het reinigen van de vloer. De SC2 is een basismodel. Kärcher brengt veel zwaardere en meer professionelere stoomreinigers uit (er bestaat ook een Kärcher SC3, SC4 en SC5), maar deze stoomreiniger is voor normaal thuisgebruik krachtig genoeg en goedkoper dan zijn krachtigere broers. 

De prijs/kwaliteit verhouding van deze Kärcher stoomreiniger is zeer goed en dat maakt deze stoomreiniger tot een duidelijke beste koop. Het is dan ook de Kärcher SC2 die keer op keer als winnaar bij stoomreiniger tests al beste stoomreiniger uit de bus komt, zo ook bij Dampfreiniger Test.

De als best geteste Kärcher SC2 en andere goede stoomreinigers zijn te koop bij de beste winkels om een stoomreiniger te kopen.

Beste stoomreiniger test: Kärcher SC2

Maar nu over de Kärcher SC2, de beste stoomreiniger uit de test: Deze stoomreiniger is een kei in het reinigen van vloeren van parket, laminaat en tegels, maar ook in het reinigen van ruiten, tegelwanden en voegen. Schimmels, vet en kalk verdwijnen als sneeuw voor de zon met de Kärcher SC2 stoomreiniger.


Zo'n stoomreiniger is een krachtig wapen tegen bacteriën. De stoomkracht is in te stellen en dankzij de vloerzuigmond met vloerdoek reinig je met deze beste stoomreiniger uit de test alle soorten harde vloeren.

Deze Kärcher stoomreiniger is licht zodat je hem makkelijk door het hele huis kunt meenemen. Een minpunt is de vrij lange opwarmtijd. Het duurt ruim 5 minuten voor je hem kunt gebruiken, maar de prestaties zijn er daarna ook naar.

De Kärcher SC2 wordt heel compleet geleverd met een 2 meter lange stoomslang met spuitpistool, een puntstraalsproeier, een handsproeier (met badstof overtrek), een vloerzuigmond, een vloerdoek, ontkalkingssticks en een ronde borstel.

Kijk vooral eens bij bovenstaande winkels voor de actuele winkelprijs en meer informatie over de Kärcher SC2 en andere goede stoomreinigers.

Zie ook: Meer testen stoomreinigers


Onderwerp:
De Karcher SC2 is als beste stoomreiniger getest. Deze beste stoomreiniger uit de test heeft de beste prijs / kwaliteit verhouding. Kijk hier boven voor meer informatie en aanbiedingen van deze beste stoomreiniger van Kärcher en andere goede stoomreinigers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.