Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Paraplu test: Wat is de beste stormparaplu?

Redactie     08:01    


Als het regent loopt een groot deel van Nederland met een paraplu rond. Waait het daarbij flink, dan zie je deze paraplu's één voor één sneuvelen. De stormparaplu is de oplossing voor dit probleem. Een paraplu die zelfs krachtige wind moeten kunnen doorstaan. Maar is dat zo? Hier de stormparaplu test.

Diverse paraplu fabrikanten maken speciale stormparaplu's. Kijk in het overzicht alle stormparaplu's voor aanbiedingen sterke paraplu's tegen een lage prijs. Of kijk hier onder voor de beste stormparaplu uit de test.

Deze stormparaplu test is uitgevoerd door Kassa van de Vara. Het item (uitgezonden oktober 2016) is hieronder te bekijken.


Getest op vele eigenschappen

Van een goede stormparaplu mag je verwachten dat ze bestand zijn tegen een windstoot. Maar hoe waterproof en stormproof is zo'n paraplu in de praktijk? Kassa testte het uit, en keek daarbij ook naar veiligheid, gebruiksgemak, de duurzaamheid, het uiterlijk en natuurlijk de mate waarin de paraplu je droog houdt. Hierbij werd ondermeer gebruik gemaakt van een windtunnel en van de de spuitwagen van de plaatselijke brandweer.

De beste stormparaplu

De Human Nature paraplu van de ANWB kwam als beste strormparaplu uit deze paraplu test. Deze scoorde een 8,2 als eindcijfer. Deze paraplu beschikt over (afgedichte) openingen via welke de wind kan ontsnappen. Daardoor kan deze stormparaplu inderdaad een zware storm aan.

Bekijk de video hierboven voor de volledige test.


Onderwerp:
De Human Nature stormparaplu van de ANWB is in de stormparaplu test van Vara Kassa als beste stormparaplu getest. Deze beste paraplu is een sterke stormproof paraplu. Bovenaan vind je aanbiedingen van nog meer goede stormparaplu's.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.