Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Human Nature paraplu beste stormparaplu in test

De ANWB Human Nature paraplu is door Kassa als beste stormparaplu getest. Hier informatie en een aanbieding van deze beste stormparaplu uit de test.


Als het regent loopt een groot deel van Nederland met een paraplu rond. Waait het daarbij flink, dan zie je deze paraplu's één voor één sneuvelen. De stormparaplu is de oplossing voor dit probleem. Een paraplu die zelfs krachtige wind moeten kunnen doorstaan. Maar is dat zo? Hier de stormparaplu test.

Diverse paraplu fabrikanten maken speciale stormparaplu's. Kijk in het overzicht alle stormparaplu's voor aanbiedingen sterke paraplu's tegen een lage prijs. Of kijk hier onder voor de beste stormparaplu uit de test.

Deze stormparaplu test is uitgevoerd door Kassa van de Vara. Het item (uitgezonden oktober 2016) is hieronder te bekijken. De ANWB Human Nature stormparaplu is de beste stormparaplu uit deze stormtemperatuur test.Getest op vele eigenschappen

Van een goede stormparaplu mag je verwachten dat ze bestand zijn tegen een windstoot. Maar hoe waterproof en stormproof is zo'n paraplu in de praktijk? Kassa testte het uit, en keek daarbij ook naar veiligheid, gebruiksgemak, de duurzaamheid, het uiterlijk en natuurlijk de mate waarin de paraplu je droog houdt. Hierbij werd ondermeer gebruik gemaakt van een windtunnel en van de de spuitwagen van de plaatselijke brandweer.

De beste stormparaplu

De Human Nature paraplu van de ANWB kwam als beste stormparaplu uit deze paraplu test. De Human Nature stormparaplu scoorde een 8,2 als eindcijfer in de test. Deze Human Nature paraplu beschikt over (afgedichte) openingen via welke de wind kan ontsnappen. Daardoor kan de Human Nature stormparaplu inderdaad een zware storm aan.

Bekijk de video hierboven voor de volledige test.


Zie ook:

Onderwerp:
De Human Nature stormparaplu van de ANWB is in de stormparaplu test van Vara Kassa als beste stormparaplu getest. Deze beste paraplu is een sterke stormproof paraplu. Bovenaan vind je aanbiedingen van nog meer goede stormparaplu's.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan ook de Sunflake stormparaplu aanraden (rare naam trouwens voor een paraplu. Deze stormparaplu is stormbestendig tot 140 km/u. Hij beschikt dan ook over hele sterke baleinen, De paraplu is gemaakt van goed waterafstotend materiaal en is heel compact op te vouwen. Vervolgens kan je hem dan in een heel stevige opberghoes meenemen die er voor zorgt dat je paraplu niet beschadigd als deze in de knel komt. Openen en sluiten gaat beide via een knop en opvouwen gaat heel makkelijk door aan beide kanten te duwen. Ik kan iedereen deze stormparaplu aanraden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.