Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Human Nature paraplu beste stormparaplu in test

 

De ANWB Human Nature paraplu is door Kassa als beste stormparaplu getest. Hier informatie en een aanbieding van deze beste stormparaplu uit de test.


Als het regent loopt een groot deel van Nederland met een paraplu rond. Waait het daarbij flink, dan zie je deze paraplu's één voor één sneuvelen. De stormparaplu is de oplossing voor dit probleem. Een paraplu die zelfs krachtige wind moeten kunnen doorstaan. Maar is dat zo? Hier de stormparaplu test.

Diverse paraplu fabrikanten maken speciale stormparaplu's. Kijk in het overzicht alle stormparaplu's voor aanbiedingen sterke paraplu's tegen een lage prijs. Of kijk hier onder voor de beste stormparaplu uit de test.

Deze stormparaplu test is uitgevoerd door Kassa van de Vara. Het item (uitgezonden oktober 2016) is hieronder te bekijken. De ANWB Human Nature stormparaplu is de beste stormparaplu uit deze stormtemperatuur test.


Getest op vele eigenschappen

Van een goede stormparaplu mag je verwachten dat ze bestand zijn tegen een windstoot. Maar hoe waterproof en stormproof is zo'n paraplu in de praktijk? Kassa testte het uit, en keek daarbij ook naar veiligheid, gebruiksgemak, de duurzaamheid, het uiterlijk en natuurlijk de mate waarin de paraplu je droog houdt. Hierbij werd ondermeer gebruik gemaakt van een windtunnel en van de de spuitwagen van de plaatselijke brandweer.

De beste stormparaplu

De Human Nature paraplu van de ANWB kwam als beste stormparaplu uit deze paraplu test. De Human Nature stormparaplu scoorde een 8,2 als eindcijfer in de test. Deze Human Nature paraplu beschikt over (afgedichte) openingen via welke de wind kan ontsnappen. Daardoor kan de Human Nature stormparaplu inderdaad een zware storm aan.

Bekijk de video hierboven voor de volledige test.


Zie ook:

Onderwerp:
De Human Nature stormparaplu van de ANWB is in de stormparaplu test van Vara Kassa als beste stormparaplu getest. Deze beste paraplu is een sterke stormproof paraplu. Bovenaan vind je aanbiedingen van nog meer goede stormparaplu's.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *