Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kinderparaplu

 

Wat is de beste paraplu voor een kind? Hier vind je de beste kinderparaplu. Met aanbiedingen van de beste kinderparaplu's.


Beste kinderparaplu test


Hieronder vind je een overzicht met aanbiedingen van de beste kinderparaplu's van dit moment. Al deze paraplu's voor kinderen hebben een waardering van 5 sterren gekregen.Wat is een goede kinderparaplu?

Het doel van een kinderparaplu is hetzelfde doel als die van een "grote mensen paraplu", het droog houden van de gebruiker. Maar de kinderparaplu is natuurlijk een stuk kleiner, en ook bij het design zijn er verschillen. Kinderen stellen er prijs op als hun paraplu rijk versiert is. Met vaak niet alleen leuke kleuren, maar ook met afbeeldingen. Prints van bijvoorbeeld kinderhelden.

Kinderparaplu Frozen Kids Licensing

Kinderparaplu Frozen Kids Licensing

Leuk design voor kinderen

Voorbeelden van personages die het goed doen bij kinderparaplu's zijn Paw Patrol, K3, Peppa Pig, Woezel & Pip, Bumba,  en Marvel superhelden als Spiderman. En natuurlijk zijn bekende Disney personages als Minnie Mouse, Frozen en de Disney Prinsessen favoriet, evenals prints van dino's, unicorns en andere dieren. Alle bij de kinderen populaire films en animatie series zie je bij de bovenstaande beste kinderparaplu's langskomen.

Ook populair bij kinderen zijn de paraplu's die onder andere Playshoes maakt, waarbij bijvoorbeeld de oren uit de paraplu steken.


Playshoes kinderparaplu eenhoorn

Playshoes paraplu eenhoorn


Goede kwaliteit en ontworpen voor een kind

Kinderen vinden een mooi en aansprekend design erg belangrijk. Maar natuurlijk moet een goede kinderparaplu ook kwalitatief goed, veilig en makkelijk te gebruiken zijn. De beste kinderparaplu is een paraplu die makkelijk te openen en te sluiten is en die niet verkeerd opvouwt. En niet alleen het formaat van de paraplu zelf is belangrijk bij een goede kinderparaplu, ook het handvat moet afgestemd zijn op een kleinere kinderhand.

Een goede paraplu voor kinderen is gemaakt van een licht, maar ook sterk, materiaal als nylon, polyester of pongee, met een frame van aluminium of glasvezel. De kinderparaplu moet evenals een paraplu voor volwassenen goed tegen wind en windstoten bestand zijn.

Doorzichtige kinderparaplu Playshoes

Doorzichtige kinderparaplu Playshoes


Natuurlijk is een kinderparaplu minder groot dan de standaard paraplu, en bij het ontwerp van een goede kinderparaplu is er rekening mee gehouden dat een klein kind de paraplu makkelijk kan hanteren en makkelijk kan gebruiken. Het inklappen en uitklappen moet bij een kinderparaplu makkelijk gaan.

Een veilige paraplu voor kinderen

Voor de veiligheid mag de kinderparaplu niet over scherpe punten, randen en uitsteeksels beschikken. Voor een veilig zicht is een doorzichtige kinderparaplu een aanrader, maar helaas is het aanbod aan transparante paraplu's voor kinderen maar beperkt.

Kijk bovenaan voor aanbiedingen van alle paraplu's voor kinderen die de beste waardering hebben gekregen.


Djeco paraplu kinderen doorzichtig

Djeco paraplu kinderen doorzichtig


Zie ook:


Tekening: Victoria Borodinova

Onderwerp:
Hier vind je alle beste paraplu's voor een kind. Deze kinderparaplu's hebben de hoogste waardering gekregen. Ook geven we tips voor bij het kiezen van de beste kinderparaplu.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *