Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste paraplu

Redactie     13:40     No comments


De ene paraplu is de andere niet. Niet alleen qua vorm en grootte kunnen paraplu's verschillen ook qua kwaliteit. Op een paraplu die je na één stevige windvlaag kunt weggooien zit je natuurlijk niet te wachten. Daarom kijken we hier naar de beste paraplu's.


Het gaat daarbij om een behoorlijk aantal beste paraplu's in alle kleuren, uitschuifbaar en niet-uitschuifbaar, met prijzen van minder dan een tientje tot bijna 100 euro en in diverse vormen. Maar wel allemaal paraplu's met een waardering van het maximum van 5 sterren. Kortom de beste paraplu voor iedere smaak en wens. In het overzicht met beste paraplu's vind je al deze paraplu's met de hoogste waardering.

Hieronder kijken we naar een aantal verschillende modellen die je in dit overzicht met beste paraplu's tegenkomt.

Stormparaplu

We hadden het hierboven over een windvlaag. Nou, daar heeft deze stormparaplu van Beefree geen last van. Deze is namelijk bestand tot windstoten to 100 kilometer per uur. Deze paraplu beschikt over 10 panelen waar 6 of 8 panelen standaard is bij een paraplu. Hoe meer panelen, hoe steviger de paraplu. Een polsstrap voorkomt dat de paraplu door een windstoot uit je hand wordt getrokken.Het betreft een automatisch stormparaplu, maar dat klinkt wat spectaculairder dan het is. Automatisch betekent namelijk in dit geval dat je de paraplu met één druk op de knop kunt openen.

Kijk in het bovenstaand overzicht van beste paraplu's voor de prijs van deze stormparaplu en andere goede stormparaplu's.

Transparante paraplu

Een nadeel van een paraplu kan zijn dat deze je het zicht ontneemt, wat natuurlijk best gevaarlijk kan zijn. Bij een transparante paraplu heb je dat nadeel niet. Daar kijk je door heen.Bovenstaande paraplu van Smati is zo'n veilige transparante paraplu. Deze is mooi afgewerkt met een witte handgreep die mooi past bij het witte doorzichtige polyester doek. 8 metalen baleinen zorgen voor stevigheid. Ook deze paraplu is te vinden in het overzicht met beste paraplu's, evenals andere goede transparante paraplu's.

Hartvormige paraplu

De meeste paraplu's zijn vierkant, maar Impliva brengt ook hartvormige paraplu's uit. Voor deze vorm is niet voor de functionaliteit gekozen maar vooral omdat het leuk is zo'n paraplu aan een geliefde cadeau te doen.Hier zie je de rode versie van deze hartvormige paraplu, maar deze is er ook verkrijgbaar in wel tien andere kleuren! Deze paraplu beschermt je geliefde niet alleen tegen de regen maar ook tegen de zon want deze is UV-bestendig. Kijk voor alle kleuren en prijzen bij de bovenstaande beste paraplu's.

Stijlvolle luxe paraplu

Heel stijlvol is deze luxe golfparaplu van Falcone. Deze luxe golfparaplu beschikt over een glasfiber stok en een glasfiber frame. Het pongee doek is van polyester.De flappen bovenop voorkomen kapot waaien maar houden de regen wel goed buiten. Deze zwarte paraplu ziet er heel stijlvol uit. De Falcone paraplu is er ook in de kleuren rood en blauw, maar in die kleuren ziet hij er toch minder stijlvol uit. Kijk voor meer informatie bij de aanbiedingen van beste paraplu's.

Beste allround paraplu

Voor ons is echter deze Fredricks paraplu de beste paraplu. Het is een allrounder met vele pluspunten. Zo is deze paraplu bestand tegen windstoten tot 100 kilometer per uur, is hij dankzij zijn teflon coating waterafstotend en sneldrogend, en kun je hem compact inklappen en in een meegeleverd tasje bewaren.


Openen en sluiten gaat met een druk op een knop en het ergonomische handvat beschikt over een polsstrap. Voeg daarbij een aantrekkelijk design en een even aantrekkelijke prijs en deze paraplu is een echte aanrader.

Kijk voor de prijzen, maten en specificaties van deze beste paraplu's en nog veel meer 5 sterren paraplu's in het bovenaan genoemde overzicht.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.