Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Vtech Toet Toet Auto's: Leukste speelgoed peuter

Enige tijd terug is Vtech Toet Toet als beste speelgoed voor een peuter getest. Hier informatie over dit voormalig speelgoed van het jaar.

Vtech Toet Toet speelgoed peuter

Ieder jaar wordt het leukste speelgoed van het jaar gekozen. Als Speelgoed van het Jaar 2016 in de leeftijdscategorie tot 3 jaar werd Toet Toet Auto's Ruimtestation van Vtech getest.  Dit ruimtestation maakt deel uit van het leuke Vtech Toet Toet speelgoed dat bestaat uit diverse speelgoed garages en vele leuke Toet Toet speelgoedauto's.

Hieronder meer informatie over dit leukste speelgoed voor peuters uit deze test van enkele jaren terug en informatie en aanbiedingen van al het leuke Vtech Toet Toet Auto speelgoed.

Ruimtestation als speelgoed garage

Het Toet Toet Auto Ruimtestation is een leuke futuristische variant op de speelgoedgarage. Peuters en kleuters kunnen hun Toet Toet auto's via het zwarte gat naar beneden laten rijden. 

De Toet Toet auto Ruben Ruimteschip wordt meegeleverd, maar je kunt ook andere Toet Toet auto's gebruiken bij dit ruimtestation en het station koppelen aan andere Toet Toet speelsets die je al in bezit hebt.

Er zit muziek in!

Zoals bij alle Toet Toet sets zit er ook muziek in dit peuterspeelgoed. De peuter of kleuter kan kiezen uit niet minder dan 6 verschillende melodieën en 3 gezongen liedjes. Als een autootje over één van de 5 magische sensoren rijdt volgt er een muzikale reactie.

Natuurlijk is dit speelgoed stevig en duurzaam (peuter-proof) en helemaal veilig voor de kleinste kinderen.

Goedkoop dit speelgoed kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Vtech Toet Toet speelgoed om dit leukste peuterspeelgoed goedkoop te kopen. Je vindt daar ook al het andere leuke Vtech Toet Toet Auto speelgoed.

Vtech speelgoed

De Toet Toet speelgoedauto's zijn speelgoed van Vtech. Vtech maakt vooral technisch speelgoed wat via sensoren met geluid en licht reageert op een kind en wat er in de omgeving van het speelgoed gebeurt. De Toet Toet autogarages zijn daar een mooi voorbeeld van. 

Dit vinden de gebruikers van Vtech Toet Toet auto's

Dit geven de gebruikers (of eigenlijk hun ouders) ons aan als de pluspunten en minpunten van het Vtech Toet Toet speelgoed.

Pluspunten:
 • Leuke en grappige ontwerpen.
 • Speelgoed van goede kwaliteit.
 • Kinderen blijven er mee spelen.
 • Blij dat volume te regelen is.
 • Goed te combineren met ander Vtech speelgoed.

Minpunten:
 • Niet altijd goed te verstaan.
 • Moeilijk op te ruimen door grote delen (betreft garage).
 • Auto's blijven baak steken (Tornado Stuntpark).

Kijk op HetLeuksteSpeelgoed.nl voor nog veel meer leuke speelgoedtips.

Zie ook:


Foto: Vtech

Onderwerp:
Vtech Toet Toet Auto is heel leuk speelgoed voor peuter en kleuter, bestaande uit garages en leuke speelgoed auto's. Enkele jaren terug is het Vtech Toet Toet Auto Ruimtestation als beste peuterspeelgoed getest. Hierboven informatie en aanbiedingen van al het Vtech Toet Toet Auto's speelgoed.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Mijn jongens hebben niet één, niet twee, maar drie Vtech garages en een hele zwik Toet Toet auto's. Ze zijn er hele middagen samen zoet mee. Bouwen en combineren, ook met ander speelgoed. Het Vtech Toet Toet Auto speelgoed is superleuk en ze zijn er heel creatief mee aan het bouwen.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.