Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Snowboard test


Wat zijn de beste snowboards? 12 ervaren snowboarders togen naar het Italiaanse Schnastal om voor de Nederlandse Ski Vereniging alle gangbare snowboards te testen. Kijk vooral eens naar deze test voor je een snowboard koopt.

De snowboards werden voor de test in vier categoriƫn ingedeeld: Allmountain, Freeride, Freestyle en snowboards voor dames. In elke categorie werden drie favoriete snowboards aangewezen. Snowboards van onder andere Nitro, Rossignol, Lib Tech, Capita, YES, Roxy, Ride, Bataleon en Flow werden in deze snowboard test uitgebreid getest.


Kijk op de website van de Nederlandse Ski Vereniging voor alle testresultaten van ieder getest snowboard. En kijk bij de beste winkels om snowboard te kopen waar je goedkoop de snowboards uit de snowboard test kunt kopen.

Test van veel verschillende snowboards

Bij een snowboard hangt het sterk af waarvoor je hem gebruikt om te bepalen hoe goed dit snowboard voor je is. Ben je vooral naast de piste te vinden, in plaats van erop. Dan is de freeride categorie de snowboard categorie voor jou. Dit zijn vaak langere snowboard waarbij je de bindingen ook verder naar achteren kunt zetten. Voor de stunters onder de snowboarders zijn er de freestyle snowboards en de allmountain snowboards zijn de echte allrounders onder de snowboard. Een vierde categorie vormen de snowboards voor dames. Zo'n snowboard voor dames is helemaal op de anatomie van vrouwen aangepast.In bovenstaande test en bij bovenstaande winkels vind je al deze snowboards.

Zie ook: Meer tests wintersport