Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

AEG Blender To Go beste blender smoothie test (beste smoothie maker)

De AEG Blender To Go is de beste smoothie blender to go uit de test. Dit is de beste smoothie maker met drinkbeker zodat je je verse smoothie makkelijk mee kunt nemen.

Beste blender to go AEG

Een smoothie is lekker, een smoothie is gezond. Maar wat is de beste blender om zelf smoothies mee te maken (de beste smoothie maker)? In Duitsland testte men 18 blenders, waaronder zes specifieke smoothie-mixers.


Blender to go voor een smoothie

Het was de AEG Blender To Go die als beste smoothie maker uit de test kwam. Deze betaalbare blender to go heeft vele voordelen en sterke punten. Je maakt met deze smoothiemaker op een makkelijke manier lekkere en gezonde smoothies. 


Eerder was de AEG Blender to Go ook al de beste blender ook al de beste in de smoothiemaker test van ETM Testmagazin.


Een blender to go is een smoothie maker waarbij de smoothie in een drinkbeker voor onderweg wordt klaargemaakt. Je hoeft de smoothie na het bereiden dus niet over te gieten. Het is een kwestie van blenderen, deksel sluiten, en GO!

Kijk bij de aanbiedingen van blenders to go voor meer van deze smoothie maker met drinkfles om een smoothie te maken en mee te nemen. De beste blenders voor smoothies onderweg. Je vindt bij deze aanbiedingen smoothie makers tot go van Philips. Tefal, Aigostar, Bosch, Princess, Domo, Nutribullet, Solis en veel andere goede fabrikanten van to go blenders voor smoothies.

De beste blender smoothies: AEG Blender to Go

De AEG Blender To Go kom je tegen in diverse types, maar het is dezelfde blender, alleen accessoires die je bij je aankoop krijgt verschillen. Zo heb je de AEG Blender to Go SB2700 (met extra drinkbeker) en de AEG Blender to Go SB2900 (met twee drinkbekers, hakmolen en koffiemolen).

Alle momenteel beschikbaar versies van deze beste blender to go voor smoothies vind je bij de bovenstaande link naar de AEG Blender to Go smoothiemaker. 

Dat de AEG Blender to Go als beste smoothie blender is getest is niet verwonderlijk. Deze beste blender is zuinig, veilig, duurzaam en makkelijk in het gebruik en bij het schoonmaken. En heel belangrijk, je maakt er heerlijke smoothies mee. Alleen over de siliconenafdichting was het testteam wat minder te spreken.

De mengbeker (of mengbekers bij de uitgebreidere versie) van de AEG blender kunnen als drinkfles dienen. Je kan je smoothie na het mixen dus meteen meenemen. Vandaar de To Go in de naam van deze beste blender uit de test.

De losse onderdelen van deze AEG smoothiemaker kunnen gewoon met de rest van de vaat mee in de vaatwasmachine.

Smoothie recepten

Een smoothie is een drankje van gepureerd fruit en / of gepureerde groente gemengd met een vloeistof als sap, zuivel of water.  Met een goede smoothie maker zoals de AEG Blender to Go kun je alle soorten groente en fruit in je smoothie verwerken. Banaan, aardbei, mango, bessen en wortel, maar ook spinazie, boerenkool, andijvie en pompoen. Om het extra lekker te maken worden er ingrediënten als kaneel toegevoegd. Door bevroren fruit te gebruiken kun je een extra frisse smoothie maken, geweldig in de zomer!

Vaak maak je met een AEG Blender to Go of een andere goede smoothiemaker een zo gezond mogelijke smoothie, maar ook minder gezonde ingrediënten zoals siroop, chocolade, snickers en pimdakaas kunnen in een smoothie verwerkt worden.

Kijk bij de smoothie recepten voor ideeën voor heerlijke en originele smoothies die je met de AEG lBlender to Go of een andere goede smoothie maker kunt bereiden.

Kijk via de bovengenoemde link voor de specificaties en laagste prijzen van alle AEG to Go blenders of kijk op Beste Blender Kopen voor meer goede blenders en de beste winkels om de voor jou beste blender goedkoop te kopen.


Onderwerp:
Bij meerdere testen is de AEG Blender To Go als beste blender voor het maken van een smoothie getest. Deze beste smoothie maker is ook de beste blender to go, een blender met drinkbeker. Deze beste smoothie maker / beste smoothie blender uit de test is te koop in diverse versies (met verschillende accessoires). Kijk hierboven voor alle informatie en lage prijs van deze beste smoothie blender en van andere goede blenders.