Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste blender voor een smoothie

Redactie     20:09    


Een smoothie is lekker, een smoothie is gezond. Maar wat is de beste blender om zelf smoothies mee te maken? De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) testte het uit. 18 blenders, waaronder zes specifieke smoothie-mixers werden uitvoerig getest.


Het was de AEG SB2500 die als beste blender voor smoothies uit de bus kwam. Deze betaalbare blender (circa 50 euro) heeft vele voordelen en sterke punten. Je koop de AEG SB2500 in Nederland bij de aanbevolen elektronicawinkels.Eerder was de AEG SB2500 ook al de beste blender ook al de beste in de smoothiemaker test van ETM Testmagazin. Zie de video hierboven.

De beste blender voor smoothies: AEG SB2500

De AEG SB2500 is zuinig, veilig, duurzaam en makkelijk in het gebruik en bij het schoonmaken. En heel belangrijk, je maakt er heerlijke smoothies mee. Alleen over de siliconenafdichting was het testteam wat minder te spreken.

De beide mengbekers van de blender kunnen als drinkfles dienen. Je kan je smoothie na het mixen dus meteen meenemen. De losse onderdelen kunnen gewoon met de rest van de vaat mee in de vaatwasmachine.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor deze en andere blenders en meer elektrische apparatuur tegen de laagste prijs.

Publicatie test: november 2016. Andere tests van blenders

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.