Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AEG Blender To Go beste blender smoothie test (beste smoothie maker)

Redactie     20:09    


Een smoothie is lekker, een smoothie is gezond. Maar wat is de beste blender om zelf smoothies mee te maken (de beste smoothie maker)? De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) testte het uit. 18 blenders, waaronder zes specifieke smoothie-mixers werden uitvoerig getest.


Het was de AEG Blender To Go die als beste smoothie maker uit de test kwam. Deze betaalbare blender to go heeft vele voordelen en sterke punten. Je maakt er op een makkelijke manier lekkere en gezonde smoothies mee. 


Eerder was de AEG Blender to Go ook al de beste blender ook al de beste in de smoothiemaker test van ETM Testmagazin.


Een blender to go is een smoothie maker waarbij de smoothie in een drinkbeker voor onderweg wordt klaargemaakt. Je hoedt de smoothie na het bereiden dus niet over te gieten.

Kijk bij de aanbiedingen van blenders to go voor meer van deze smoothie maker met drinkfles voor je smoothies. Je vindt hier smoothie makers tot go van Philips. Tefal, Aigostar, Bosch, Princess, Domo, Nutribullet, Solis en veel andere goede fabrikanten van to go blenders voor smoothies.

De beste blender smoothies: AEG Blender to Go

De AEG Blender To Go kom je tegen in diverse types, maar het is dezelfde blender, alleen accessoires die je bij je aankoop krijgt verschillen. Zo heb je de AEG Blender to Go SB2700 (met extra drinkbeker) en de AEG Blender to Go SB2900 (met twee drinkbekers, hakmolen en koffiemolen).

Alle momenteel beschikbaar versies van deze beste blender to go voor smoothies vind je bij de bovenstaande link naar de AEG Blender to Go. 

Dat de AEG Blender to Go als beste smoothie blender is getest is niet verwonderlijk. Deze beste blender is zuinig, veilig, duurzaam en makkelijk in het gebruik en bij het schoonmaken. En heel belangrijk, je maakt er heerlijke smoothies mee. Alleen over de siliconenafdichting was het testteam wat minder te spreken.

De mengbeker (of mengbekers bij de uitgebreidere versie) van de blender kunnen als drinkfles dienen. Je kan je smoothie na het mixen dus meteen meenemen. Vandaar de To Go in de naam van deze beste blender.

De losse onderdelen kunnen gewoon met de rest van de vaat mee in de vaatwasmachine.

Kijk via de bovengenoemde link voor de specificaties en laagste prijzen van alle AEG to Go blenders of kijk op Beste Blender Kopen voor meer goede blenders en de beste winkels om de voor jou beste blender goedkoop te kopen.


Onderwerp:
Bij een test van de Duitse consumentenbond (Stiftung Warentest) is de AEG Blender To Go als beste blender voor het maken van een smoothie getest. Deze beste smoothie maker is ook de beste blender to go, een blender met drinkbeker. Deze beste smoothie maker / beste smoothie blender uit de test is te koop in diverse versies (met verschillende accessoires). Kijk hierboven voor alle informatie en lage prijs van deze beste smoothie blender en van andere goede blenders.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.