Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AEG Blender To Go beste blender voor een smoothie uit de test

Redactie     20:09    


Een smoothie is lekker, een smoothie is gezond. Maar wat is de beste blender om zelf smoothies mee te maken? De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) testte het uit. 18 blenders, waaronder zes specifieke smoothie-mixers werden uitvoerig getest.


Het was de AEG Blender To Go die als beste blender voor smoothies uit de bus kwam. Deze betaalbare blender heeft vele voordelen en sterke punten. 
Eerder was de AEG Blender to Go ook al de beste blender ook al de beste in de smoothiemaker test van ETM Testmagazin. Zie de video hierboven.

De beste blender voor smoothies: AEG Blender to Go

Getest werd de AEG Blender To Go van het type SB2500. Dit is de meest "kale" versie van de beste blender voor smoothies. Je komt de AEG Blender to Go ook onder andere modelnamen tegen waarbij er extra accessoires bij de blender worden meegeleverd  zoals de AEG Blender to Go SB2700 (met extra drinkbeker) en de AEG Blender to Go SB2900 (met twee drinkbekers, hakmolen en koffiemolen).

Alle versies van deze beste to go blender voor smoothies vind je bij de bovenstaande link naar de AEG Blender to Go. 

Dat de AEG Blender to Go als beste blender is getest is niet verwonderlijk. Deze beste blender is zuinig, veilig, duurzaam en makkelijk in het gebruik en bij het schoonmaken. En heel belangrijk, je maakt er heerlijke smoothies mee. Alleen over de siliconenafdichting was het testteam wat minder te spreken.

De mengbeker (of mengbekers bij de uitgebreidere versie) van de blender kunnen als drinkfles dienen. Je kan je smoothie na het mixen dus meteen meenemen. Vandaar de To Go in de naam van deze beste blender.

De losse onderdelen kunnen gewoon met de rest van de vaat mee in de vaatwasmachine.

Kijk via de bovengenoemde link voor de specificaties en laagste prijzen van alle AEG to Go blenders of kijk op Beste Blender Kopen voor meer goede blenders en de beste winkels om de voor jou beste blender goedkoop te kopen.


Onderwerp:
Bij een test van de Duitse consumentenbond (Stiftung Warentest) is de AEG Blender To Go als beste blender voor het maken van een smoothie getest. Deze beste blender uit de test is te koop in diverse versies (met verschillende accessoires). Kijk hierboven voor alle informatie en lage prijs van deze beste blender voor smoothies en van andere goede blenders.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.