Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Test beste massagestoel / massage apparaat rug

De beste massagestoel voor een rugmassage uit de test is de Medisana MC 825. Deze goede massagestoel is relatief goedkoop.


Last van je rug? Af en toe een massage nodig? En niet altijd een masseur voorhanden? Gelukkig zijn er goede massage-apparaten te koop. Maar niet elk massage-apparaat presteert even goed bij ieder lichaamsdeel. Daarom hier een test van massage-apparaten geschikt voor massage van de rug.

Deze test is uitgevoerd door de specialisten van de Massagekussenstore van Coolblue. In deze winkel kun je goedkoop alle goede massage-apparaten en massagekussens kopen. Kijk hier voor aanbiedingen.

Beste massage apparaat voor rug massage: Medisana MC 825

Als beste massage apparaat voor de rug wijst de Massagekussenstore de Medisana MC 825 aan. Daarbij hebben ze rekening gehouden met de mogelijkheden, de kwaliteit maar ook met de prijs. Dit is dus de Beste Koop.Voordelen
Het Medisana MC 825 massageapparaat maakt van je stoel of bank een echte massagestoel. Simpelweg door hem op de stoel of bank te plaatsen. De zo verkregen massagestoel masseert bovenrug, onderrug, zitvlak en bovenbenen.

Dat doet het apparaat allemaal goed, maar op het gebied van de rugmassage steekt het boven de test uit. Dit komt vooral omdat de Medisana MC 825 ook de taille masseert met behulp van massagekussens aan de zijkant van het massage apparaat. Zodoende wordt de rug extra goed gemasseerd. Ook voor een beenmassage is dit massageapparaat een aanrader.

Dit als beste massage-apparaat voor de rug geteste Medisana massage-apparaat kent drie programma's voor een Shiatsu massage of vibratie massage. De massagezones zijn apart en helemaal naar wens in te stellen. Dankzij de warmtefunctie geeft het Medisana MC 825 massage apparaat ook ontspanning en helpt het de spieren te ontspannen.

Nadelen
Door zijn vorm, die juist voor een goede rugmassage zorgt, is de Medisana MC 825 wel wat groot. Ook was het niet het meest stille apparaat uit de test. Is dat voor jou een probleem? Bij de bovengenoemde winkel vind je nog veel meer goede massage-apparaten, massagestoelen, massagekussens, informatie, reviews en gebruikerservaringen.

Kijk in bovenstaande winkel voor alle informatie en prijzen.

Zie ook:Onderwerp:
Last van je rug? Behoefte aan een rugmassage? Het Medisana rugmassage apparaat is als beste massage apparaat voor de rug getest. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van dit beste rugmassage apparaat uit de test.