Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste massage apparaat test

De beste massage apparaten uit de test voor verschillende soorten masseren. Voor rugmassage, voetmassage, ontspanningsmassage, gezichtsmassage en andere massages. Met de beste massagegun, beste massagestoel en andere massage apparaten. 

Geef jezelf een goede massage met een goed massage apparaat. Er zijn veel goede massage apparaten voor massages van bijvoorbeeld voeten, gezicht, nek, rug en andere lichaamsdelen die je wilt masseren. Hier vind je de beste massage apparaten uit de test in alle soorten.

De beste massage apparaten uit de test

We beginnen met de beste massage apparaten uit een recente test. Dit zijn de beste massageapparaten van dit moment:

En zo zijn er nog meer massage apparaten zoals het massagekussen, het infrarood massage apparaat, de massage roller en veel meer. Kijk hieronder voor alle massage apparaten, al hun gegevens en prijzen en een keuzehulp om het voor jou beste massageapparaat te vinden en goedkoop te kopen.

Er zijn diverse soorten massage apparaten en andere massage artikelen. Hieronder een kort overzicht.


Massage apparaat: Shiatsu massagekussen nek Medisana

Shiatsu massage apparaat nek Medisana

Beste massage apparaat om te ontspannen

Een goede massage om te ontspannen is een vibratie massage. Als je in het bovenstaande overzicht met alle massage apparaten een vibratie massage aanvinkt krijg je alle massageapparaten te zien die een vibratie massage geven. Denk daarbij aan een massagekussen voor rug en/of nek, maar ook aan een massagegun. Goede massage apparaten voor een ontspanningsmassage.

Ook de rolmassage is een vorm van massage die rust en ontspanning kan geven. Dat doet een rolmassage apparaat door de doorbloeding te stimuleren. Dit is ook de beste massage voor mensen met een slechte doorbloeding.

Speciaal voor de rolmassage is de massage roller, maar ook veel andere massage apparaten kunnen je een rolmassage geven. Kies in de bovenstaande keuzehulp voor rolmassage als je een rolmassage apparaat zoekt.

En dat is er natuurlijk nog het voetmassage apparaat als goed massage apparaat om te ontspannen. Eer zijn dus veel goede apparaten om jezelf op een ontspanningsmassage te tracteren.


Beurer massage apparaat rug en nek
Beurer massage apparaat rug en nek (doorsnede)


Beste massage apparaat bij pijnlijke spieren

De shiatsu massage (klopmassage) is een populaire massage om de klachten van pijnlijke en vermoeide spieren te verminderen. Een shiatsu massage imiteert een massage met vingers, duimen en handpalmen. Een shiatsu massage apparaat masseert je spieren dus als een echte masseur of fysiotherapeut, inclusief de kloppende beweging van de vingertoppen en handen.

Kies in de massage apparaat keuzehulp voor shiatsu massage voor deze beste massage apparaten bij zere spieren.

Een shiatsu massage is het meest effectieve en beste massage apparaat als je spieren echt vast zitten. Voor een wat lichtere spiermassage kun je ook gebruik maken van vibratie massage. Ook massage apparaten voor deze wat minder intensieve massage kun je in de keuzehulp selecteren, kies dan voor vibratie massage.

Zitten je spieren vast als een gevolg van spierpijn? Dan is een infrarode warmtemassage door een infraroodmassage apparaat voor jou de beste massage. Ook deze is natuurlijk te selecteren.

Beurer massage gun met massage koppen

Beurer massage apparaat, gun met massage koppen

Beste apparaat sportmassage

De massage gun is een goed massage apparaat dat vaak wordt gebruikt om jezelf of iemand anders een sportmassage te geven. In het massage apparaat test overzicht bovenaan vind je de beste massage gun uit de test.

Beste massageapparaat bindweefselmassage

Van bindweefselmassage is sprake bij apparaten die de huid verbeteren. Bij een bindweefselmassage gebeurt dat door fibroblasten te vervormen waardoor de huid wordt aangespoord zichzelf te vernieuwen. Ook zorgt een bindweefselmassage voor een betere afvalstoffen afvoer en voor een betere doorbloeding zodat er meer collageen en elastine wordt aangemaakt.

Bij een bindweefselmassage aan het gezicht worden rimpels, kraaienpootjes en zelfs kleine littekens minder zichtbaar. Ook wordt de gezichtshuid gladder en meer glanzend.

Een bindweefselmassage van de buik doet striae verminderen. Het maakt de huid strakker. Vooral na een zwangerschap of na veel vetverlies uit de buik is een bindweefselmassage heel effectief.


Medisana massage apparaat bindweefselmassage tegen cellulitis

Medisana massage apparaat bindweefselmassage / anti cellulitisOok op de armen en benen wordt bindweefselmassage vaak toegepast. Hier helpt het vooral tegen cellulite, maar ook tegen vetophopingen en het maakt littekens minder zichtbaar.

Een bindweefsel massage kan het best gegeven worden met een goed anti cellulitis apparaat. Deze massage apparaten kunnen alle bovenstaande bindweefselmassages uitvoeren.

Waartegen helpt een massage?

Een massage heeft een goed effect bij vele problemen en situaties. Hier een aantal voorbeelden:

Massage tegen spierpijn

Met een massage kun je spierpijn, spierspanning en stijfheid verlichten. Door de massage wordt de doorbloeding verbeterd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Dit bereik je door bij de massage de spieren te rekken en te kneden.

De verbeterde doorbloeding en daarmee het doorvoeren van zuurstof en voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen draagt ook bij aan een algemeen betere gezondheid. 

Massage voor soepele spieren

Ook als er geen sprake is van spierpijn of gespannen spieren kan een massage de spieren goed doen. De spieren worden soepel en flexibel. Een massage na het sporten kan spierpijn en blessures voorkomen en de hersteltijd na het sporten verkorten.

Massage tegen stress

Een rustige massage is ontspannend. Het werkt rustgevend en verminderd de afgifte van stresshormonen.Hierdoor kan bijvoorbeeld ook hoofdpijn worden verlicht. 

Ook helpt een massage voor het slapen voor een betere slaap.

Massage voor een goed humeur

Ook endorfines komen vrij bij een massage. Deze hormonen worden niet voor niets feel good hormonen genoemd. Ze kunnen zorgen voor een betere stemming.

Lustverhogende massage

Mede hierdoor kan een massage ook lustverhogend werken, vooral als een geliefde deze geeft. Een massage maakt dan ook niet zelden deel uit van het voorspel. Bij een tantra massage draait het zelfs helemaal om de massage.

Goede massage apparaat merken

Bekende fabrikanten die goede massage apparaten maken zijn Beurer en Medisana. Dit zijn twee grote Duitse fabrikanten van producten voor wellness en gezondheid. Medisana en Beurer zijn toonaangevend als fabrikant van massageapparaten voor ontspanning en spierverlichting zoals massagekussens, handmassage apparaten, massagestoelen en voetmassage apparaten.

Daarnaast zijn er meer gespecialiseerde merken massage apparatuur zoals HoMedics, Naipo, Renpho, Hyperice, Theragun en Tunturi.

Kijk bovenaan voor alle beste massage apparaten op ieder gebied. Meer massage apparaat testen volgen binnenkort.

Onderwerp:
Bovenaan vind je het beste massage apparaat uit de test in diverse soorten. We kijken verder welke massage apparaten een goed massage apparaat zijn voor bijvoorbeeld ontspanning of pijnlijke spieren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan een massagestoel als massage apparaat voor je rug aanrader. Ik heb er veel baat bij. Ik heb geen volledige stoel maar een soort mat die je in de normale stoel legt zodat je van de stoel een massage apparaat maakt. Dat is prima te betalen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.