Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Deuter beste outdoor rugzak (beste trekrugzak)

Redactie     17:51    


Bij een trektocht of andere outdoor activiteiten komt een goede rugzak goed van pas om al je benodigdheden in mee te nemen. Maar wat is een goede rugzak voor outdoor activiteiten (trekrugzak).

Op Pad (het outdoor magazine van de ANWB) testte 11 40-liter outdoor rugzakken. De verschillen waren klein, maar uiteindelijk was het de Deuter Futura Pro 40 SL die de eer kreeg tot beste rugzak outdoor uitgeroepen te worden. De beste budget rugzak werd de Lowe Alpine Airzone Pro 35:45.

Deze en andere goede rugzakken zijn te koop bij de beste winkels om outdoor benodigdheden te kopen.

Beste outdoor rugzak: Deuter Futura Pro 40 SL

Niet de mooiste rugzak (de kleuren zijn wel erg retro) en ook niet de lichtste, maar toch is deze Deuter Futura Pro 40 SL met 4,5 van de 5 sterren de beste outdoor rugzak (trekrugzak) uit de test.


Deze Deuter rugzak heeft dan ook veel sterke punten. Deze beste trekrugzak is zeer comfortabel om te dragen, zit goed vast en is stabiel. Ook biedt deze rugzak veel opbergmogelijkheden en bevestigingsmogelijkheden. Een fijne rugzak om te dragen en om mee te nemen als je op reis gaat. De winkelprijs bedraagt zo'n 160 euro. Kijk bij de bovengenoemde winkels voor de actuele prijs.

Deze als beste outdoor rugzak geteste Deuter rugzak is ook te koop in andere formaten zoals 34 liter, 36 liter en 42 liter.

Tip: Op Beste Rugzak Kopen vind je de beste en goedkoopste online aanbieders van alle rugzakken, de rugzak top 10, een rugzak keuzehulp met tests en reviews en veel meer tips en hulp voor bij het kopen van de beste rugzak.


Beste Koop: Lowe Alpine Airzone Pro 35:45

Een iets goedkoper alternatief is de Lowe Alpine Airzone Pro, waarvan de ANWB de versie 35:45 als beste koop in de outdoor rugzak test heeft aangewezen. 

Het is een degelijke outdoor rugzak zonder echte minpunten. De klep is in hoogte verstelbaar, maar het klepvak had wel wat groter mogen zijn. Het comfort is hoog al wordt dat wat minder als deze rugtas zwaar beladen wordt.


Kijk voor deze en andere rugtassen bij bovengenoemde beste winkels om outdoor artikelen te kopen.

Test: ANWB rugzak test 2016
Meer rugzak testen


Onderwerp:
Bij de ANWB rugzak test zijn outdoor rugzakken van Deuter en Lowe als beste rugzak getest. De Deuter rugzak was de beste rugzak in de ANWB test, de Lowe rugzak was de beste koop. Het betrof een test van outdoor rugzakken, geschikt voor een trektocht. Hierboven alle informatie over deze beste trekrugzak en de beste koop bij de test van trekrugzakken.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.