Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fitbit beste in test activity trackers

 

De Fitbit Charge activity tracker / stappenteller is de  beste activity tracker in de test van o.a. Consumentenbond, Coolblue en PC Adviser. Hier een review en aanbiedingen.Met een activity tracker kun je je lichamelijke activiteiten meten. Een goede activity tracker beschikt over een stappenteller, een hartslagmeter en andere sensoren. Wat is een goede activity tracker? Bij een test van activity trackers kwamen de Fitbit Charge als beste activity tracker uit de test.

De Fitbit Charge geldt als beste activity tracker. De lijst met vergelijkende testen waaruit de Fitbit Charge als beste activity tracker uit de test is gekomen is lang. Onder andere PC Adviser, de Consumentenbond, Coolblue, HardloopZone en TechRadar testte de Fibtit Charge als beste activity tracker. Conclusie: Dit is momenteel gewoon de beste activity tracker!

En ook nog eens een heel betaalbare activity tracker. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van de Fitbit activity trackers of bij de aanbiedingen van de beste winkels om een activity tracker goedkoop te kopen op Beste Activity Tracker Kopen. Koop daar je beste activity tracker tegen een goedkoop prijsje.


Beste activity tracker: Fitbit Charge

De beste activity tracker is volgens deze test van onder andere de Consumentenbond de Fitbit Charge. En het is niet alleen bij deze activity tracker test test dat de Fitbit Charge als beste activity tracker wordt getest. Keer op keer wordt de Fitbit activity tracker bij een vergelijkende test tot beste activity tracker uitgeroepen. 

De Fitbit Charge is een tracker die je om je pols draagt. De Fitbit Charge geeft ook datum en tijd aan, dus je zou hem ook als sporthorloge mogen betitelen. Of als smartwatch, want met deze activity tracker bedien je niet alleen veel functies van de telefoon, maar deze beste activity tracker kan ook veel taken zelfstandig uitvoeren.

Verbeteringen Fitbit Charge 4
Met de komst van de Fitbit Charge 4 beschikt de activity tracker over een eigen GPS-ontvanger. Dat is een belangrijke verbetering want hiervoor hoef je geen (gekoppelde) smartphone meer op zak te hebben om GPS functies als route registratie te gebruiken. Ook is de Fitbit Charge 4 geheel waterdicht, en niet meer alleen spatwaterdicht zoals de Fitbit Charge 3.

Maar een kleurenscherm heeft de Fitbit Charge activity tracker nog steeds niet. Maar dat is wel gunstig voor de prijs en een verklaring waarom de Fitbit Charge 4 relatief goedkoop is.


Betalen kan ook via deze activity tracker, daarvoor is heeft Fitbit het Fitbit Pay systeem voor contactloos betalen ontwikkeld. 

Heb je tijdens het hardlopen je smartphone op zak, dan kun je via de Fitbit Charge de Spotify op je telefoon bedienen. Wel zo makkelijk onder het sporten.

Activity tracker met hartslagmeter
De Fitbit Charge is een activity tracker met hartslagmeter. De functies van deze hartslagmeter gaan verder dan gebruikelijk op een activity tracker. Zo worden via de hartslag de "echte" inspanningen (intensiever dan gewoon lopen of bewegen) geteld door het Active Zone Minutes systeem. Rekening houdend met je leeftijd en gebaseerd op adviezen van diverse gezondheidsorganisaties wordt er in kaart gebracht of je voldoende beweegt op diverse niveaus van beweging,

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Fitbit activity trackers of bij de beste en goedkoopste winkels op het bovenaan genoemde Beste Activity Tracker Kopen voor de Fitbit Charge tegen de laagste prijs, of om een andere goede activity tracker, sporthorloge of smartwatch goedkoop te kopen.Onderwerp:
De Fitbit Charge is in diverse verschillende testen tot beste activity tracker in de test uitgeroepen. Onder andere door PC Advisor en in de Consumentenbond test. Hierboven alle informatie over deze beste activity tracker uit de test.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.