Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fitbit beste in test activity trackers

Redactie     13:31    Met een activity tracker kun je je lichamelijke activiteiten meten. Een goede activity tracker beschikt over een stappenteller, een hartslagmeter en andere sensoren. Wat is een goede activity tracker? Bij een test van activity trackers kwamen die van Fitbet er het best uit.

De Fitbit Charge werd door het Britse magazine PC Advisor uitgeroepen tot beste activity tracker van Tweede werd de Fitbit Charge HR, terwijl de Fitbit Alta vierde werd en de Fitbit Surge zesde. Daartussen nestelde zich alleen de aanmerkelijk duurdere Apple Watch en de Xiaomi Mi Band.

Inmiddels is de Fitbit Charge al aan versie 4 toe. De Fitbit Chare 4 werd door de Consumentenbond in 2020 als beste activity tracker getest.


>>> TIP: Alle goede activity trackers zijn goedkoop online te koop bij de winkels geoemd bij Beste Activity Tracker Kopen. Daar vind je ook de actuele Activity Tracker Top 10.Beste activity tracker: Fitbit Charge

De beste activity tracker is volgens deze test van de Consumentenbond en PC Advisor de Fitbit Charge. En niet alleen bij deze test, want de Fitbit Charge wordt bij vergelijkende tests keer op keer tot beste activitytracker uitgeroepen. Het is een tracker die je om je pols draagt. De Fitbit Charge geeft ook datum en tijd aan, dus je zou hem ook als sporthorloge mogen betitelen.

De Fitbit Charge beschikt niet over een eigen GPS-ontvanger, maar je kunt wel gebruik maken van GPS-functies door de activitytracker via Bluetooth aan smartphone te koppelen. Je moet dan natuurlijk wel altijd de smartphone bij je dragen om de GPS-functies te kunnen gebruiken.


Maar veel mensen gaat het vooral om de afgelegde afstand, en de functie van stappenteller voert de Fitbit Charge zelfstandig uit. Dat geldt ook voor de hartslagmeter.

Notificaties en berichten van je smartphone worden op de activitytracker getoond, die daarmee ook de mogelijkheden van een smartpwatch dicht benaderd.

Kijk bij de bovenaan genoemde winkels voor de beste winkels om een activity tracker, sporthorloge of smartwatch te kopen.Onderwerp:
De Fitbit Charge is in diverse verschillende testen tot beste activity tracker in de test uitgeroepen. Onder andere door PC Advisor en in de Consumentenbond test.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.