Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Samsung Galaxy S7 Edge beste phablet 2016/2017

Redactie     12:24    


Het Britse TechAdvisor heeft de Samsung Galaxy S7 Edge uitgeroepen tot beste phablet van het jaar. Een phablet is een smartphone die dusdanig groot is dat je deze ook als tablet kunt gebruiken. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een scherm van 5,5 inch.

Zo'n phablet is vooral interessant voor mensen die typen op een kleinere smartphone teveel gepriegel vinden maar ook voor mensen die hun smartphone veel gebruiken om te gamen of om video op te bekijken. De Samsung Galaxy S7 Edge is een grote smartphone die daar zeer geschikt voor is.

Bijkomend voordeel van een phablet is dat de grotere behuizing meer ruimte biedt voor hardware. Zo is de accu groter en daarmee ook krachtiger. Een deel van dit voordeel wordt weer ingeleverd omdat het grote scherm om meer energie vraagt, maar een goede phablet zoals de Samsung Galaxy S7 Edge heeft wel een langere adem dan de gemiddelde smartphone.

Deze phablet en andere goede phablets en smartphones koop je tegen de laagste prijs bij de beste telefoonwinkels.Beste phablet: Samsung Galaxy S7 Edge

Winnaar van de test van beste phablet van 2016/2017 is dus de Samsung Galaxy S7 Edge. Deze grote smartphone bleef de OnePlus 3T, de Google Nexus 6P, de Apple iPhone 7 Plus en de al wat oudere Samsung Galaxy Note 5 voor.

De als beste phablet geteste Samsung Galaxy S7 Edge springt er vooral uit door zijn goede camera, de eerder genoemde accuduur, de vingerafdruk-beveiliging en het feit dat deze telefoon waterdicht is. Door de dual-pixel technologie maak je ook bij weinig licht mooie heldere foto's en de rand van het toestel (de edge) kan de informatie die jij wenst weergeven. En de populaire Gear VR virtual reality bril past op deze 5,5 inch smartphone.


Kijk bij de bovengenoemde beste telefoonwinkels voor alle acties met deze phablet.

Zie ook: Alle testen van smartphones

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.