Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste goedkope drone met camera

Je hebt heel goede (maar dure) drones, maar ook goede goedkope drones. Hier vind je de beste goedkope drones met camera.


Voor de beste drones met camera tel je vele honderden euro's neer. We kijken hier naar een goedkoop alternatief dat in diverse tests is uitgeroepen tot de beste goedkope drone en naar meer goede goedkope drones. 

Voor nog geen 50 euro koop je een goede camera drone waarbij je de beelden vanuit de lucht live op je smartphone kunt bekijken!Goede camera drones onder de 50 euro

Een goede drone met camera niet duur hoeft te zijn. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van camera drones.


De drones in bovenstaand overzicht voldoen aan de volgende eisen:
  • De drone beschikt over een camera (Full HD of 4K)
  • De beelden van de camera kun je live op je telefoon via een app bekijken
  • De drone wordt geleverd met 1 of meer accu's voor een vliegtijd van ruim een half uur.

Zo'n goedkope drone met camera zal natuurlijk niet voldoen aan de eisen van een filmregisseur of documentairemaker  die er professionele filmbeelden mee wil maken, maar voor hobby gebruik zijn dit leuke drones waarmee je leuk kunt spelen, filmen en experimenteren.

Evenals professionele camera drones zijn deze goedkope camera drones quadcopter drones. Een quadcopter is een drone in helikopter vorm met vier rotoren (propellers).Goedkope drone Syma

Een bekende drone fabrikant die meerdere goede goedkope drones biedt is Syma. Symna maakt  goedkope drones van goede kwaliteit en veel mogelijkheden. Goedkope camera drone Syma

Goedkope camera drone Syma


Syma biedt al stunt drones met camera vanaf circa 35 euro. Een Syma WiFi camera drone waarbij je de beelden live ook de smartphone kunt bekijken, en meteen kunt opslaan, is te koop vanaf circa 45 euro.

Syma drones zijn vaak als beste goedkope drone getest, en Syma is een fabrikant die bekend staat om voordelige maar goede drones. Wel moeten we zeggen dat een Syma drone onder de 45 euro qua vliegbereik en vliegtijd achterblijft bij duurdere drones.  Het bereik is 50 a 100 meter en de vliegtijd blijft onder het half uur.

Wil je wel verder en langer kunnen vliegen met een Syma drone, dan val je in de prijsklasse vanaf 60 euro.

Meer goede drones

Hierboven vind je drones met camera, app, live view en een goede vliegtijd onder de 50 euro. Maar er zijn meer goede drones, al ligt de prijs van wel wat hoger. Hieronder vind je meer testen van drones en vind je een overzicht met aanbiedingen van drones uit alle prijsklassen bij de beste en goedkoopste winkels om een drone te kopen.
Foto bovenaan: Goedkope drone Syma

Samenvatting:
Voor wie wil experimenten met een camera drone, maar daar niet honderden euro's voor wil neertellen hebben we hier boven de beste goedkope drones. Voor circa 60 euro koop je tegenwoordig al een goede 4K Ultra HD camera drone waarbij je live op je smartphone naar de beelden vanuit de lucht kunt kijken. Vooral LogiVision maakt goede goedkope drones. Kijk hierboven bij de drone aanbiedingen om zo'n goede goedkope drone te kopen of kijk op Beste Drone Kopen of bij de Beste Drone Test voor meer goede drones en de winkels om de beste drones goedkoop online te kopen.