Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope drone

 

Je hebt heel goede (maar dure) drones, maar ook goede goedkope drones. Hier vind je de beste goedkope drones uit de test. De beste drone die naast goed ook betaalbaar is.


Voor de beste drones met camera tel je vele honderden euro's neer. We kijken hier naar een goedkoop alternatief dat in diverse tests is uitgeroepen tot de beste goedkope drone en naar meer goede goedkope drones. Voor iets meer dan 50 euro koop je een goede 4K camera drone waarbij je de beelden vanuit de lucht live op je smartphone kunt bekijken.

Een goede drone met camera niet duur hoeft te zijn. Dat bewijzen fabrikanten als Symna en Logivision met goedkope drones van goede kwaliteit en veel mogelijkheden. Zo'n goedkope drone zal niet voldoen aan de eisen van een filmregisseur die er professionele filmbeelden mee wil maken, maar voor hobby gebruik zijn dit prima drones waarmee je leuk kunt spelen en experimenteren.

Evenals professionele camera drones zijn deze goedkope camera drones quadcopter drones. Een quadcopter is een drone in helikopter vorm met vier rotoren (propellers).

Goedkope drone LogiVision 

Bijzonder populaire goedkope drones zijn de LogiVision drones. Deze goedkope camera drones behoren tot de meest verkochte drones van dit moment.

Voor een euro of 60 heb je al een goedkope drone van LogiVision die niet alleen goedkoop en goed van kwaliteit is, maar ook heel compleet wordt geleverd. Inclusief opbergtas en twee accu's, zodat je niet tussendoor hoeft op te laden, wat natuurlijk erg plezierig is als je op pad bent met je drone en geen stopcontact in de buurt hebt.


Goedkope drone Logivision met accessoires


Goedkope drone LogiVision


Dankzij de tweede accu biedt de goedkope drone van LogiVision een vliegtijd van een uur. Je kunt de beelden van de drone bekijken op de meegeleverde handheld / afstandsbediening, maar ook via een app op je mobiele telefoon. Ook de besturing kan zowel via de handheld afstandsbediening als via de smartphone plaatsvinden.

Deze goedkope drone van LogiVision is een mini drone met een 4K ulta HD camera. De meest scherpe opnames maak je in de zweefstand waarbij de camera stil in de lucht zweeft. Andere vliegstanden zijn de racemodus waarmee de drone snel van A naar B kan vliegen en de stuntmodes waarin je de drone 360 graden kan laten rollen. Het bereik van de drone is meer dan een kilometer.

Kortom een heel goede drone met veel mogelijkheden tegen een spectaculair lage prijs. Kijk hier onder voor de aanbiedingen.


Goedkope drone Syma

Een bekende drone fabrikant die meerdere goede goedkope drones biedt is Syma. Syma biedt stunt drones vanaf circa 35 euro (zonder camera) en camera drones vanaf 45 euro. Een Syma WiFi camera drone waarbij je de beelden live ook de smartphone kunt bekijken, en meteen kunt opslaan, is te koop vanaf circa 60 euro, een vergelijkbare prijs als de LogiVision drone.

Syma drones zijn vaak als beste goedkope drone getest, en Syma is een fabrikant die bekend staat om voordelige maar goede drones. Wel moeten we zeggen dat de Syma drone qua vliegbereik en vooral qua vliegtijd achterblijft bij een LogiVision drone van dezelfde prijs.


Goedkope camera drone Syma

Goedkope camera drone SymaTip: Veel meer tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste drone vind je op Beste Drone Kopen. Met veel tips, een keuzehulp, de actuele drone top 10 en de beste winkels om goedkoop een goede drone te kopen.

Meer goede drones

Zoek je een goedkope camera drone? Ruim onder de 100 euro?  Dan zijn de bovenstaande goedkope drones voor jou de beste drone. Stel je meer eisen aan je drone? Kijk dan bij de onderstaande andere drone testen. Daar vind je ook de beste drones uit de test in duurdere prijsklassen.


Foto bovenaan: Goedkope drone Syma

Samenvatting:
Voor wie wil experimenten met een camera drone, maar daar niet honderden euro's voor wil neertellen hebben we hier boven de beste goedkope drones. Voor circa 60 euro koop je tegenwoordig al een goede 4K Ultra HD camera drone waarbij je live op je smartphone naar de beelden vanuit de lucht kunt kijken. Vooral LogiVision maakt goede goedkope drones. Kijk hierboven bij de drone aanbiedingen om zo'n goede goedkope drone te kopen of kijk op Beste Drone Kopen of bij de Beste Drone Test voor meer goede drones en de winkels om de beste drones goedkoop online te kopen.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *