Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope drone

Redactie     22:59    


Voor de beste drones met camera tel je vele honderden euro's neer. We kijken hier naar een goedkoop alternatief dat in diverse tests is uitgeroepen tot de beste goedkope drone. Voor de Syma X5SW (met camera die live beelden naar je smartphone stuurt!) betaal je nog geen 100 euro.


Syma bewijst met de X5SW dat een goede drone met camera niet duur hoeft te zijn. Deze drone is goedkoop te koop bij Bol.com en andere aanbevolen winkels om een drone te kopen. Kijk daar voor de laagste actuele prijzen van deze en andere goede drones.

Heb je wel een budget voor het beste van het beste? Kijk dan eens bij andere drone tests. Drones van DJI en Yuneec zijn van een zeer hoge kwaliteit, maar een stuk duurder dan de Syma drones.


Beste goedkope drone: Syma X5SW

De Syma X5SW is een quadrocopter, een helicopter-drone met vier rotoren. Deze is voorzien van een first person camera waarmee je beelden kunt bekijken of je zelf door de lucht vliegt. Dat kan bijvoorbeeld op een smartphone, laptop of tablet waarop je de beelden dan ook kunt opslaan. Je smartphone kun je op de controller bevestigen. De verbinding tussen de vliegende drone en de telefoon, tablet of computer op de grond wordt via WiFi gemaakt.

De mogelijkheden van de goedkope drone met camera en terugkomfunctie (onder de honderd euro) komen verbazend dicht in de buurt van drones die vijf keer zo duur zijn. De gemaakte opnames zijn bijvoorbeeld in HD en filmen kan vanuit zes beweeghoeken zodat je iedere kant op kunt filmen.


Het verschil met drones die vele malen duurder zijn komt vooral in uitdrukking bij de capaciteit van de accu (max 10 minuten vliegtijd). De DJI Phantom 3 blijft drie keer zo lang in de lucht maar kost ook vijf keer zoveel.

Voor wie wil experimenten met een cameradrone, maar daar niet honderden euro's voor wil neertellen is de Syma X5SW een prima drone. Je koopt hem goedkoop bij bovenstaande aanbevolen winkels.

Zie ook: Meer best geteste drones

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.