Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Contactgrill test: Tefal OptiGrill+ de beste

Redactie     13:21    Gebruik je je contactgrill voor meer dan alleen het bakken van een tosti? Kijk dan eens naar de Tefal OptiGrill+. Deze contactgrill is als beste uit een grote test gekomen.

Deze test werd uitgevoerd door de kookspecialisten het Duitse eKitchen, een onderdeel van ComputerBild. Ze kozen voor de Tefal OptiGrill+ (GC7148) als beste contactgrill. Een kanjer in het grillen van vlees, vis, brood en groente. De geteste versie wordt bovendien geleverd met een diepe bakplaat zodat je er ook pizza en zelfs gebak mee kunt maken. Tefal OptiGrill+ is dus heel wat meer dan een tosti-ijzer!

Deze contactgrill koop je, evenals andere goede grills, bij de aanbevolen elektronicawinkels, kijk bij beste contactgrill kopen voor de beste en goedkoopste winkels.


Beste contactgrill test: Tefal OptiGrill+

Vlees, groente en vis kun je perfect grillen met de Tefal OptiGrill+. Deze beste contactgrill uit de test kent 6 automatische programma's voor ondermeer het grillen van gevogelte, vis en groente en 4 handmatig in te stellen temperatuurstanden. Met zowel een kleur- als geluidssignaal wordt er aangeven wanneer het gerecht de gewenste bereiding heeft behaald.

Wat kun je met een contactgrill?

Met een contactgrill kun je nagenoeg alles grillen. Vlees, vis, gevogelte, groente en brood, maar ook champignons, pita's, panini's, champions, aardappelpartjes, ei en veel meer. Je kunt ze in de keuken gebruiken, maar ook als alternatief voor een barbecue of gourmet.


Olie of boter is niet nodig en er gaat weinig warmte verloren zodat een contactgrill relatief weinig stroom gebruikt. Bovendien grilt een contactgrill het eten perfect gelijk aan beide kanten. Je hoeft niet te draaien, en het grillen gaat dubbel zo snel.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Contactgrill Kopen voor de beste contactgrills tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Meer tests van contactgrills.


Onderwerp:
De beste contactgrill in een test van Bild is de Tefal Optigrill+. Deze beste contactgrill is niet alleen het beste tosti-apparaat, maar ook een zeer goede contactgrill om gerechten in te grillen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.