Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Tefal OptiGrill+ de beste contactgrill voor grillen

Kijk hier voor een review en een aanbieding van de Tefal OptiGrill+ de beste contactgrill uit de test.Gebruik je je contactgrill voor meer dan alleen het bakken van een tosti? Kijk dan eens naar de Tefal OptiGrill+. Deze contactgrill is als beste contactgrill uit een grote test gekomen. Met deze beste contactgrill kun je perfect grillen.

De Tefal OptiGrill+ is meer dan een tosti ijzer, maar een contactgrill waarmee je perfect eten kunt grillen. De beste contactgrill voor in de keuken,

Beste contactgrill uit de test van Bild

Deze test werd uitgevoerd door de kookspecialisten het Duitse eKitchen, een onderdeel van Bild. Ze kozen voor de Tefal OptiGrill+ als beste contactgrill. 

De Tefal OptiGrill+ is een kanjer in het grillen van vlees, vis, brood en groente. De geteste versie van de OptiGrill (type GC7148) wordt bovendien geleverd met een diepe bakplaat zodat je er ook pizza en zelfs gebak mee kunt maken. De Tefal OptiGrill+ is dus heel wat meer dan een tosti apparaat!

Deze contactgrill koop je, evenals andere goede grills, bij de aanbevolen elektronicawinkels, kijk bij beste contactgrill kopen voor de beste en goedkoopste winkels. Of bij de bovenstaande productlink voor een goedkope aanbieding.


Vlees grillen met de Tefal contactgrill

Vlees grillen met de Tefal contactgrill

Beste contactgrill test: Tefal OptiGrill+

Dit is de beste contactgrill om mee te koken. Vlees, groente en vis kun je perfect grillen met de Tefal OptiGrill+. Deze beste contactgrill uit de test kent 6 automatische programma's voor ondermeer het grillen van gevogelte, vis en groente en 4 handmatig in te stellen temperatuurstanden. Met zowel een kleur- als geluidssignaal wordt er aangeven wanneer het gerecht de gewenste bereiding heeft behaald.

Wat kun je met een contactgrill?

Met een contactgrill kun je nagenoeg alles grillen. Vlees, vis, gevogelte, groente en brood, maar ook champignons, pita's, panini's, champions, aardappelpartjes, ei en veel meer. Je kunt ze in de keuken gebruiken, maar ook als alternatief voor een barbecue of gourmet.

Beste contactgrill voor koken: Tefal OptiGrill+

Beste contactgrill voor koken: Tefal OptiGrill+


Olie of boter is niet nodig en er gaat weinig warmte verloren zodat een contactgrill relatief weinig stroom gebruikt. Bovendien grilt een contactgrill het eten perfect gelijk aan beide kanten. Je hoeft niet te draaien, en het grillen gaat dubbel zo snel.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Contactgrill Kopen voor de beste contactgrills tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Meer tests van contactgrills.


Onderwerp:
De beste contactgrill in een test van Bild is de Tefal Optigrill+. Deze beste contactgrill is niet alleen het beste tosti-apparaat, maar ook een zeer goede contactgrill om gerechten in te grillen. Dit is dan ook de beste contactgrill voor in de keuken, de beste contactgrill om mee te koken / grillen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. De Tefal Optigrill is een hele goede contactgrill die door Kieskeurig keer op keer als bete contactgrill uit de reviews komt.. Dit is dan ook een echte contactgrill om mee te koken en geen tosti apparaat waarmee je nog wat extra dingen kunt doen.

    Ik heb de Elite versie van deze beste contactgrill die ik heel vaak voor het grillen van vlees gebruik. Ik ben een liefhebber van gegrild vlees en dan is dit een heel goede contactgrill. Hamburgers en worst, maar ook karbonade, biefstuk, saté en ribeye gaan er allemaal in. En ook groente gaat prima. Vis natuurlijk ook, maar ik ben geen visliefhebber.

    Door de vorm van de platen van de contactgrill wordt vet en vocht goed afgevoerd waardoor het eten niet ligt te verzuipen in het nat. Je krijgt een mooi droog maar sappig resultaat. Een prima contactgrill voor wie veel meer wil dan alleen tosti's maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.