Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste epilady test

 

Het beste epileerapparaat voor vrouwen is de Braun Silk Epil 9. Dit is de beste epilady voor het hele lichaam dames. De Philips epilady is de beste koop uit de test.


Beste epilady test Braun

Bij een grote Zweedse vergelijkende test van epileerapparaten is de Braun Silk Epil 9 epilator als beste epilady uit de bus gekomen. Zowel de functionaliteit het solide ontwerp werden geprezen door het testteam. Hier meer informatie over deze beste eplilady uit de test.

Epilady is de vrouwelijke benaming van epilator / epileerapparaat. Met een epilady kunnen dames (maar ook heren) hun lichaamshaar epileren, wat veel effectiever is dan scheren. Met een draaiende beweging trekt de epilady de haartjes snel en effectief uit de huid. Een massage functie zorgt er voor dat dit relatief pijnloos gaat.

Deze beste epilady, en andere goede eplilators, zijn in Nederland te koop bij de beste winkels om een epileerapparaat te kopen. Hieronder meer informatie over de beste epilady uit de test, de Braun Silk Epil 9.

Beste epilady test: Braun Silk Epil 9

De Braun Silk Epil 9 epilator is te koop in diverse versies, waarvan de Zweedse Wise Guide de Braun Silk-├ępil 9 9-961 heeft getest. De verschillen in de verschillende versies zitten hem in de meegeleverde accessoires. Er is zelfs een Music-versie met doucheradio. Het epileerapparaat zelf is echter in alle gevallen gelijk.

Dat deze Braun epilator als beste epilady is getest is geen verrassing. De Braun Silk Epil 9 heeft alle vele awards en bekroningen op zijn naam staan. 

Deze beste epilady uit de test is geschikt voor het ontharen van lichaam, oksels en bikinilijn. De epilator is geheel waterdicht en draadloos zodat je de epilator ook onder de douche of in bad kunt gebruiken.  

Deze Braun epilady is beschikbaar met scrubborstels en diverse verschillende opzetstukken voor het ontharen van verschillende delen van het lichaam.


Braun Silk Epil 9 epilady best getest
Beste epilady (epileerapparaat dames) Braun


De Braun Silk Epil 9 epilady zorgt voor een perfect glad resultaat. 40 pincetten epileren zelfs stoppeltjes van een halve millimeter en het scheermesje neemt voor zijn rekening wat overblijft. Smartlight en het contourvolgende epileerhoofd zorgen voor snel en pijnloos epileren met deze Braun epilady.

Zoals we al schreven. Er zijn veel verschillende versies van de Braun Silk Epil 9. Bij de link naar de Braun Silk 9 epilator heb je ze allemaal op een rijtje staan zodat je precies kunt zien welke versie met welke accessoires komt.

Er is bijvoorbeeld een trimmer opzetstuk (om te trimmen), een ladyshave opzetstuk (om te scheren) en een effici├źntie opzetstuk. Ook scrubborstels zijn er voor diverse zones. Zo is er een aparte scrubborstel voor gevoelige zones. Scrubborstels zorgen voor een extra gladde huid en voorkomen ingegroeide haartjes na het epileren. 

Kijk bij bovengenoemde link om te zien welke hulpstukken er met welke versie van dit epileerapparaat worden meegeleverd.


Beste Koop: Philips epilady

Zoek je een goedkoper alternatief? Een goede maar ook goedkope eplady? 

Kijk dan bij de Philips epilators

Ook Philips maakt goede epilady's en deze epileerapparaten zijn goedkoper in aanschaf dan de bovenstaande Braun epilady. In de Zweedse epilator test was de Philips epilady dan ook de beste koop.

Deze epilators zijn evenals veel andere goede epileerapparaten goedkoop online te koop bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om een epilator te kopen.

Kijk bij meer epilator tests voor meer testen van epileerapparaten.


Foto's: Braun epilady

Onderwerp:
De beste epilator / beste epilady in een Zweedse epilator test is het Braun Silk Epil 9 epileerapparaat, De beste koop in deze eplilator test was een Philips epilady, Een epilady is een epilator gericht op dames. Maar niet alleen vrouwen maar ook mannen kunnen een epilady gebruiken, er is namelijk geen verschil tussen een epilady en epilator in functionaliteit.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *