Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Braun Silk Epil 9 beste epileerapparaat in Epilator test

Redactie     10:18    


Bij een grote Zweedse vergelijkende test van epileerapparaten is de Braun Silk Epil 9 als beste epileerapparaat uit de bus gekomen. Zowel de functionaliteit het solide ontwerp werden geprezen door het testteam. Hier meer informatie over dit beste epileerapparaten / beste epilator.

Deze beste epilator, en andere goede eplilators, zijn in Nederland te koop bij de beste winkels om een epileerapparaat te kopen. Kijk daar voor de actuele (laagste) prijs.

Beste epileerapparaat test: Braun Silk Epil 9

De Braun Silk Epil 9 epilator is te koop in diverse versies, waarvan de Zweedse Wise Guide de Braun Silk-├ępil 9 9-961 heeft getest. De verschillen in de verschillende versies zitten hem in de meegeleverde accessoires. Er is zelfs een Music-versie met doucheradio. Het epileerapparaat zelf is echter in alle gevallen gelijk.

Deze beste epilator uit de test is geschikt voor het ontharen van lichaam, oksels en bikinilijn. Hij is geheel waterdicht en draadloos zodat je de epilator ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. Je hebt deze Braun epilator met scrubborstels en diverse verschillende opzetstukken voor het ontharen van verschillende delen van het lichaam.


De Braun Silk Epil 9 zorgt voor een perfect glad resultaat. 40 pincetten epileren zelfs stoppeltjes van een halve millimeter en het scheermesje neemt voor zijn rekening wat overblijft. Smartlight en het contourvolgende epileerhoofd zorgen voor snel en pijnloos epileren.

Zoals we al schreven. Er zijn veel verschillende versies van de Braun Silk Epil 9. Bij de link naar de Braun Silk 9 epilator heb je ze allemaal op een rijtje staan zodat je precies kunt zien welke versie met welke accessoires komt.

Er is bijvoorbeeld een trimmer opzetstuk (om te trimmen), een ladyshave opzetstuk (om te scheren) en een effici├źntie opzetstuk. Ook scrubborstels zijn er voor diverse zones. Zo is er een aparte scrubborstel voor gevoelige zones. Scrubborstels zorgen voor een extra gladde huid en voorkomen ingegroeide haartjes na het epileren. Kijk bij bovengenoemde link om te zien welke hulpstukken er met welke versie van dit epileerapparaat worden meegeleverd.


Beste Koop: Philips epilator

Zoek je een goedkoper alternatief? Kijk dan bij de Philips epilators. Ook Philips maakt goede epilatoren en deze epileerapparaten zijn goedkoper in aanschaf. In de Zweedse epilator test was Philips dan ook de beste koop.

Deze epilators zijn evenals veel andere goede epileerapparaten goedkoop online te koop bij de bovengenoemde aanbevolen winkels om een epilator te kopen.

Kijk bij meer epilator tests voor meer testen van epileerapparaten.


Onderwerpen:
De beste epilator in een Zweedse epilator test is het Braun Silk Epil 9 epileerapparaat, De beste koop in deze eplilator test was een Philips epileerapparaat,

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.